sp_steve Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Γειά σας, Έχω βάλει στον υπολογιστή μου 2 λειτουργικά (Linux και Windows 7) σε 2 ξεχωριστά partition του δίσκου και θέλω να επιλέγω στην αρχή ένα απο τα 2 γιατί αυτή την στιγμή δεν μου βγάζει να επιλέξω καν και μπαίνει κατ'ευθείαν στα linux. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/431190-partition-%CF%83%CE%B5-ubuntu/page__p__4468835__hl__startup+manager__fromsearch__1#entry4468835 Δες το satup manager Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 μη βάζεις τέτοια προγράμματα κάνε αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisosfp Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Επίσης δες εδώ, είναι απλή η διαδικασία και δεν πέρνει και πολύ χρόνο. Εγώ αυτό έκανα και είμαι μια χαρά ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 δεν έχει πάθει τίποτα ο grub μια χαρά είναι απλά bootάρει χωρίς να δείχνει το μενού στην πρώτη επιλογή άμα αλλάξει αυτά που λέω στο αρχείο και κάνει update-grub θα του βγάζει το μενού να διαλέξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WetDreams Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 τι distro έχεις; αν χρησιμοποιείς grub δοκίμασε αυτό που είπε ο warlock, αν έχεις lilo κάνε edit το /etc/lilo.conf και πρόσθεσε > prompt timeout = 100 μετά τρέξε "lilo" σαν root για να διαβάσει τις καινούργιες ρυθμίσεις και κάνε reboot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα