Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://wintoflash.com/forum/viewtopic.php?t=46

κοινός επειδή μπερδεύετε η εγκατάσταση τον win με το usb(το περνάει για σκληρό) πρέπει «απλά» να αλλάξεις το boot.ini πάνω στο usb ώστε να ανταποκρίνεται στα πραγματικά διαμερίσματα,δηλαδή σε αυτό στο οποίο έγινε το πρώτο πέρασμα.

Μόλις μπεις στα win θα πρέπει να κάνεις το ίδιο και στο boot.ini του σκληρού δίσκου(αν βγάλει πρόβλημα ξανά).

μαλιστα και εγω τι νουμεα πρεπει να βαλω?εχω εναν σκληρο χωρισμενο σε 2 partition.

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS

You need to edit part rdisk(0)partition(1) - change rdisk = number of your HDD, partition = number of partition.

τι ακριβως θα πρεπει να κανω επεξεργασια?εγω στο πρωτο partition θελω να κανω την εγκατασταση.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όπως λέει και ο τύπος στην πρώτη απάντηση

«configuration 0 2 is for HDD #1 Partition #2,» οπότε βάζεις

Default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS

(α,ρε τι περνάει κανείς για να έχει windows στον Η/Υ του :mad: )

Δημοσ.

Όπως λέει και ο τύπος στην πρώτη απάντηση

«configuration 0 2 is for HDD #1 Partition #2,» οπότε βάζεις

(α,ρε τι περνάει κανείς για να έχει windows στον Η/Υ του :mad: )

Μα φιλε μου το partition 2 εχω τα αρχεια μου στο νετμπουκ.σιγουρα πρεπει να βαλω 2 γτ το ειδα κ μου φανηκε περιεργο.

Δημοσ.

Αν τα windows είναι στο πρώτο διαμέρισμα βάζεις 1 αν είναι στο δεύτερο 2 και πάει λέγοντας,μήπως έχεις και κάνα άλλο διαμέρισμα και δεν το ξέρεις;;Στην εγκατάσταση τι σου έδειξε;;

To λάθος με το hall.dll μπορεί να το βγάζει και όταν υπάρχουν προβλήματα με το iso (όταν δεν είναι «τυπικό» αν με πιάνεις).

Δημοσ.

Αν τα windows είναι στο πρώτο διαμέρισμα βάζεις 1 αν είναι στο δεύτερο 2 και πάει λέγοντας,μήπως έχεις και κάνα άλλο διαμέρισμα και δεν το ξέρεις;;Στην εγκατάσταση τι σου έδειξε;;

To λάθος με το hall.dll μπορεί να το βγάζει και όταν υπάρχουν προβλήματα με το iso (όταν δεν είναι «τυπικό» αν με πιάνεις).

λοιπον κοιτα να δεις τι μου βγαζει για τα διαμερισματα.

εχω ενα που ειναι το συστημα ενα που ειναι τα αρχεια και ενα μικρο 6-7μβ στο πρωτο διαμερισμα με το ονομα utilities αυτο δεν ξερω τι ειναι..

ναι σε πιανω μπορει να φταει το iso?για την ακριβεια δεν περασα το iso αλλα τα αρχεια που ειναι μεσα στο cd γιατι iso δεν υποστηριζει το wintoflash...

και στο ινι που δημηουργηθηκε στο usb flash ειναι ετσι

multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS

επισης product key εχει απο κατω το νετμπουκ αλλα cd δεν εχω...οποτε απο που κατεβαζω τα windows και βαζω το product key...λογικα καπου στο site της microsoft.

EDIT.το φλασακι να ειναι fat32 η ntfs?

Δημοσ.

Εμ,αυτό το μικρό κάνει την ζημιά,πρέπει να βρεις σε ποια σειρά είναι τα διαμερίσματα και ποιο από αυτά είναι αυτό με τα windows,λογικά θα είναι

1.το utility

2.windows

3.αρχεία

οπότε βάλε αυτό που είπα(αλλά εξακρίβωσε το πρώτα)

για όλα τα άλλα μην σκοτίζεσαι(ακόμα) φτιάξε μια το Ini και αν δεν δουλέψει ούτε με της σωστές ρυθμίσεις τότε τα κοιτάμε και τα άλλα.

Δημοσ.

Εμ,αυτό το μικρό κάνει την ζημιά,πρέπει να βρεις σε ποια σειρά είναι τα διαμερίσματα και ποιο από αυτά είναι αυτό με τα windows,λογικά θα είναι

1.το utility

2.windows

3.αρχεία

οπότε βάλε αυτό που είπα(αλλά εξακρίβωσε το πρώτα)

για όλα τα άλλα μην σκοτίζεσαι(ακόμα) φτιάξε μια το Ini και αν δεν δουλέψει ούτε με της σωστές ρυθμίσεις τότε τα κοιτάμε και τα άλλα.

λοιπον μετα απο αρκετη ωρα να πεδευομαι σ αυτο που μου ειπες καταφερα με χειροκινητες κινησεις να εγκαταστησω τα ΧΡ.Αλλα προεκυψε τωρα ενα οχι και τοσο σοβαρο προβλημα.κατα την εκκινηση μου βγαζει να επιλεξω αναμεσα σε δυο λειτουργικα που ειναι και τα δυο τα ΧΡ..το ενα αυτο που εγκατεστησα και το αλλο φανταζομαι πως ειναι το recovery.μπορω να κανω κατι να το απενεργοποιησω?

Δημοσ.

Χλομό να είναι το recovery εκτός και αν έκανες κάποιες πρόσθετες κινήσεις,απλά μέσα από τα win δες το boot.ini,αυτό που είναι στον σκληρό αυτήν την φορά,και σβήσε την λάθος αναφορά.

Δημοσ.

Χλομό να είναι το recovery εκτός και αν έκανες κάποιες πρόσθετες κινήσεις,απλά μέσα από τα win δες το boot.ini,αυτό που είναι στον σκληρό αυτήν την φορά,και σβήσε την λάθος αναφορά.

που ακριβως ειναι το boot.ini στον C?

Δημοσ.

δεν κατάλαβα τι να δω;Τα διαμερίσματα είναι αυτά.

Το boot.ini αυτήν την στιγμή τι έχει μέσα;κάνε ένα copy/paste εδώ.

σου ειπα να δεις τα διαμερισματα τα οποια ειναι recovery system and data.αρα εχει και recovery mesa.

αυτα εχει μεσα

[boot Loader]

timeout=30

[Operating Systems]

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(3)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

Δημοσ.

Μάλιστα τα windows είναι στο c που σύμφωνα με την εικόνα είναι ο τρίτος σε σειρά.

Τώρα σαν προεπιλογή έχει να ξεκινάει στο data, κάνει τίποτα αν το φορτώσεις αυτό(θέλω να πιστεύω πως όχι).

Για να ξεκινάει αμέσως με το διαμέρισμα 3 άλλαξε τα παρακάτω

[boot Loader]

timeout=0

Default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(3)\WINDOWS

της γραμμές από κάτω μην της αλλάζεις.

Δημοσ.

Μάλιστα τα windows είναι στο c που σύμφωνα με την εικόνα είναι ο τρίτος σε σειρά.

Τώρα σαν προεπιλογή έχει να ξεκινάει στο data, κάνει τίποτα αν το φορτώσεις αυτό(θέλω να πιστεύω πως όχι).

Για να ξεκινάει αμέσως με το διαμέρισμα 3 άλλαξε τα παρακάτω

[boot Loader]

timeout=0

Default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(3)\WINDOWS

της γραμμές από κάτω μην της αλλάζεις.

λοιπον οταν παταω την δευτερη επιλογη οχι δεν κανει τιποτα.Εκανα αυτο που ειπες αλλα δυστυψως τωρα δεν ανοιγει και μου λεει το μνμ οτι λειπει το αρχειο dll.

τι να κανω τωρα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...