Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Kepler 28HP TSMC

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πολύς τσακωμός για κάρτες των 500 ευρώ που θα έπρεπε να κοστίζουν το πολύ? 300.. :P

όταν πέσουν εκεί θα μπω και εγώ στη συζήτηση....

αλήθεια καμιά μείωση τιμών θα δούμε από πλευράς AMD οσονούπω???

επίσης επειδή από όσο διάβασα κατάλαβα ότι προς το παρόν gf110 πάπαλα αυτό σημαίνει τι??

θα βγει λίγο αργότερα?? θα βγει τη νέα χρονιά?? ή θα δούμε απλά refresh του 104 μιας και για μεγάλη κάρτα θα βγει προς το παρόν το διπλό 104

Μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι παιχνιδι παιζεται..Οι τιμες εκει θα μεινουν,εκτος απο amd που θα κανει καποιο price drop.

Μαλλον για το gk 110 μιλας που θα το δουμε αυτο η κατι αλλο σε επομενη γενια.Αυτη η γενια εκλισε με την 680.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι παιχνιδι παιζεται..Οι τιμες εκει θα μεινουν,εκτος απο amd που θα κανει καποιο price drop.

Μαλλον για το gk 110 μιλας που θα το δουμε αυτο η κατι αλλο σε επομενη γενια.Αυτη η γενια εκλισε με την 680.

έχω καταλάβει πολύ καλά ότι μας πλασάραν performance gpus για high end....το ερώτημά μου βέβαια αφορούσε την amd...θεωρώ ότι σίγουρα κάποια μείωση θα υπάρχει διότι αλλιώς θα το χάσει το παιχνίδι...το θέμα είναι να είναι κανά κατοστάρικο και όχι 30 ευρά...

έχω καταλάβει πολύ καλά ότι μας πλασάραν performance gpus για high end....το ερώτημά μου βέβαια αφορούσε την amd...θεωρώ ότι σίγουρα κάποια μείωση θα υπάρχει διότι αλλιώς θα το χάσει το παιχνίδι...το θέμα είναι να είναι κανά κατοστάρικο και όχι 30 ευρά...

Ναι με ενα κατοσταρικο σωζεται και θα παει καλα,αν δεν κοψει 100 ευρο δεν παει πουθενα.Καλως η κακως οι περισσοτεροι εχουν την nvidia ως προτυμο εταιριας για καρτα γραφικων οποτε μονο και μονο αυτο τους δινει μεγαλο + .Πρεπει να εχει μια ουσιαστικη διαφορα σε τιμη με την 680,οχι ακριβως σαν την 6970-580 αλλα καπου εκει.

Οσο για το performance gpu που λες,μην το σκεφτεσαι ετσι,απλα το jump απο 40nm σε 28 εδωσε μεγαλο πλεονεκτημα για performance με αποτελεσμα με πιο μικρο die να μπορει να θεωρηθει μια Gpu high end,Αν βγαζανε και τα τερατα τωρα στο refresh τι θα κανανε?Εταιριες ειναι,το οτι εχουν καβατζα το μεγαλο gpu για την επομενη γενια ενω ειναι ηδη "ετοιμο" ειναι μεγαλο οικονομικο πλεονεκτημα.

Μην κοιτα το μεγεθος του πυρηνα για να βγαλεις συμπερασμα σε τι κατηγορια ειναι το gpu,σκεψου οτι δεν πηγαν καν στα 32nm με αποτελεσμα οπως ειπα και πιο πανω να βγαλουν high end performance απο μικροτερο chip.

Εδω ειναι που τα πραγματα ειναι πολυπλοκα στις ΤΙΜΕΣ!!

Η nvidia αυτη την στιγμη εκμεταλευεται τις επιδοσεις της 7970 και το μεγαλυτερο κοστος παραγωγης της

Αλλα μην νομιζεται το ιδιο κανουν και τα λιανομαγαζα η 680 ερχεται με 30e λιγοτερο στην χονδρικη απο την 7970

Γι αυτο λεω και για ενα euro πανω

Για να το πω απλα η amd επεξε τα ρεστα της ενω η nvidia οχι

Ειμαι περιεργος να δω τι θα γινει πιο κατω που εχει και μεγαλυτερο ενδιαφερων

μιας και εκει γινεται το μεγαλο παιχνιδι

Εδω ειναι που τα πραγματα ειναι πολυπλοκα στις ΤΙΜΕΣ!!

Η nvidia αυτη την στιγμη εκμεταλευεται τις επιδοσεις της 7970 και το μεγαλυτερο κοστος παραγωγης της

Αλλα μην νομιζεται το ιδιο κανουν και τα λιανομαγαζα η 680 ερχεται με 30e λιγοτερο στην χονδρικη

απο την 7970

Γι αυτο λεω και για ενα euro πανω

Μα ειναι οντως και στα λιανομαγαζα κανενα 50ευρο πιο φτηνη απο την 7970

Δεν το προσεξα αυτο μιλαω παντα για ελουντα(ελλαδα) ειδα πλαισιο!

κοιτα απο οτι διαβασα στην ευρωπη ειναι λιγο πιο ισορροπημενα τα πραγματα

460e η 7970 εναντι 500e στην 680 εκει λεει που υπαρχει προβλημα ειναι στις ΗΠΑ

550$ η 7970 εναντι 499$ της 680

http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=GTX+680

• Super Moderators

Έχω βαρεθεί να μπαίνω εδώ μέσα (στο forum γενικότερα, όχι μόνο στο παρόν θέμα) και να βλέπω τον καθένα να λέει, εγώ προτιμώ αυτή,δεν υπάρχει λόγος κανείς να πάρει την άλλη.Αν το κάνει είναι γατί/σκυλί/πρόβατο.Με εννοείς πιστεύω...Νησάφι.

δεν μίλησα πουθενά για πρόβατα ούτε θα με δεις ποτέ να το κάνω :-)

εντυπωσιακό αλλά οχι τόσο.....

το μονο που μας πασάρει ειναι οι τρίχες στο κεφάλι.

http://www.youtube.com/watch?v=oZKDlzFOfEo&feature=related δες εδω τι σημαίνει ποιοτια στην λεπτομέρεια.

θα αργήσει πολύ αυτό για μας τους απλούς χρήστες?

Ναι με ενα κατοσταρικο σωζεται και θα παει καλα,αν δεν κοψει 100 ευρο δεν παει πουθενα.Καλως η κακως οι περισσοτεροι εχουν την nvidia ως προτυμο εταιριας για καρτα γραφικων οποτε μονο και μονο αυτο τους δινει μεγαλο + .Πρεπει να εχει μια ουσιαστικη διαφορα σε τιμη με την 680,οχι ακριβως σαν την 6970-580 αλλα καπου εκει.

Οσο για το performance gpu που λες,μην το σκεφτεσαι ετσι,απλα το jump απο 40nm σε 28 εδωσε μεγαλο πλεονεκτημα για performance με αποτελεσμα με πιο μικρο die να μπορει να θεωρηθει μια Gpu high end,Αν βγαζανε και τα τερατα τωρα στο refresh τι θα κανανε?Εταιριες ειναι,το οτι εχουν καβατζα το μεγαλο gpu για την επομενη γενια ενω ειναι ηδη "ετοιμο" ειναι μεγαλο οικονομικο πλεονεκτημα.

Μην κοιτα το μεγεθος του πυρηνα για να βγαλεις συμπερασμα σε τι κατηγορια ειναι το gpu,σκεψου οτι δεν πηγαν καν στα 32nm με αποτελεσμα οπως ειπα και πιο πανω να βγαλουν high end performance απο μικροτερο chip.

το μέγεθος πυρήνα + το ότι πήγαν κατευθείαν στα 28nm ποσώς με ενδιαφέρει όσον αφορά το κομμάτι του pricing...όταν ο ailouros έλεγε ότι θα βγει στα 300 δολλάρια (και σίγουρα δεν το έβγαζε από το κεφάλι του) και στην τιμολόγησαν διπλάσια, ε ας τη βάλουν εκεί που γνωρίζουν...(τα ίδια προφανώς ισχύουν και για την τιμολογιακή πολιτική της ati..)

sry αλλά για μένα δεν έχουν καμία σχέση αυτές οι gpus με high end...όταν ακόμη και σε 1920Χ1200 μπορεί να τα βρούνε σκούρα στα βαριά παιχνίδια με όλα maxed out(like metro 2033), παιχνίδια που έχουν βγει κάποια χρόνια πριν...(crysis με τα διάφορα mods),ε τότε τι σκατά high end είναι που ζητάνε και 500 ευρά...το να έχω 130 frames σε παιχνίδια που έχω ήδη 60 fps με την 6950, κλάιν μάιν, έτσι και αλλιώς με vsync on παίζω πάντα..

μπορεί να είμαι υπερβολικός, αλλά με τέτοια τιμή θέλω πραγματικό high end μοντέλο που να μπορώ να παίζω ΟΛΑ τα παίγνια σε ανάλυση 1920X1200 χωρίς να πέφτω κάτω από τα 50 frames..

το κέρδος που είχαν απ'το απευθείας πέρασμα στα 28 από τα 40 το καρπώθηκαν οι ίδιοι, πάνω κάτω ίσα βάρκα ίσα γυαλό κινούνται και οι 2, price/performance στα 2560 στα επίπεδα των παλιών, χειρότερο σε 1080 και παρακάτω, γιατί να δώσει λοιπόν κάποιος ιδιαίτερη σημασία τι κάνει η μια και η άλλη, αν δεν έχει κάποια "αρχαία" κάρτα ή 2560 monitor? εδώ παίζονται σχεδόν όλα τα νεα gameς full detail με 1080p σε μια 5850 των 100 ευρώ μτχ, τα 500ευρώ είναι λογικά, ειδικά για κάτι που μέχρι πριν μερικές βδομάδες προοριζόταν για τα 300? Δεν απορώ με τις 2 εταιρείες, που βγάζει μάτι ότι κερδοσκοπούν φιξάροντας τις τιμές, αλλά με το πως σκέφτονται ορισμένοι. Αν στο refresh φτάσουν τις νέες κάρτες τους στα 650-700 ευρώ, κάτι διόλου απίθανο έτσι όπως το πάνε πλέον, πάλι θα τσακωνόσαστε ποιά είναι η καλύτερη αγορά, αντί να τους διαολοστείλετε? Που ακριβώς σταματά η λογική και αρχίζει η κοροϊδία?

οποιος εχει απο 6870,560,6950 και πανω φυσικα και δεν τιθεται ζητημα να παει στις καινουργιες

Αλλα απο οτι καταλαβα το therd δημιουργηθηκε για τις φημες και για τα τεχνικα χαρακτηριστηκα των 28nm

Το αν θα παει καποιος σε μια καινουργιες αυτο το ξερει μονο ο ιδιος

Λοιπον η 6970 ειχε 325,00 στο πλαισιο πχ

Μια 7970,680 η οποια εχει 35% αυξιση επιδωσεων ποσο πρεπει να εχει??

Το λεω αυτο γιατι μερικοι τα εχεται μπερδεψει λιγο συγκρινεται τις επιδωσεις της 580 και την τιμη τις 6970 με τις καινουργιες

παρολα αυτα συμφωνω οτι ειναι ΑΚΡΙΒΕΣ!!!!

το κέρδος που είχαν απ'το απευθείας πέρασμα στα 28 από τα 40 το καρπώθηκαν οι ίδιοι, πάνω κάτω ίσα βάρκα ίσα γυαλό κινούνται και οι 2, price/performance στα 2560 στα επίπεδα των παλιών, χειρότερο σε 1080 και παρακάτω, γιατί να δώσει λοιπόν κάποιος ιδιαίτερη σημασία τι κάνει η μια και η άλλη, αν δεν έχει κάποια "αρχαία" κάρτα ή 2560 monitor? εδώ παίζονται σχεδόν όλα τα νεα gameς full detail με 1080p σε μια 5850 των 100 ευρώ μτχ, τα 500ευρώ είναι λογικά, ειδικά για κάτι που μέχρι πριν μερικές βδομάδες προοριζόταν για τα 300? Δεν απορώ με τις 2 εταιρείες, που βγάζει μάτι ότι κερδοσκοπούν φιξάροντας τις τιμές, αλλά με το πως σκέφτονται ορισμένοι. Αν στο refresh φτάσουν τις νέες κάρτες τους στα 650-700 ευρώ, κάτι διόλου απίθανο έτσι όπως το πάνε πλέον, πάλι θα τσακωνόσαστε ποιά είναι η καλύτερη αγορά, αντί να τους διαολοστείλετε? Που ακριβώς σταματά η λογική και αρχίζει η κοροϊδία?

Μα ειμαστε καλα?Πιστεψε ενας εστω και για λιγο οτι η Nvidia Θα βγαλει το flagship gpu της με 300ευρο?Πειτε μου μια φορα που το εκανε,μονο μια.

τα χ80 μοντελα της nvidia παντα τοσο εκαναν το θεμα ειναι η AMD τι επαθε και εβαλε τον πηχη εκει πανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...