Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

241nznd.png

η κάρτα ανεβάζει συχνότητες σίγουρα μέχρι το 1.12 και από ότι ακούω και έως το 1.2

Correct' date=' the boost is marginal, unless you set overclocks.

For example, when I ran Heaven earlier my GPU clock increased too 1201MHz, yet when I was playing Quake III it stayed at 1006MHz. Yet I had not changed any of the settings in afterburner.

The new software has a ton of new cool features, this shall also be launched tomorrow and is all new with GTX 680. :)[/quote']

Overclockers UK Forums - View Single Post - The first "proper" Kepler news Fri 17th Feb?

Εδω και μηνες τα παπαγαλακια μας λεγανε για superduper καρτα που με 300 ευρω θα σαρωσει οτι βρει στο περασμα του.

Σημερα καινουργια παπαγαλακια μας λενε οτι δεν εχουμε λογο να παρουμε 680 μιας και τον αυγουστο με 100 ευρω παραπανω θα παρουμε το πραγματικο kepler.

akh9w3.jpg

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ θυμάμαι ότι τα παπαγαλάκια έλεγαν για 299$ αλλά με επιδόσεις ανάμεσα σε 7970 και 7950.

Τελικά όμως θα είναι 10-20% πάνω από την 7970 και θα έχει 499$.

Τι προτιμάς ;

Το 110 μπορεί να μην βγει και φέτος..

Δημοσ.

Καλά η σύγκριση γίνεται με stock 7970, την οποια άμα ανεβάσεις τα clocks πάει στο +40-50%. Η 680 clockάρει μονη της τον εαυτό της αλλα θέλω να δω clock for clock σύγκριση.

Η 680 έχει απίστευτο p/w επίσης.

Δημοσ.

Σιγά μην γίνεται και 100% γρηγορότερη, μέχρι και 30% πάνω από μια Stock 7970 φτάνει στο μέσο όρο.

33%*

1325889231KTNbsOX8Vr_7_2.gif

Αλλα αυτό με 1.26 ghz στο core, έχω δει άτομα που ξεπερνάνε 1.3...

Δημοσ.

Εγώ θυμάμαι ότι τα παπαγαλάκια έλεγαν για 299$ αλλά με επιδόσεις ανάμεσα σε 7970 και 7950.

Τελικά όμως θα είναι 10-20% πάνω από την 7970 και θα έχει 499$.

Τι προτιμάς ;

Το 110 μπορεί να μην βγει και φέτος..

Το ποσο πανω θα ειναι θα το δω πραγματικα οταν φιλαρακι μου παρει την καρτουλα και την βαλουμε διπλα στην δικια μου 7970 τρεχοντας πολλα παιχνιδια στα τεζα τους και οχι οπως θα δουμε αυριο στα review με επιλεκτικα παιχνιδια και επιλεκτικα game settings.

Το καλο βεβαια ειναι οτι η 680 μπορει να κανει surround μονη της οποτε μιας και εγω παιζω σε τρεις οθονες θα μπορεσουμε να δουμε και εκει τις διαφορες τους.

Εγω απο τον δεκεμβρη του 11 εχω μια sapphire 7970 που παιζει 1125/1800 με μαμα τασεις οποτε μαλλον δεν εχω λογο να παω στην 680.

Δημοσ.

33%*

1325889231KTNbsOX8Vr_7_2.gif

Αλλα αυτό με 1.26 ghz στο core, έχω δει άτομα που ξεπερνάνε 1.3...

Χαχαχαχαχαχα..ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

33% λέει, κλαίω..

33% είναι σε ΕΝΑ παιχνίδι, ο μέσος όρος είναι 30%.

Πωπω ότι να' ναι..

Και μην ξεχνάμε ότι ΔΕΝ φτάνουν ΟΛΕΣ οι 7970 τόσο ψηλά έτσι..

Το ποσο πανω θα ειναι θα το δω πραγματικα οταν φιλαρακι μου παρει την καρτουλα και την βαλουμε διπλα στην δικια μου 7970 τρεχοντας πολλα παιχνιδια στα τεζα τους και οχι οπως θα δουμε αυριο στα review με επιλεκτικα παιχνιδια και επιλεκτικα game settings.

Το καλο βεβαια ειναι οτι η 680 μπορει να κανει surround μονη της οποτε μιας και εγω παιζω σε τρεις οθονες θα μπορεσουμε να δουμε και εκει τις διαφορες τους.

Εγω απο τον δεκεμβρη του 11 εχω μια sapphire 7970 που παιζει 1125/1800 με μαμα τασεις οποτε μαλλον δεν εχω λογο να παω στην 680.

Αυτό είναι το σωστότερο που θα κάνεις/κάνετε.

Και φυσικά εννοείται ότι από 7970 δεν πας σε 680, εκτός και αν έχεις λόξα και θες πάντα το Fastest GPU.

Δημοσ.

Χαχαχαχαχαχα..ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

33% λέει, κλαίω..

33% είναι σε ΕΝΑ παιχνίδι, ο μέσος όρος είναι 30%.

Πωπω ότι να' ναι..

Και μην ξεχνάμε ότι ΔΕΝ φτάνουν ΟΛΕΣ οι 7970 τόσο ψηλά έτσι..

Αυτό είναι το σωστότερο που θα κάνεις/κάνετε.

Και φυσικά εννοείται ότι από 7970 δεν πας σε 680, εκτός και αν έχεις λόξα και θες πάντα το Fastest GPU.

ρε συ δεν έχεις καταλάβει τι γίνεται?

αυτό που μας λέει η nvidia είναι ότι η 680 είναι σε MAX O/C 10% πιο γρήγορη από την 7970 STOK..... "γκουχ" "γκουχ", σε *ορισμένα* games.... :-D

Ανεβαίνει στο 1.2 για να χτυπίσει την 7970 στα 925... έλεος... στα 1200 πλησιάζει την 7970 το pitcairn.... :devil: :mrgreen:

Δημοσ.

Δεν είναι έτσι.

Στα 1006 είναι 10-20% πάνω..

Και πάει εκεί όταν χρειάζεται περισσότερη δύναμη το παιχνίδι, αλλιώς μένει πιο κάτω.

Αν θες να είναι παντού πάνω, απλά την βάζεις εσύ χειροκίνητα στα 1006, είναι απλό νομίζω.

Δημοσ.

Δεν είναι έτσι.

Στα 1006 είναι 10-20% πάνω..

Και πάει εκεί όταν χρειάζεται περισσότερη δύναμη το παιχνίδι, αλλιώς μένει πιο κάτω.

Αν θες να είναι παντού πάνω, απλά την βάζεις εσύ χειροκίνητα στα 1006, είναι απλό νομίζω.

Η κάρτα είναι στα 1006 όταν παίζεις quake III....

"For example, when I ran Heaven earlier my GPU clock increased too 1201MHz, yet when I was playing Quake III it stayed at 1006MHz. Yet I had not changed any of the settings in afterburner"

όταν ζορίζεις πάει 1200...

Με αυτήν την κάρτα τα μόνα review που έχουν νόημα είναι τα MAX O/C vs MAX O/C... :rolleyes:

Καλά να πάθει η AMD φυσικά που άφησε τα ρολόγια 30% κάτω από όσο έπρεπε.. προφανώς για να έχει το περιθώριο για την 7980.

Τώρα την βλέπω να κατεβάζει τιμές για να χτυπήσει ένα κατώτερο προιόν που οι μάγκες της NVIDIA έβαλαν να clockarei στο ΜΑΧ από μόνο του! Αντε και περιμένουμε στη γωνία! :mrgreen:

• Super Moderators
Δημοσ.

Με αυτήν την κάρτα τα μόνα review που έχουν νόημα είναι τα MAX O/C vs MAX O/C... :rolleyes:

εργοστασιακά προφανώς...

Δημοσ.

μια χαρα τα παει , εγω στα περισοτερα που ειδα στο review ειναι μπροστα, το o/c θελω να δω και να συγκρινω

savakis μην βαζεις επιλεκτικα ss

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...