xrest Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Nice results. I have to raise my clocks at 1125/1800 to pass 60 fps. http://www.overclock...0#post_16796160 γιατι με αυτα τα ρολογια 62fps?68-69 fps κανονικα με το oc του catalyst.δλδ δε συζητω για afterburner. συγνωμη για το off ps.oτι ναναι drivres φοραει στην 7970 ο αλλος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saiz Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 γιατι με αυτα τα ρολογια 62fps?68-69 fps κανονικα με το oc του catalyst.δλδ δε συζητω για afterburner. συγνωμη για το off ps.oτι ναναι drivres φοραει στην 7970 ο αλλος... α και κατι αλλο μην δεινεται και πολυ σημασια στα ιδιοτικα bench ειδικα στο heaven μπορει ανετα καποιος να αλοιοσει το scor του απο το tessellation δλδ απο τις μπαρες του bench, και απο τους drivers της amd catalyst το tessellation x64,x1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 γιατι με αυτα τα ρολογια 62fps?68-69 fps κανονικα με το oc του catalyst.δλδ δε συζητω για afterburner. συγνωμη για το off ps.oτι ναναι drivres φοραει στην 7970 ο αλλος... Δεν μας λες και μας που τα ειδες τα 68-69 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lost1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Εντάξει Lost1, χαλάρωσε.. Δεν είναι όπως τα λες τα πράγματα, εντάξει η NV έχει πάντα την γρηγορότερη SingleGPU αλλά θα το ξαναπώ για τρίτη φορά, η διαφορά που έχουν σε επιδόσεις δεν αξίζει τα παραπάνω λεφτά που ζητάει η NV. Επίσης βγάλε από την εξίσωση τους CPU της AMD, δεν έχουν καμία σχέση με τις GPU της. Δηλαδη θα κρινεις μονο απο τα stats ? Οταν δινεις 500 ευρω δεν θα κοιταξεις την πορεια / ιστορια / service / drivers / o/c chip / τεχνολογια κτλ ? Θα κολλησεις στα 50 + - ευρω ? Γιατι δεν πουλαει τις amd στην μιση τιμη απο την nvidia ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δεν είναι 50+, ήταν 150+ Ποια ιστορία ρε.. Το παρόν με ενδιαφέρει, λες να κοιτάξω αν η AMD έχασε στον προηγούμενο γύρο ας πούμε ; Lmao.. Drivers ίσως να έχει λίγο καλύτερους η NV αλλά και η AMD είναι μια χαρά σε SingleGPU αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι δεν μπορείς να κλείσεις το V-sync σε D3D. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 [...] Οταν δινεις 500 ευρω δεν θα κοιταξεις την πορεια / ιστορια / service / drivers / o/c chip / τεχνολογια κτλ ? [...] Δηλ. θα επηρεάσει η ιστορία και η πορεία μιας εταιρίας κατασκευής καρτών γραφικών την αγορά μου; Κι η 3dfx φοβερή πορεία είχε αλλά τα τελευταία της μοντέλα ήταν ετεροχρονισμένα και γι αυτό ήταν και τα τελευταία της. Επίσης το service τι σχέση έχει; Θα στείλεις ελαττωματική κάρτα (εσύ ή το κατάστημα αγοράς στην nVidia) κι όχι στην Asus/Gigabyte etc; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrest Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Joni,αυριο στο αντίστοιχο θέμα θα ρίξω ένα heaven με τα αντίστοιχα settings,δοκιμαζοντας και την 680. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 ορίστε για να βλέπεις αν σε trollάρω ή όχι LOL από αυτά που έγραψα όταν σε quotαρα ποιο δεν ισχύει με βάση το review του techpowerup? Μα δε λέω ότι δεν ισχύουν βρε άνθρωπε.Δόξα τω βούδα, ματάκια έχω, παρωπίδες δε αυτά δε φορούν, την Α Δημοτικού την έχω βλάλει και ξέρω να μετράω μέχρι το 150-200.Και βλέπω ότι οι κάρτες καλώς ή κακώς στα 2560 είναι ισοδύναμες.Μέχρι εκεί η 680 έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, αλλά ισορροπούν σε βαρύτερες αναλύσεις.Ό,τι ισχύει για τη μία ισχύει και για την άλλη.Ό,τι δεν παίζει η 7970 δεν το παίζει ούτε η 680 και ό,τι παίζει αεράτα η μία το παίζει ομοίως και η άλλη.Αν δεν κάνουν οι κάρτες γενικά γι αυτή την ανάλυση είναι άλλο (και υποκειμενικό ως ένα βαθμό) θέμα και ισχύει επίσης και για τις δύο.Δεν πολεμάω να πείσω κανέναν ότι η ati είναι μπουρί και η nv χρέπι, αλλά δε μπορώ να δεχτώ ότι όταν έχουν ίδες επιδόσεις,ίδια τιμή και κατανάλωση δεν κοιτάς τη μία, αλλά κοιτάς την άλλη.Εκεί είναι που αντέδρασα εγώ. Έχω βαρεθεί να μπαίνω εδώ μέσα (στο forum γενικότερα, όχι μόνο στο παρόν θέμα) και να βλέπω τον καθένα να λέει, εγώ προτιμώ αυτή,δεν υπάρχει λόγος κανείς να πάρει την άλλη.Αν το κάνει είναι γατί/σκυλί/πρόβατο.Με εννοείς πιστεύω...Νησάφι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Οκ, αφού το θες έτσι. Για 1080P δεν υπάρχει λόγος να πάρει κάποιος 7970 καθώς είναι λίγο πιο ακριβή και το +1GB Vram θα είναι άχρηστο, ενώ σε 2560*1600 η 7970 είναι καλύτερη πρόταση ειδικά όταν ο χρήστης ενδιαφέρεται για παιχνίδια όπως το Skyrim το οποίο έχει αρκετά Mods(HD Texture Pack etc) και το +1GB θα φανεί χρήσιμο. Επειδή όμως υπάρχει περίπτωση να μην φτάνουν ούτε τα 3GB για τέτοια ανάλυση με ΑΑ + Mods μπορεί εναλλακτικά να περιμένει την 680 με τα 4GB. Είσαι οκ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Το θέμα δεν είναι να είμαι εγώ οκ.Δε ζήτησα από κανέναν να μου χαϊδέψει τ' αφτιά.Αλλά να είμαστε και λιγάκι αντικειμενικοί και να μην κρίνουμε με βάση το τι χρώμα ταιριάζει με τη βιβλιοθήκη μας όταν αγοράζουμε gpu. Τα πάντα όλα εξαρτώνται και από την τιμή βεβαίως βεβαίως.Όταν με το καλό μας έρθουν σε φυσιολογικές ποσότητες και εδώ στο γιουνάν, μπορεί να αλλάξουν εντελώς οι τωρινές ισορροπίες.Από τεχνικής σκοπιάς δεν θα αλλάξει κάτι, αλλάζει όμως από τη μια μέρα στην άλλη από την άποψη του κατά πόσο συμφέρει η κάθε μια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Νομίζω ότι είμαι αρκετά αντικειμενικός, σήμερα Πάντως αντικειμενικά δεν αξίζει καμία από τις 2 αυτή τη στιγμή, το σωστότερο είναι να περιμένει κάποιος να πέσουν τουλάχιστον ένα κατοστάρικο οι τιμές και στις 2 και μετά αποφασίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saiz Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 O πολεμος των τιμων τωρα αρχιζει αν και η amd δεν εχει ανακοινωση κατι η 7970 για να εινα συμερουσα αγορα θα πρεπει να ειναι 60e κατω απο την 680 αν εστω και για ενα eυρο η 7970 ειναι πανω απο την 680 το προιον ειναι fail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Fail δεν είναι σε καμία περίπτωση, αλλά το να είναι πιο ακριβή όντως δεν στέκει. Πρέπει να είναι ένα 50άρι κάτω από την 680, θα έλεγα.. Δηλαδή, 399$ η 680, 349$ η 7970 ή κάπως έτσι τουλάχιστον, αλλά το να πάει η 7970 στα 349$ δεν παίζει απλά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saiz Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 fail το εβαλα γιατι αν ειναι καποιος να σκασει μια 500αρα για καρτα σιγουρα δεν θα κολλησει στο 50αρικο η στα 60e για να παρει το καλυτερο Αλλα ετσι τουλαχιστων θα δικαιολογει την τιμη της η 7970 Σκεψου τωρα να ειναι πανω εστω και για ενα euro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 πολύς τσακωμός για κάρτες των 500 ευρώ που θα έπρεπε να κοστίζουν το πολύ? 300.. όταν πέσουν εκεί θα μπω και εγώ στη συζήτηση.... αλήθεια καμιά μείωση τιμών θα δούμε από πλευράς AMD οσονούπω??? επίσης επειδή από όσο διάβασα κατάλαβα ότι προς το παρόν gf110 πάπαλα αυτό σημαίνει τι?? θα βγει λίγο αργότερα?? θα βγει τη νέα χρονιά?? ή θα δούμε απλά refresh του 104 μιας και για μεγάλη κάρτα θα βγει προς το παρόν το διπλό 104 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα