Sebu Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Ξαφνικα σημερα το απογευμα οταν ξανανοιξα το φορουμ, εχει μεγαλωσει το περιγραμμα με τον Αϊ Βασιλη και το μπλε ουρανο/φοντο με τα συννεφα και πλεον καταλαμβανει πολυ μεγαλυτερη επιφανεια απο οτι πριν με αποτελεσμα να εχει μικρυνει η διαθεσιμη επιφανεια για το φορουμ. Πανω απο το 1/3 της οθονης πλεον αναλωνεται στο σταθερο γραφικο περιγραμμα και λιγοτερο απο τα 2/3 εχουν απομεινει για το φορουμ. Εκανα εγω κατι λαθος? Παιζει κατι με τις ρυθμισεις θεασης στο προφιλ μου? Χρησιμοποιω Firefox 9.
dimitrisOS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 πατα μια Ctrl + 0 (μηδεν) και πες μας αν αλλαξε κατι συγκεκριμενα το μεγεθος
bluesattack Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μηπως εχει αλλαξει κατι απ αυτα : Πλήρες μέγεθος forum: On · Off στο κατω μερος της σελιδας ?
antonl Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μηπως εχει αλλαξει κατι απ αυτα : Πλήρες μέγεθος forum: On · Off στο κατω μερος της σελιδας ? Thanks για το tip. Ούτε που το χα προσέξει τόσον καιρό.
dimitrisOS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μηπως εχει αλλαξει κατι απ αυτα : Πλήρες μέγεθος forum: On · Off στο κατω μερος της σελιδας ? Thanks για το tip. Ούτε που το χα προσέξει τόσον καιρό. Ωχ ουτε εγω Thanks !
Προτεινόμενες αναρτήσεις