mellodos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Λογικό δεν είναι ; Αφού το κάθε Site τεστάρει σε διαφορετικές περιοχές. Όταν γράφεις περιοχές εννοείς settings? Αυτό που θέλω να πω είναι πως π.χ εδώ σετάρανε το crysis 2 στην προτελευταία επιλογή (extreme) ενώ εδώ στην τελευταία (ultra). Κοίτα πόσο διαφορετικά συμπερέσματα βγαίνουν σε κάθε περίπτωση. Και αφού κοι οι 2 κάρτες είναι ικανές για ultra, γιατί το Α site κώλωσε? just asking and nothing more. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Ε, καλά.. Και το Guru3D τέσταρε το Crysis 1 με Gamer(High Settings) ενώ οι τωρινές κάρτες είναι ικανές για Enthusiast(Very High). Δεν εννοώ τα Settings, εννοώ ότι τεστάρουν σε διαφορετική πίστα/περιοχή στο παιχνίδι. Μπορεί για παράδειγμα το 1 site να τεστάρει σε μια πιο βαριά περιοχή από την περιοχή που τεστάρει το 2ο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Το καλύτερο συγκριτικό μέχρι στιγμής. Απόδειξη ότι ακόμα και για 2560x1600 δεν χρειάζεσαι πάνω από 2gb προς το παρόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsp Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 To μεγαλο kepleroni θα ενα super !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 To μεγαλο kepleroni θα ενα super !!! Εγώ αν ήμουν Nvidia θα το κράταγα για του χρόνου. Αφού νικάω με mid range κάρτα και τους την χρεώνω 500€ γιατί να τρέχω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Λογικά έτσι θα γίνει. GTX680 για Flagship και GTX690(GK104*2) για High-End η οποία θα κοντραροχτυπιέται με την 7990. Easy.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsp Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 479 ευρω. http://www.mindfactory.de/product_info.php/info/p793471_2048MB-TGT-GeForce-GTX-680-Performance-Boost-GDDR5.html και στα 499 ευρω που εχει και στοκ http://www.mindfactory.de/product_info.php/info/p793472_2048MB-Gainward-GeForce-GTX-680.html Ειναι ωρα η amd να ξανασκεφτει τις τιμες της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis22 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Τα αστέρια τα δικά μας να δούμε πως θα τις τιμολογήσουν... Εδώ τα περισσότερα "μεγάλα μαγαζιά", ακόμα έχουν τις GTX580 κοντά στο πεντακοσάρικο, παρόλο που επίσημα η nvidia έκανε μείωση τιμών εδώ και κανένα δεκαήμερο. Για τόσο κορόιδα μας έχουν τελικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 479 ευρω. http://www.mindfacto...oost-GDDR5.html και στα 499 ευρω που εχει και στοκ http://www.mindfacto...ce-GTX-680.html Ειναι ωρα η amd να ξανασκεφτει τις τιμες της. Είναι ώρα και οι δυο να ξανασκεφτούν τις τιμές τους... Επειδή η AMD πουλάει ένα κουλούρι 2 ευρώ δεν λες την Nvidia ευχαριστώ που στο πουλάει 1.80... Price fixing του κερατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Είναι ώρα και οι δυο να ξανασκεφτούν τις τιμές τους... Επειδή η AMD πουλάει ένα κουλούρι 2 ευρώ δεν λες την Nvidia ευχαριστώ που στο πουλάει 1.80... Price fixing του κερατα. H Nvidia πάντα 1.8 το είχε το κουλούρι. Η AMD το είχε 1.5 και το πήγε 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 βασικα καμια καρτα απ τις 2 δεν ειναι καλητερη απ την αλλη. ειναι ισοδύναμες, εκει μου χανει η μια κερδίζει η αλλη. και σιγα τις διαφορές διλαδι !!! ουτε 10 καρε διαφορά δεν εχουν μεταξύ τους στο μέσω όρο των παιχνιδιών !! κατα το προσωπικό μου αποτέλεσμα : AMD vs NVIDIA σημειώσατε Χ !!! ( ισοπαλία ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Βασικά, η 680 είναι η 7970 όπως έπρεπε να είναι ή τουλάχιστον όπως έλεγε η AMD ότι θα είναι. Δηλαδή μια στάλα κάτω από μια 6990. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis22 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δεν μου φαίνεται και τόσο για ισοπαλία εμένα. Η nvidia είναι overall ταχύτερη κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Βασικά, η 680 είναι η 7970 όπως έπρεπε να είναι ή τουλάχιστον όπως έλεγε η AMD ότι θα είναι. Δηλαδή μια στάλα κάτω από μια 6990. εμένα παντός μου αρέσει που η nvidia έφτιαξε μια κάρτα της προκοπής οσο αναφορά τις επιδώσεις και την κατανάλωση ! μπράβο της !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Στις επιδόσεις πάντα ήταν μπροστά, στις θερμοκρασίες και στην κατανάλωση ήταν απογοήτευση τελευταία, αλλά με το Kepler ήρθε στα ίσια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα