dimitris2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Η ιστοσελίδα Pocketnow ισχυρίζεται ότι διαθέτει την πρώτη φωτογραφία που έχει τραβηχθεί από το Samsung Galaxy S III το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, όπως πρόκειται να γίνει σύντομα. Το σύνδεσμο που περιλαμβάνει το πλήρες μέγεθος της φωτογραφίας θα το βρείτε στο τέλος της είδησης, ενώ το αποτέλεσμα είναι ομολογουμένως ιδιαίτερα αξιόλογο. Οι ισχυρισμοί που συνδέουν τη συγκεκριμένη φωτογραφία με το μελλοντικό μοντέλο smartphone της Samsung είναι τα metadata (μεταδεδομένα) που υπάρχουν σε συτή, καθώς είναι αποθηκευμένη σε αρχείο τύπου EXIF. Τα δεδομένα αυτά λοιπόν αποδεικνύουν ότι η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από το μοντέλο GT-I9500. Παραδοσιακά η Samsung συνηθίζει να δίνει κωδικές ονομασίες στα smartphones της, της μορφής GT-I9ΧΧΧ. Καθώς το καθένα από τα μοντέλα που χρησιμοποιεί η εταιρεία έχουν αύξοντα αριθμό αυτής της μορφής, το GT-I9500 φαίνεται να είναι ένα νέο, ακυκλοφόρητο μοντέλο. Ακόμη τα δεδομένα του EXIF αρχείου δείχνουν ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε σε μία τοποθεσία που αντιστοιχεί σε εργαστάσιο της Samsung στην Κορέα. Εικόνα: Η φωτογραφία σε πλήρη ανάλυση Site: pocketnow.com
c0prse_grinder Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 δεν μου φαινεται και τοσο τελεια η φωτογραφια..μαλλον ο ολος ντορος γυρω απο το ονομα του εχει ανεβασει τον πηχη σε αδυνατο σημειο
dewn735 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Ωραία... σε κάποιους μήνες από τώρα μπορεί και να εμφανιστεί μια νέα συσκευή... Η είδηση ποια είναι;
SpirtouLisS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 αραγε αν εκλειναν οι μισες λαμπες φθοριου απο πανω που ειναι λες και αναψαν 10 φλας ταυτοχρονα, πως θα φαινοταν η συγκεκριμενη φωτογραφια? στη κατηφορα μαγκες κανει και το πατινι που λεμε. με τετοιο φωτισμο και σημερινα καλα κινητα θα εβγαζαν αντιστοιχη φωτογραφια ίσως και καλυτερη. καπως αυστηρος φαινομαι αλλα δεν βλεπω προς τι ο ντορος. δε μας εβγαλε και τα ματια η φωτογραφια παντως με την ποιοτητα της
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 άρχισε και η Samsung με τα "leaks"; σε λίγο θα ξεχάσουν και αυτοί κάνα prototype και θα μηνύουν δεξιά και αριστερά για να τους επιστραφεί... άσε μας...ας δουν πρώτα την υποστήριξη στα κινητά τους και μετά τα market-ιστικα κόλπα...
marios32 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Και εμένα δεν μου γεμίζει το μάτι η φωτογραφία. Θαρρείς το Κ800 καλύτερες βγάζει
privateer Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Ωραία... σε κάποιους μήνες από τώρα μπορεί και να εμφανιστεί μια νέα συσκευή... Η είδηση ποια είναι; slow day news Μην βγαζετε συμπερασματα περι ποιοτητας απο μη τελικο firmware.
xlapatsas4000 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 ρε παιδια που στο καλο ειναι το κινητο ? ψαχνω ψαχνω τιποτα εκανα και μεγεθυνση μονο ενα κινεζικο σημα βλεπω κολλημενο σε εναν πυργο....
SpirtouLisS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 ρε παιδια που στο καλο ειναι το κινητο ? ψαχνω ψαχνω τιποτα εκανα και μεγεθυνση μονο ενα κινεζικο σημα βλεπω κολλημενο σε εναν πυργο.... για ψαξε καλυτερα... :mrgreen: τον τιτλο του θεματος
nikos_se Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 xlapatsas πλακα κανεις??Ἥ φωτογραφια ειναι τραβηγμενη απο τη καμερα του κινητου,δεν δειχνει το κινητο καπου.
xlapatsas4000 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 οχχχχχ ελεος πραγματικα δεν προσεξα ακριβως τι ελεγε το αρθρο και εψαχνα και εψαχνα και πατησα να την δω σε μεγεθυνση αλλα τιποτα...ευχαριστω παιδια !
kirileman Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ το βλέπω το κινητό, εκεί στη μεσαία γλάστρα... το φλας του, έστω.
xlapatsas4000 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ το βλέπω το κινητό, εκεί στη μεσαία γλάστρα... το φλας του, έστω. :P εγω βλεπω και μια Bulgari !
Vice Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Το θέμα δεν είναι πόσο μαμάτη είναι η φωτογραφία αλλά το οτι τραβήχτηκε με το SGS3. Αρχίσατε να κράζετε ήδη την ποιότητα. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Είναι ένα τέχνασμα στυλ apple για προκαλέσει το ενδιαφέρον του κόσμου και τίποτα περισσότερο.
oldnew Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Έχει κανείς αμφιβολία ότι οι φωτο του sgs3 θα αγγίζουν το τέλειο; Εδω σχεδόν το κανει το sgs2. Το 4s γραφούν βγάζει ακόμα καλύτερες. Ε' το sgs3 θα βγάζει σίγουρα καλύτερες και απο τα 2, ητε λόγω οπτικών ητε 12 mp. Δε θέλει και πολυ φαντασία. Πραγματικά δεν υπάρχει καμία είδηση εδω, μονο μάρκετινγκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα