ThanosWF Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 γιατί φτάνει η μια 7970 για 5760x1080 με full settings και φίλτρα στα απαιτητικά games? Ακριβως,οι καρτες δεν εχουν την δυναμη και κοιταμαι τα 3 και 4 gb.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Τι να σου πω, εγώ crysis 2 έπαιξα σε 1080p/8XAA με την 6870 χωρίς πρόβλημα. Στο BF3 είχα 1080p/2XMSAA επίσης χωρίς πρόβλημα. Πάντως με κάλυψες. Loool, το Crysis 2 δεν υποστηρίζει AA/Driver. Έχει In-Game MLAA το οποίο είναι σάπιο τελείως, σκέτη θολούρα.. Επίσης το έπαιξες όταν ακόμα ήταν Dx9, βάλτο τώρα σε Dx11 με Ultra Settings να δεις τι τσάι θα πας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Loool, το Crysis 2 δεν υποστηρίζει AA/Driver. Έχει In-Game MLAA το οποίο είναι σάπιο τελείως, σκέτη θολούρα.. Επίσης το έπαιξες όταν ακόμα ήταν Dx9, βάλτο τώρα σε Dx11 με Ultra Settings να δεις τι τσάι θα πας Το 8AA το έβαλα από εκείνο το προγραμματάκι και το έπαιξα dx11 ultra settings και με τα νέα textures. Mια χαρα πάει. Κόλλημα κανένα και πουθενά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Τι λες ρε αδερφέ, είσαι σοβαρός ; Το AA δεν υποστηρίζεται από το Crysis 2 λέμε. Και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να παίζει καλά με 6870 σε Dx11 + Tessellation + Ultra Settings, καμία όμως.. Θες 580 SLI. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Τι λες ρε αδερφέ, είσαι σοβαρός ; Το AA δεν υποστηρίζεται από το Crysis 2 λέμε. Όταν το ξαναστήσω θα σου ποστάρω screenshots Και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να παίζει καλά με 6870 σε Dx11 + Tessellation + Ultra Settings, καμία όμως.. Θες 580 SLI. Mιλάω πάντα για single player. Αν εσύ όταν λες να παίζει καλά εννοείς 60fps ακατέβατα με το μάτι σου στο fraps αντί για το παιχνίδι, τότε όχι, δεν παίζει καλά. Αν με το καλά εννοείς χωρίς κανένα απολύτως κόλλημα, ναι παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Εγώ θυμάμαι ότι με αυτά τα Settings σε 6970 έβλεπα κάτι ξεγυρισμένα 17FPS σε περιοχές με ''τίγκα'' Tessellation. Οπότε πως γίνεται εσύ με 6870 να το παίζεις μια χαρά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Σου ξαναείπα. Δεν κοιτούσα fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δεν κοιτούσες αλλά με τόσο λίγα FPS είναι Unplayable το παιχνίδι. Μπορεί να είχες κλειστό το Tessellation από τον οδηγό, δεν εξηγείται αλλιώς. Τέλος πάντων ας το σταματήσουμε εδώ το Off Topic, αν θες συνεχίζουμε στο Crysis 2 Thread. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δεν υπαρχει καμια περιπτωση η 6870 να παιζει maxed out crysis 2 dx11 με πανω απο 30 fps στα 1080p η 6950 με το ζορι ξεπερναει τα 25. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δεν κοιτούσες αλλά με τόσο λίγα FPS είναι Unplayable το παιχνίδι. Μπορεί να είχες κλειστό το Tessellation από τον οδηγό, δεν εξηγείται αλλιώς. Τέλος πάντων ας το σταματήσουμε εδώ το Off Topic, αν θες συνεχίζουμε στο Crysis 2 Thread. οσο αναφορα τα fps crysis 2, αμα κλεισεις το objects απ τα options παει σφερα και δεν υπαρχει σχεδον καμια διαφορα στα γραφικα.τα υπολοιπα ολα στο τερμα.......και γω 6870 εχω και παει μια χαρα!!! 40+ καρε σε 1920*1200. η 7970 με τα 3gb μνημη ειναι μια χαρα, ισως να μην χρειαστει ποτε να γεμισει ουτε καν τα 2 αλλα με την παροδο του χρονου και την άφιξη νεων τιτλων τα 3 gb θα εχουν ευεργετικο ρολο για την gpu, ακομα και οταν δεν θα μπορει να ανταπεξελθει η gpu στις απαιτησεις η μνηνη ισως να ειναι και στα 2999gb load !!! ειναι αρκετα παιχνιδια που εκμεταλλευονται την μνημη απ την καρτα και τοτε εκει δεν μετραει η ταχύτητα της αλλα η ποσότητα !! πχ αυτο ειναι πολυ εντονο στην μηχανη γραφικων τις codmasters. grid, dirt.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 http://www.guru3d.com/article/crysis-2-dx11-vga-and-cpu-performance-benchmarks/9 31 FPS Average έχει η 6870, υπάρχουν περιοχές που πέφτει πολύ πιο κάτω. Για SP ας πούμε ότι το ''παίζεις'' με αυτά τα FPS, Multiplayer το ξεχνάς εκτός και αν θες να έχεις 0-20 Score, Lol. Όσο για τη μνήμη της 7970, όταν θα φτάσουν τα παιχνίδια να ζητάνε 3GB Vram/1080P η 7970 δεν θα είναι αρκετή ούτε για Medium Settings. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Το ένα παιχνίδι είναι λόγος ; Οκ, πάσο. Πάρε ότι θες, δεν θα σου πω εγώ τι να πάρεις. Να λέμε όπως τα πράγματα όπως είναι, στο μέσο όρο σε 2560*1600 οι κάρτες είναι ισοδύναμες. A να γεια σου, είπες τη μαγική κουβέντα.Τσίλαρε λοιπόν και μην είσαι προκλητικός, το έχεις κάνει κατ επανάληψη στο παρόν θέμα.Το λόγο τον ξέρει ο καθένας από μόνος του και για τον εαυτό του, υποδείξεις δε θέλει από κανέναν.Και να το πάρουμε και λογικά και μαθηματικά: ίδιες επιδόσεις στα 2560, ίδια τιμή, ίδια κατανάλωση.Για ποιά ακριβώς λοιπόν νίκη μιλάμε και για ποιό λόγο είναι θύμα όποιος επιλέξει ati; Thresh με συγχωρείς πάρα πολύ.Δεν είναι ένα το παιχνίδι.Και στα 3 ορόσημα υπάρχει η ίδια εικόνα.Και επιπλέον δεν είναι όποια και όποια παιχνίδια.Άλλη βαρύτητα έχει το metro, άλλη το dirt.Όταν όλοι εκθειάζουν το kepler που θα βγει γιατί θα σαρώσει τα πάντα στο metro/crysis και μου βγαίνει ισοδύναμο με τον ανταγωνισμό, με διαφορά στα όρια του στατιστικού λάθους, ε με συγχωρείς μου δείχνει ότι στα παιχνίδια που έρχονται δε θα υπάρχει κατ' ανάγκη διαφορά μεταξύ τους.Όλες αυτές οι κάρτες δεν έχουν τεράστιο κύκλο ζωής σε τέτοια ανάλυση, αλλα μέσα σε ένα χρόνο, που σίγουρα αντέχουν, πολλά μπορούν να αλλάξουν.Αν βλέπεις ότι η πράσινη περνάει μπροστά στα πράσινα παιχνίδα, αλλά είναι στα ίδια στα αγγούρια, προβληματίζεσαι λίγο θαρρώ, όχι; Το τι θα βγει μεταγενέστερα δεν το ξέρω και δεν έχει νόημα να το συζητάμε από τώρα.Μπορεί να βγεί και tahiti με ψυλότερα ρολόγια.Ποιός το ξέρει;Με βάση τις παρούσες κάρτες συζητάμε για το τι μπορούν να κάνουν στο μέλλον.Εκτός κι αν κάποιος παίρνει κάρτα 5,5 κατοστάρικα για να παίζει στα 320χ240 ή αδιαφορώντας για το τι μπορεί να κάνει και ένα εξάμηνο μετά.Εμένα πάντως και ψυχολογικά έστω εκείνο το 2 δε μου κάθεται καλά με τέτοια τιμή.Και ξαναλέω με 5,5 κατοστάρικα κάρτα έχεις σοβαρή πιθανότητα να παίζεις σε κάτι παραπάνω από 1080. Ευχαριστώ. edit: καλά μην παίρνεις και όρκο για τη vram.Έτσι έλεγα κι εγώ για την 6970, αλλά ευτυχώς που πήρα τη 2άρα.Φοβάμαι ότι τα 2 δε θα είναι αρκετά σε λίγο καιρό, ειδικά αν πετάξεις κανά hd texture mod επάνω........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Για τις επιδόσεις νομίζω ότι απάντησε ο Thresh ήδη, είναι γρηγορότερη στο μέσο όρο η 680 αλλά η διαφορά είναι τόσο μικρή οπότε ας τις πούμε ισοδύναμες. Metro2033 με Max Settings σε 2560*1600 δεν πρόκειται να παίξεις με καμία από τις 2 εάν σε ενδιαφέρει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η τιμή δεν είναι ίδια, η 7970 είναι πιο ακριβή. Για εσένα που παίζεις σε 2560*1600 σαφώς και δεν φτάνουν τα 2GB, για παράδειγμα το Skyrim με τα Mods σε 2560*1600 ανάλυση θέλει αρκετή Vram, τα 2GB δεν φτάνουν.Αλλά αφού το πας εκεί, θα βγει και 680 με 4GB και στην θέση σου θα την προτιμούσα εφόσον σε ενδιαφέρουν τα HD Texture Packs κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι υπάρχει λόγος ύπαρξης και για την 7970 και λόγος που υπάρχουν και μη πρόβατα που τη σκέφτονται; Για το μετρό το ξέρω, αλλού είναι το νόημα όμως. Γιατί είναι ποιό ακριβή;550 δεν έχει η 680;Την 7970 τη βρίσκεις και με λιγότερα από 500.Αν έρθει σε άλλα καταστήματα φθηνότερα το βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Και την 680 ''κάτω'' από 500 την βρίσκεις. http://www.pixmania.gr/gr/gr/12769068/art/gainward/geforce-gtx-680-2-ga-gddr.html?srcid=7255&Partenaire=skroutz&CodePromo=oui&aftrack=TVRRMU96VXlNRGs7MTMzMjU5MzU1ODs Τα ''μη πρόβατα'' όπως λες δεν κοιτάνε κάποιες λεπτομέρειες που κοιτάνε τα ''πρόβατα''. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα