Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι απλά η 680 το κάνει από μόνη της στοκ, πάει 1100-1200.

Και οι δύο κάρτες φαίνεται ότι φτάνουν μέχρι τα 1200-1300 max clock (ίσως η 680 να πιάνει ευκολότερα τα 1300) η μία ξεκινάει από τα 925 και η άλλη ξεκινάει από 1000-1058-1100-1200 κανείς δεν ξέρει ακριβώς.

δηλαδή αν η 7970 έπιανε turbo 1100 mhz από μόνη της η εικόνα στα review θα ήταν ίδια;

δεν το έκανε όμως...

από την στιγμή που το κάνει αυτόματα μόνη της η GTX680, χωρίς καν να πρέπει να το ενεργοποιήσεις, το λαμβάνω ως "stock"...

Δημοσ.

Γιατί, έχεις σκοπό να την πάρεις από Ελλάδα ; :P

Εχεις να μου προτεινεις κατι εναλακτικο χωρις μεταφορικα και χωρις να εχω προβληματα?

Δημοσ.

Χωρίς μεταφορικά όχι, αλλά και με τα μεταφορικά βγαίνει αρκετά πιο φτηνά, οπότε γιατί όχι ;

Γιατι δεν εμπιστευομαι αγορες μεσω Internet σε hardware,μπορεις να μου αλλαξεις γνωμη σε αυτο?

Φαντασου να μου ερθει η καρτα και να εχει προβλημα,τι κανω?Πρεπει να πληρωνω με καρτες πριν καν μου ερθει το προιον στα χερια μου το κανεις?

Μπορει να ειμαι λιγο παρανοικος αλλα δεν ξερω φοβαμαι..

• Super Moderators
Δημοσ.

Ενώ αν το πάρεις αντικαταβολή από το Πλαίσιο πχ θα ξέρει ότι δουλεύει? BS...

αν δεν εμπιστεύεσαι το Amazon περισσότερο από το Πλαίσιο τότε i've got some bad news...

Δημοσ.

Ενώ αν το πάρεις αντικαταβολή από το Πλαίσιο πχ θα ξέρει ότι δουλεύει? BS...

αν δεν εμπιστεύεσαι το Amazon περισσότερο από το Πλαίσιο τότε i've got some bad news...

Ουτε καν αντικαταβολη,θα παω αν δεν δουλευει εκει την επομενη μερα για αλλαγη,με το amazon τι μπορω να κανω?Να την στειλω παλι πισω με δικα μου μεταφορικα και να μπλεξω?

Οι μονες αγορες που κανω μεσω internet ειναι επαγγελματικα προιοντα ηχου απο γνωστα καταστηματα που ουτε καν μου χρεωνουν μεταφορικα.

Δεν θελω να ειμαι απολυτος πραγματικα θελω να με πησετε να αγορασω απο εξωτερικο αν ειναι να γλιτωσω χρημαρα,αν ειναι να γλιτωσω 20 ευρο δεν καιγομαι και τοσο ομως :)

• Super Moderators
Δημοσ.

Ουτε καν αντικαταβολη,θα παω αν δεν δουλευει εκει την επομενη μερα για αλλαγη,με το amazon τι μπορω να κανω?Να την στειλω παλι πισω με δικα μου μεταφορικα και να μπλεξω?

Του το στέλνεις με δικά σου μεταφορικά τα οποία στα δίνει πίσω μετά και μετά στην ξαναστέλνει αυτό με δικά του έξοδα, στην τελική 0 χασούρα εκτός από τον χρόνο...

το Πλαίσιο είχε κάποτε καλό RMA πλέον είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων μέτριο...

Το Amazon δεν χρεώνει μεταφορικά αν υπάρχει Super Free Saver Delivery επιλογή...

Δημοσ.

Του το στέλνεις με δικά σου μεταφορικά τα οποία στα δίνει πίσω μετά και μετά στην ξαναστέλνει αυτό με δικά του έξοδα, στην τελική 0 χασούρα εκτός από τον χρόνο...

το Πλαίσιο είχε κάποτε καλό RMA πλέον είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων μέτριο...

Το Amazon δεν χρεώνει μεταφορικά αν υπάρχει Super Free Saver Delivery επιλογή...

Για να δεις οτι ειμαι μαζι σου το πλαισιο οχι μονο μετριο RMA εχει,κακο εχει απο πολλες προσωπικες εμπειριες.Το θεμα ειναι οτι καπως με τα ζορια στο τελος βγαζεις ακρη.

http://www.amazon.com/gp/feature.html/ref=amb_link_361478182_3?ie=UTF8&docId=1000778981&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=top-1&pf_rd_r=FFA1D62511C6445A8933&pf_rd_t=301&pf_rd_p=1355316662&pf_rd_i=gtx%20680

Γιατι οι καρτες δεν ειναι διαθεσιμες?οπου ειδα κατι διαθεσιμο ειχε 600+ δολλαρια..

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν είπα ότι τις έχει διαθέσιμες, ούτε κάποιο ελληνικό κατάστημα τις έχει...

επίσης αγοράζουμε από το αγγλικό amazon, όχι από το αμερικάνικο :P

Δημοσ.

έχει ασχοληθεί κάποιος ή απλά κοιτάμε τα ΤΕΡΜΑ συντηρικά clocks που πιάνουν στο δήθεν overcloking που κάνει το εκάστωτε review?

Μέχρι τώρα ότι βλέπω από τα reviews λέω,αλλά όντως αν δεν πάρει κάποιος την κάρτα και να ασχοληθεί μαζί της δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα απλά έχουμε μία πρώτη εικόνα.

Δημοσ.

Δεν είπα ότι τις έχει διαθέσιμες, ούτε κάποιο ελληνικό κατάστημα τις έχει...

επίσης αγοράζουμε από το αγγλικό amazon, όχι από το αμερικάνικο :P

Ναι εκανα λαθος,απλα το super saver fast delivery πως το λενε τεσπα :P μου λεει οτι ειναι μονο για Uk..

• Super Moderators
Δημοσ.

Μέχρι τώρα ότι βλέπω από τα reviews λέω,αλλά όντως αν δεν πάρει κάποιος την κάρτα και να ασχοληθεί μαζί της δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα απλά έχουμε μία πρώτη εικόνα.

http://www.guru3d.com/article/amd-radeon-hd-7970-review/24

να σου υπενθυμίσω πόσο overclockαραν την reference 7970 στα αρχικά τους reviews...

Ναι εκανα λαθος,απλα το super saver fast delivery πως το λενε τεσπα :P μου λεει οτι ειναι μονο για Uk..

όχι δεν είναι, στέλνει και Ελλάδα κανονικότατα, προφανώς για να το έγραψα πιο πάνω σημαίνει ότι έχω αγοράσει και γνωρίζω :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...