lanista Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα, Έχω έναν υπολογιστή ο οποίος, και ενώ δεν είχα κάνει κάποια τροποποίηση / επέμβαση, ξεκίνησε να βγάζει μία δυσάρεστη μυρωδιά και σταμάτησε απότομα. Η μυρωδιά θυμίζει κάτι καμμένο και προέρχεται από το τροφοδοτικό. Ξεσύνδεσα τα πάντα από το τροφοδοτικό, με εξαίρεση τα δύο καλώδια που καταλήγουν στην μητρική και έβγαλα και μία από τις δύο μνήμες. Ξεκινάω τον υπολογιστή και έκπλητκος βλέπω το πίσω μέρος της κάρτας γραφικών να βγάζει φλόγες. Κλείνω τον υπολογιστή άρων άρων. Τον ξαναξεκινάω και δεν ακούω το παρατεταμένο μπιπ που υποδηλώνει απουσία κάρτας γραφικών. Συνδέω την οθόνη με την κάρτα γραφικών. Όλα ξεκινάνε σωστά.Συνδεώ δίσκο, dvd κτλ. και όλα λειτουργούν κανονικά. Συνδέω και το dimmaki. Δεν ακούω κανένα ανησυχητικό ήχο αλλά δεν βλέπω σήμα στην οθόνη. Δοκιμάζω το dimmakri σε όλες τις δυνατές θέσεις αλλά πάντα το ίδιο. Κανένα ανησυχητικό μήνυμα από την μητρική αλλά χωρίς σήμα από τον υπολογιστή. Μπορεί να μου πει κανείς τι συμβαίνει? Ανδρέας.
TheELF Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μπορεί να μου πει κανείς τι συμβαίνει? Ναι,να σου πω ετοιμάσου για έξοδα,το τροφοδοτικό είναι έτοιμο να σε αφήσει και αφού έβγαλε και φλόγες στην κάρτα γραφικών μπορεί να πήρε και αυτήν και την μητρική μαζί του.
stm00192 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μπορεί να μου πει κανείς τι συμβαίνει? Ναι,να σου πω ετοιμάσου για έξοδα,το τροφοδοτικό είναι έτοιμο να σε αφήσει και αφού έβγαλε και φλόγες στην κάρτα γραφικών μπορεί να πήρε και αυτήν και την μητρική μαζί του. Το "ειναι ετοιμο" και το "μπορει" τι τα ηθελες? Και τα δυο σιγουρακια ειναι! @ TS.. Καλα βρε αγορουδι πως σου ειρθε να δοκιμασεις ενα τροφοδοτικο που εκλεισε και μυριζε καμενο? Τι αλλο επρεπε να κανει δλδ για να καταλαβεις οτι τα τιναξε? Να ανατιναχθει? Αν δεν ειχες κανει αυτο το ασκοπο τεστακι τωρα ισως να μην χρειαζοσουν και καρτα και μητρικη και δεν ξερω και εγω τι αλλο περα απο τροφοδοτικο!
TheELF Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Είπα να του το φέρω απαλά μην μας πάθει και κάτι χρονιάρες μέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα