Dr_Slump Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Ρε παιδιά το SII βγάζει απείρως καλύτερες... τι θόρυβος είναι αυτός; Είναι χειρότερο και από HTC!!
foivous Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Εάν ακουμπησουν την μπαταρία και την δυναμώσουν,νομίζω φτάνει!!
privateer Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Έχει κανείς αμφιβολία ότι οι φωτο του sgs3 θα αγγίζουν το τέλειο; Εδω σχεδόν το κανει το sgs2. Το 4s γραφούν βγάζει ακόμα καλύτερες. Ε' το sgs3 θα βγάζει σίγουρα καλύτερες και απο τα 2, ητε λόγω οπτικών ητε 12 mp. Δε θέλει και πολυ φαντασία. Πραγματικά δεν υπάρχει καμία είδηση εδω, μονο μάρκετινγκ. εγω ναι εχω αμφιβολια για την ακριβεια ειμαι σιγουρος οτι κανενα κινητο δεν μπορει να πλησιασει το "τελειο" και πως καθοριζεται το τελειο σε μια φωτογραφια απο κινητο? Συγκρινοντας τες με αυτες μιας κορυφαιας DSLR? Σε σχεση με αυτες του βασιλια των cameraphones Ν8?
oldnew Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 εγω ναι εχω αμφιβολια για την ακριβεια ειμαι σιγουρος οτι κανενα κινητο δεν μπορει να πλησιασει το "τελειο" και πως καθοριζεται το τελειο σε μια φωτογραφια απο κινητο? Συγκρινοντας τες με αυτες μιας κορυφαιας DSLR? Σε σχεση με αυτες του βασιλια των cameraphones Ν8? Ένταξη μιλαμε για νορμάλ καταστάσεις. Ο μέσος χρήστης δε χρειάζεται τίποτα καλυτερο απο sgs2 και s4 για φωτογραφια. Ποσο μάλλον αν μιλαμε για sgs3 που θα είναι ακόμα καλύτερό. Αν έχεις τέτοιες απαιτήσεις που να χρειάζεσαι dslr, μάλλον φωτογραφος θα είσαι και όχι ο μέσος χρήστης. Δεν ειμαι τόσο σίγουρος ότι το n8 έβγαζε καλύτερες φωτο απο τα παραπάνω. Αλλα δεν ειμαι ειδικός πανω στο n8, μπορεί να έχεις και δίκιο. Και μια ερώτηση. Γιατί δεν πιστεύεις ότι μπορεί ένα κινητό να πλησιάσει το τέλειο ακόμα και σε σχεση με dslr αμα το θέλει ο κατασκευαστής; Άνετα βαζει καλύτερό και μεγαλύτερο φακο, και ανάλογο ccd. Για επεξεργαστή, δεν το συζητάμε καν. Ένα smartphone απο αυτά που συζητάμε έχει καλυτερο (αν και όχι εξειδικευμένο σε φωτο ). Λες να μη γίνουν αυτά κάποια στιγμή; Ποτε μη λες ποτε.
privateer Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 οσο επικρατει η αντιληψη στα κινητα οτι οσο πιο λεπτο τοσο το καλυτερο δεν προκειται ποτε να πλησιασουν τις dslr
SlackulatoR Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 αραγε αν εκλειναν οι μισες λαμπες φθοριου απο πανω που ειναι λες και αναψαν 10 φλας ταυτοχρονα, πως θα φαινοταν η συγκεκριμενη φωτογραφια? στη κατηφορα μαγκες κανει και το πατινι που λεμε. με τετοιο φωτισμο και σημερινα καλα κινητα θα εβγαζαν αντιστοιχη φωτογραφια ίσως και καλυτερη. καπως αυστηρος φαινομαι αλλα δεν βλεπω προς τι ο ντορος. δε μας εβγαλε και τα ματια η φωτογραφια παντως με την ποιοτητα της Καλά που να σε άκουγαν τίποτα αμερικανάκια, που βλέπουν κάτι παρόμοιο ή κάτι που αναμένεται και τραβάνε τα μαλλιά τους λες και είδαν το φως το αληθινό.
Vice Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Ρε παιδιά το SII βγάζει απείρως καλύτερες... τι θόρυβος είναι αυτός; Είναι χειρότερο και από HTC!! Πόσο καιρό έχεις να δείς φωτογραφία απο HTC? Δες ΕΔΩ μερικές τραβηγμένες με Desire HD και ξανασκέψου αυτό που είπες. (και είναι και 2 firmware πίσω πριν βελτιώσουν την καμερα) Μην προσπαθείτε να συγκρίνετε φωτογραφία απο DSLR με οτιδήποτε compact. Η φωτογραφική μηχανή εκτός απο τσιπάκια και τεχνολογίες έχει και φακούς οι οποίοι αν έμπαιναν σε smartphone τότε δεν θα ήταν και τόσο...κινητό τηλέφωνο. Εδώ μιλάμε για ποιότητα στα πλαίσια του compact αν και οπως προείπα η φωτό δεν διέρευσε για να θαυμάσουμε την ποιότητα της...
kx5 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Αντί να τραβήξουν κανά ωραίο γυναικείο ασιατικό πισινό, μας δείχνουν τις γλάστρες. Εκεί στη Samsung χρειάζονται καλύτερο τμήμα marketing.
Panahs Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Αντί να τραβήξουν κανά ωραίο γυναικείο ασιατικό πισινό, μας δείχνουν τις γλάστρες. Εκεί στη Samsung χρειάζονται καλύτερο τμήμα marketing. Μετά θα ασχολιόντουσαν όμως όλοι με τον κώλο.
euklidis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί δεν πιστεύεις ότι μπορεί ένα κινητό να πλησιάσει το τέλειο ακόμα και σε σχεση με dslr αμα το θέλει ο κατασκευαστής; Άνετα βαζει καλύτερό και μεγαλύτερο φακο, και ανάλογο ccd. Για επεξεργαστή, δεν το συζητάμε καν. Ένα smartphone απο αυτά που συζητάμε έχει καλυτερο (αν και όχι εξειδικευμένο σε φωτο ). Λες να μη γίνουν αυτά κάποια στιγμή; Ποτε μη λες ποτε. Ελα τωρα σοβαρα κανενα κινητο δεν θα φτασει dslr ΠΟΤΕ. α) ο αισθητηρας της dslr ειναι οσο το μισο κινητο. β) ειναι θεμα φακου. Καμια επαφη το σχεδον Pinhole του κινητου με εναν 17-70 L της Cannon. Μονο ο φακος αυτος κανει οσο 2 GS2. και ειναι ο φθηνοτερος L. Οταν η Cannon EOS DX φτανει 128000 ISO τοτε καταλαβαινεις οτι κανενα κινητο ποτε δεν προκειτε να φτασει μια dslr. Ουτε καν την DSLR μου του 2004.
oldnew Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Ελα τωρα σοβαρα κανενα κινητο δεν θα φτασει dslr ΠΟΤΕ. α) ο αισθητηρας της dslr ειναι οσο το μισο κινητο. β) ειναι θεμα φακου. Καμια επαφη το σχεδον Pinhole του κινητου με εναν 17-70 L της Cannon. Μονο ο φακος αυτος κανει οσο 2 GS2. και ειναι ο φθηνοτερος L. Οταν η Cannon EOS DX φτανει 128000 ISO τοτε καταλαβαινεις οτι κανενα κινητο ποτε δεν προκειτε να φτασει μια dslr. Ουτε καν την DSLR μου του 2004. Ειδικός στις φωτο δεν ειμαι. Ειμαι σίγουρος ξέρεις περισσότερα. Αυτά παντως τα εχω ξανα ακούσει. Πριν 5 χρονιά λεγανε οι φωτο στα κινητά ούτε την ποιο φθηνή κάμερα δε θα φτάσει ποτε, το βίντεο θα είναι άθλιο.. Τα πράγματά εξελίσσονται. Ειδικα ο ογκος που αναφερεις... Πραγματα που καποτε ηθελαν το χωρο μιας πολυκατοικιας σημερα χωρανε στο νυχι σου. Καπου διαβαζα για ένα cmos παμφθηνο με ποιότητα εφάμιλλη των καλύτερων ccd, το οποιο ετοίμαζεται να βγει.
Vice Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Ειδικός στις φωτο δεν ειμαι. Ειμαι σίγουρος ξέρεις περισσότερα. Αυτά παντως τα εχω ξανα ακούσει. Πριν 5 χρονιά λεγανε οι φωτο στα κινητά ούτε την ποιο φθηνή κάμερα δε θα φτάσει ποτε, το βίντεο θα είναι άθλιο.. Τα πράγματά εξελίσσονται. Ειδικα ο ογκος που αναφερεις... Πραγματα που καποτε ηθελαν το χωρο μιας πολυκατοικιας σημερα χωρανε στο νυχι σου. Καπου διαβαζα για ένα cmos παμφθηνο με ποιότητα εφάμιλλη των καλύτερων ccd, το οποιο ετοίμαζεται να βγει. Έχεις δίκιο αλλά απο ένα σημείο και μετά είναι θέμα μεγέθους φακών. Δεν μπορείς να το αντικαταστήσεις αυτό με καμία τεχνολογία. προς το παρόν τουλαχιστον
alcemist Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Έχεις δίκιο αλλά απο ένα σημείο και μετά είναι θέμα μεγέθους φακών. Δεν μπορείς να το αντικαταστήσεις αυτό με καμία τεχνολογία. προς το παρόν τουλαχιστον Κι όμως υπάρχει λύση. Δες εδώ http://usa.canon.com/cusa/consumer/standard_display/Lens_Advantage_Perf στην τεχνολογία diffractive optics. Με την μαγική μου σφαίρα την βλέπω στα κινητά μας σε κάποια (πόσα; ) χρόνια. Μέχρι τότε όσοι θέλετε αξιοπρεπείς φωτογραφίες θα πρέπει να τα σκάτε σε αγορά καλής φωτογραφικής μηχανής.
Vice Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Εχω την εντύπωση οτι μιλάει για κοντύτερους φακούς και όχι μικρότερους σε διάμετρο αλλά μιας και δεν είμαι ειδικός επιφυλάσσομαι
alcemist Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Θεωρητικά γίνονται και τα δύο. Υπάρχουν κι άλλες τεχνολογίες στις οποίες ελπίζουμε όπως τα μετα-ϋλικά. Ίδωμεν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα