Salvation81 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μακαρι φιλε μου γιατι και μενα μαρεσει αυτο το κινητο αλλα : What is a UK Sim-Free Phone? The product will come fully sealed with a UK plug/plug adapter inside the box. It will have a manufacturer’s warranty that is valid in the UK. It will not have a network logo or have previously been locked to any network. It will be the manufacturer’s specification for the UK; e.g. it will have a UK keyboard/touchscreen keyboard. Περα απο την εγγυηση μηπως δεν θα μπορουμε να βαλουμε Ελληνικα ?
viper2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 ωραια προσφορα αλλα με αυτα τα λεφτα δινανε το e7 τοτε το επαιρνα και δεν ενοιαζε για φορτιστες και εγγυησεις
xouzel Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μακαρι φιλε μου γιατι και μενα μαρεσει αυτο το κινητο αλλα : What is a UK Sim-Free Phone? The product will come fully sealed with a UK plug/plug adapter inside the box. It will have a manufacturer’s warranty that is valid in the UK. It will not have a network logo or have previously been locked to any network. It will be the manufacturer’s specification for the UK; e.g. it will have a UK keyboard/touchscreen keyboard. Περα απο την εγγυηση μηπως δεν θα μπορουμε να βαλουμε Ελληνικα ? Το δικό μου είχε Ελληνικά και δε νομίζω ότι αυτό δε θα έχει. Αλλά κι έτσι να είναι, μια αναβάθμιση στη Νόκια, λύνει το θέμα.
djcat Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Προσέχτε μόνο γιατί το συγκεκριμένο κινητό είχε ένα πρόβλημα στην οθόνη του. Δεν ξερω αν έχει διορθωθεί. myphone-προβλημα οθόνης
Salvation81 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Καλα εκει τους πειραξε μια κοκκινιλα που την βλεπεις με δυσκολια γυρω απο το ρολοι...Ελεος δλδ...
djcat Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Καλα εκει τους πειραξε μια κοκκινιλα που την βλεπεις με δυσκολια γυρω απο το ρολοι...Ελεος δλδ... Εκεί είναι άμεσα εμφανές. Λέγεται colour banding Καλό είναι όσοι το παραγγείλουν να το ξέρουν... Σε άλλα κινητά είναι πολύ έντονο και σε άλλα όχι τόσο.
Salvation81 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δεν υπαρχει Τελειο κινητο φιλε μου....Ολα ολο και καποια ατελεια εχουν.
tolis1983 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 φιλε το ειχα το Ν8.μετα απο ενα προβλημα το πηγα στην αντιπροσωπεια.μου το κανανε αντικατασταση.αλλα ειχε το προβλημα με την οθονη η 2η συσκευη.αποτελεσμα να μου δωσουν 3 συσκευες και να εχουν και οι 3 προβλημα οθονης.ενω το δικο μου δεν ειχε κανενα προβλημα με την οθονη.
pOLoS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Φοβερη προσφορα για ενα τελειο κινητο. Το μονο μειον ειναι οτι δεν το εχει σε αλλα χρωματα(Ροζ) σε αυτη την τιμη,γιατι το ηθελα για δωρο. 'Η το εχει; Ξερει κανεις πως μπορω να επικοινωνησω με τον πωλητη; έχει ροζ θήκες http://www.amazon.co.uk/mn/search/?_encoding=UTF8&x=0&tag=nokia-n8-21&linkCode=ur2&y=0&camp=1634&creative=19450&field-keywords=Nokia%20N8%20pink&url=search-alias%3Daps με 4-5€
Sotosgl Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 έχει ροζ θήκες http://www.amazon.co...rch-alias%3Daps με 4-5€ Τις εδειχνα αλλα ειχαμε θεμα...γυναικες βλεπεις. 70€ μειον και κολλανε στο χρωμα :/
pOLoS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Τις εδειχνα αλλα ειχαμε θεμα...γυναικες βλεπεις. 70€ μειον και κολλανε στο χρωμα :/ δε πολύ κυκλοφορεί σε αυτό το χρώμα
PETROS13 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 πάντως όποιος σκέφτεται να το αγοράσει να ενημερώσουμε ότι έχει ακόμα 5 στο stock.!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα