A_panM Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 γεια σας παιδια θελω να κανω φορματ στο λαπτοπ μου με usb stick.Εχω σε iso τα windows xp,πως θα κανω την διαδικασια? 1
gilardino Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 http://www.insomnia.gr/page/wiki/_/windows/windows-xp-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF-usb-r75
TheELF Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 1.θα βρεις τα driver για το laptop σου 2.θα κατεβάσεις το nlite 3.θα περάσεις όλα τα driver στο iso,αλλά οπωσδήποτε το chipset και ότι έχει να κάνει με αποθήκη/σκληρούς/sata/raid κτλ κτλ 4.θα κατεβάσεις το Win to flash και θα σου πει τι να κάνεις (εύκολα είναι) 5.αποκαλύπτεις ότι το laptop σου δεν ξεκινάει από usb πλάκα κάνω μεν αλλά το έλεγξες;;;
TmouR Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Κατεβάζεις το WinSetupFromUSB, επιλέγεις πάνω το flashdisk σου , check στο "Windows 2000/XP/2003 Setup" και επιλογή του αρχείου ISO. Τέλος πατάς το GO και περιμένεις...
A_panM Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 1.θα βρεις τα driver για το laptop σου 2.θα κατεβάσεις το nlite 3.θα περάσεις όλα τα driver στο iso,αλλά οπωσδήποτε το chipset και ότι έχει να κάνει με αποθήκη/σκληρούς/sata/raid κτλ κτλ 4.θα κατεβάσεις το Win to flash και θα σου πει τι να κάνεις (εύκολα είναι) 5.αποκαλύπτεις ότι το laptop σου δεν ξεκινάει από usb πλάκα κάνω μεν αλλά το έλεγξες;;; φιλε μου ο τροπος αυτος με το nlite δεν με αφηνει να ενσωματωσω τους οδηγους του chipset που εχω σε exe εκει μου ζητα *ini αν δεν κανω λαθος. Κατεβάζεις το WinSetupFromUSB, επιλέγεις πάνω το flashdisk σου , check στο "Windows 2000/XP/2003 Setup" και επιλογή του αρχείου ISO. Τέλος πατάς το GO και περιμένεις... παταω να βρω το iso αλλα δεν μπορω να φορτωσω iso δεν το επιτρεπει.
TheELF Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 φιλε μου ο τροπος αυτος με το nlite δεν με αφηνει να ενσωματωσω τους οδηγους του chipset που εχω σε exe εκει μου ζητα *ini αν δεν κανω λαθος. To exe αν το τρέξεις δεν βγάζει αρχεία;κατά κανόνα τα install αυτά είναι τύπο autoextract,αν όχι τότε ψάξε τους driver σε μορφή ini θα υπάρχουν δεν μπορεί.
A_panM Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 To exe αν το τρέξεις δεν βγάζει αρχεία;κατά κανόνα τα install αυτά είναι τύπο autoextract,αν όχι τότε ψάξε τους driver σε μορφή ini θα υπάρχουν δεν μπορεί. οχι δεν ειναι τυπου autoextract αλλα κανονικο install.Δεν υπαρχει αλλος τροπος?
TheELF Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 οχι δεν ειναι τυπου autoextract αλλα κανονικο install.Δεν υπαρχει αλλος τροπος? Ε,πες μας μοντέλο του Η/Υ και δώσε λινκ για το driver με το οποίο προσπάθησες,στην τελική στο δικό σου Η/Υ μπορεί να μην χρειάζεται καν ξεχωριστά driver(το δοκίμασες να δεις; ) μπορεί και απλά με το να αλλάξεις μέσα στο bios την υποστήριξη του σκληρού από ahci σε ide να περαστούν σωστά τα win αν δεν βοηθήσεις και εσύ λίγο ...
A_panM Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Ε,πες μας μοντέλο του Η/Υ και δώσε λινκ για το driver με το οποίο προσπάθησες,στην τελική στο δικό σου Η/Υ μπορεί να μην χρειάζεται καν ξεχωριστά driver(το δοκίμασες να δεις; ) μπορεί και απλά με το να αλλάξεις μέσα στο bios την υποστήριξη του σκληρού από ahci σε ide να περαστούν σωστά τα win αν δεν βοηθήσεις και εσύ λίγο ... ναι φιλε μου εχεις δικιο...samsung nc10 ειναι το μοντελο.εγω θελω ενα τροπο για να βαλω τα windows ΧΡ στο usb ωστε να κανω φορματ επειδη δεν εχει εξωτερικη συσκευη... εδω ειναι οι οδηγοι http://www.samsung.com/gr/consumer/pc-peripherals-printers/mobile-computing/netbook/NP-NC10-HAV1GR-support
TheELF Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Ε,τώρα το θες το ξύλο σου,το exe που είναι μέσα στο zip μια χαρά συμπιεσμένο αρχείο είναι μπορείς να το ξεζιπάρεις δηλαδή και αυτό με αποτέλεσμα ένα πανέμορφο φάκελο με όλα τα στοιχεία που θέλεις. Εγώ το άνοιξα με το 7-Zip
A_panM Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Ε,τώρα το θες το ξύλο σου,το exe που είναι μέσα στο zip μια χαρά συμπιεσμένο αρχείο είναι μπορείς να το ξεζιπάρεις δηλαδή και αυτό με αποτέλεσμα ένα πανέμορφο φάκελο με όλα τα στοιχεία που θέλεις. Εγώ το άνοιξα με το 7-Zip ξυλο αχ0αχ0 δεν χρησιμοποιω στο 7zip δυστυχως..παντως σε ευχαριστω που το κοιταξες..τωρα με το nlite το ενσωματωνω σωστα?
TheELF Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 τωρα με το nlite το ενσωματωνω σωστα? θεού θέλοντος...
A_panM Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 θεού θέλοντος... λοιπον περασα τα windows στο usb flash με το wintoflash ολα οκ!βαζω το usb στον υπολογιστη κανει boot και μου βγαζει τα εξης 1st text mode setup boot from flash again after finished 2st GUI mode setup continue setup +1st start of windows παταω το πρωτο αργει μεν αλλα οταν τελειωνει και κανει επανεκκινηση εμφανιζει παλι την ιδια οθονη με τις επιλογες αυτες που αν πατησω την δευτερη μου λεει Δεν ηταν δυνατη η εκκινηση των windows επειδη το παρακατω αρχειο λειπει η είναι κατεσταρμενο Windows root/system 32/hal.dll Εγκαταστηστε παλι ένα αντιγραφο του παραπανω αρχειου τι κανω?
TheELF Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 http://wintoflash.com/forum/viewtopic.php?t=46 κοινός επειδή μπερδεύετε η εγκατάσταση τον win με το usb(το περνάει για σκληρό) πρέπει «απλά» να αλλάξεις το boot.ini πάνω στο usb ώστε να ανταποκρίνεται στα πραγματικά διαμερίσματα,δηλαδή σε αυτό στο οποίο έγινε το πρώτο πέρασμα. Μόλις μπεις στα win θα πρέπει να κάνεις το ίδιο και στο boot.ini του σκληρού δίσκου(αν βγάλει πρόβλημα ξανά).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα