Προς το περιεχόμενο

Nokia N8 238€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλη προταση αλλα bad timing,

δεν θα φτουρισει στη σκια της προσφορας του galaxy s στα 199 grin.png

προσωπικα προτιμω N8 στα 240 απο Galaxy S στα 200

its that better :P

Δημοσ.

τι σχεση εχουν οι 2 συσκευες? μιλαμε για την καλυτερη "ολα σε μια συσκευη που υπαρχει".μακαρι να δουμε κ εδω τετοια τιμη

• Moderators
Δημοσ.

Nokia N8 238€ στο amazon.co.uk με δωρεά μεταφορικά

Να βαζουμε και τη διαφορα του ΦΠΑ (καπου 243 βγαινει)

Παντως κανει για brain cooker με το 1.09 sar, ε?

Επεισης χρηστες στο gsmarena μιλανε για αργη συσκευη σε σχεση με android και iphone?

Ξαναειπα πριν λιγα λεπτα σε αλλο θεμα οτι δεν εχω επαφη με smartphones, ο,τι διαβασα λεω.

Δημοσ.

προσωπικα προτιμω N8 στα 240 απο Galaxy S στα 200

its that better :P

Δεν νομίζω Τάκη :lol:

Εντάξει, βγάλε την κάμερα :P

Δημοσ.

πρωτον δεν με λενε τακη :P

δευτερον

να βγαλω το xenon flash

το hdmi out

το usb on the go

την ποιοτητα κατασκευης (αλουμινιο)

το call quality

το noise cancellation

το stereo audio recording

τον fm transmitter

την μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας

τις 12 ωρες χρονου ομιλιας εναντι 6.5

κτλ

Δημοσ.

πρωτον δεν με λενε τακη :P

δευτερον

να βγαλω το xenon flash

το hdmi out

το usb on the go

την ποιοτητα κατασκευης (αλουμινιο)

το call quality

το noise cancellation

το stereo audio recording

τον fm transmitter

την μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας

τις 12 ωρες χρονου ομιλιας εναντι 6.5

κτλ

τα κινητα αυτα κατ'εμε απευθυνονται σε τελειως διαφορετικους χρηστες οποτε καθε συγκριση τους ειναι σχετικη. για παραδειγμα εγω που εχω ερωτα με το γεγονος του οτι οποτε ψιλοβαρεθω το κινητο μου εχω να επιλεξω μεταξυ 20+ roms ...θα προτιμησω το galaxy.. επισης πριν καποιους μηνες εκανα το λαθος να αρκεστω σε χαρακτηριστικα οπως αυτα ( καλη ποιοτητα κατασκευης, ηχου, μπλαμπλα) και πηρα το samsung wave. δεν λεω τελεια ολα, αλλα badaOS..ενω το android πλεον προσφερει παρα πολλα και γιαυτους που ασχολουνται λιγο παραπανω.. απειρα (ειδικα για κινητα οπως το galaxy s το οποιο εχει απ'τις καλυτερες υποστηριξεις απτους devs)

Δημοσ.

Φοβερη προσφορα για ενα τελειο κινητο.

Το μονο μειον ειναι οτι δεν το εχει σε αλλα χρωματα(Ροζ) σε αυτη την τιμη,γιατι το ηθελα για δωρο.

'Η το εχει;

Ξερει κανεις πως μπορω να επικοινωνησω με τον πωλητη;

Δημοσ.

Και αν χαλασει (που τα ΝΟΚΙΑ το παθαινουν αυτο τελευταια) τοτε τι ? Πρεπει να το στειλεις εξωτερικο κτλ κτλ κτλ.......Δεν αξιζει την μανουρα κατεμε.

Δημοσ.

Τα 2 κινητά απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό. Το S χρειάζεται πολλή περισσότερη υπομονή και ψάξιμο για να στρώσει και έχει πίσω του μία τεράστια βιβλιοθήκη εφαρμογών, το N8 είναι πιο ποιοτική και ολοκληρωμένη κατασκευή, έχει την καλύτερη κάμερα σε κινητό και σε 2 ώρες το έχεις φέρει στα μέτρα σου, ακόμη και αν δεν ψαχτείς με custom roms. Και σε δύο μήνες που θα πάρει και επίσημα την αναβάθμιση του symbian (γιατί ανεπίσημα την έχει πάρει ήδη) θα έχει να ζηλέψει ακόμη λιγότερα.

Και οι δύο είναι πολύ καλές συσκευές, είναι θέμα προτεραιοτήτων.

Δημοσ.

Τα 2 κινητά απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό. Το S χρειάζεται πολλή περισσότερη υπομονή και ψάξιμο για να στρώσει και έχει πίσω του μία τεράστια βιβλιοθήκη εφαρμογών, το N8 είναι πιο ποιοτική και ολοκληρωμένη κατασκευή, έχει την καλύτερη κάμερα σε κινητό και σε 2 ώρες το έχεις φέρει στα μέτρα σου, ακόμη και αν δεν ψαχτείς με custom roms. Και σε δύο μήνες που θα πάρει και επίσημα την αναβάθμιση του symbian (γιατί ανεπίσημα την έχει πάρει ήδη) θα έχει να ζηλέψει ακόμη λιγότερα.

Και οι δύο είναι πολύ καλές συσκευές, είναι θέμα προτεραιοτήτων.

και προτεραιοτήτων και προτιμήσεων, εγώ πχ με το symbian έχω αλλεργία, δεν παύει όμως το Ν8 να είναι συσκευή αναφοράς για τους fan!

Αν το βάλεις δίπλα δίπλα, το galaxy s θα φαίνεται σαν κινεζιά...και του λείπει και το σωτήριο

flash / φακός.

Δημοσ.

Και αν χαλασει (που τα ΝΟΚΙΑ το παθαινουν αυτο τελευταια) τοτε τι ? Πρεπει να το στειλεις εξωτερικο κτλ κτλ κτλ.......Δεν αξιζει την μανουρα κατεμε.

Κάτοχος Χ7, από Άμαζον, μια χαρά με εξυπηρέτησε η αντιπροσωπεία μετά από οδυνηρή πτώση και βαθουλώματος στην ανοξείδωτη πλάτη. Επίσης με ενημέρωσαν ότι η εγγύηση ισχύει κανονικότατα στην Ελλάδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...