konstantinos77 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Eγω δεν καταλαβαινω γιατι ορισμενοι τραβατε τοσο ζορι με την nvidia...Δηλαδη ποσο θα επρεπε να ειχε το 104? 300 Ευρω επειδη ετσι θα αρεσε σε εσας ? Αν ειναι ισαξια η και λιγο καλυτερη απο την 7970 ποσο δηλαδη θα επρεπε να την τιμολογησει ,αφου η 7970 εχει πανω απο 500 ευρω? Περα ομως και απο αυτο με την nvidia καλως ή κακως πληρωνεις και την φιρμα ,την καλυτερη υποστηριξη drivers κτλ κτλ που σιγουρα πολλοι θα διαφωνησετε αλλα ετσι ειναι τα πραγματα.Να την τιμολογησει δηλαδη οσο μια 7950 ή μια 7870 ? Το 110 δηλαδη που θα ειναι 50% πανω απο την 7970 θα το τιμολογησει(σε συσχετισμο που να κρατησει ισορροπια με το 104) με 50 Ευρω μονο ακριβοτερο απο μια 7970? Να ειχε την 7970 στα 400 ευρω η amd να σου πω εκατο φορες κανει μ@λ@κια η nvidia αλλα ετσι οπως ειναι ο συσχετισμος δυναμεων που ακουγονται λογικες οι τιμες ,ακριβες μεν αλλα λογικες εγω εκει τις περιμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μπα όταν βγάζεις midrange κομμάτι ο κόσμος περιμένει να το τιμολογήσεις σαν midrange. Στα @@ μου αν είναι καλύτερο από το high end της άλλης εταιρείας.Τώρα αν το βαφτίσουν high-end επειδή έτσι,τότε είναι άλλη ιστορία. Περιμένω από την AMD να ρίξει τις τιμές τις γιατί πολύ απλά είναι κοροϊδία πλέον τέτοια τιμολογιακή πολιτική.Ξέρω ξέρω οι εταιρείες δεν είναι φιλανθρωπικοί οργανισμοί,επίσης στα @@ μου εγώ είμαι καταναλωτής και θα απαιτώ καλύτερες τιμές και ειδικά εκεί που θα'πρεπε ήδη να έιναι. Μου βγάζουν το 104 250$ παραπάνω, ρε αϊ τραβήχτε τα τσιτσια σας να πούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shinigami Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Sigh,τοση αναμονη για να μην πω... πουλαω 5870 αγοραζω 7950 και ειμαι κομπλε για τα επομενα χρονακια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savakis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Eγω δεν καταλαβαινω γιατι ορισμενοι τραβατε τοσο ζορι με την nvidia...Δηλαδη ποσο θα επρεπε να ειχε το 104? 300 Ευρω επειδη ετσι θα αρεσε σε εσας ? Αν ειναι ισαξια η και λιγο καλυτερη απο την 7970 ποσο δηλαδη θα επρεπε να την τιμολογησει ,αφου η 7970 εχει πανω απο 500 ευρω? Περα ομως και απο αυτο με την nvidia καλως ή κακως πληρωνεις και την φιρμα ,την καλυτερη υποστηριξη drivers κτλ κτλ που σιγουρα πολλοι θα διαφωνησετε αλλα ετσι ειναι τα πραγματα.Να την τιμολογησει δηλαδη οσο μια 7950 ή μια 7870 ? Το 110 δηλαδη που θα ειναι 50% πανω απο την 7970 θα το τιμολογησει(σε συσχετισμο που να κρατησει ισορροπια με το 104) με 50 Ευρω μονο ακριβοτερο απο μια 7970? Να ειχε την 7970 στα 400 ευρω η amd να σου πω εκατο φορες κανει μ@λ@κια η nvidia αλλα ετσι οπως ειναι ο συσχετισμος δυναμεων που ακουγονται λογικες οι τιμες ,ακριβες μεν αλλα λογικες εγω εκει τις περιμενα. Η nvidia πάντα χτυπούσε στο ψαχνό. Απλά αυτή τη φορά οι ίδιοι είχαν διαρεύσει τέτοιες πληροφορίες και τώρα απογοητεύτικε ο κόσμος. Η 680 θα είναι στα επίπεδα της 7970 σε στοκ ρολόγια. Είναι ενδεικτικό οτι ο fudzillas λέει πως θα ζητήσει 550$ με τη λογική ότι έχει ίδια απόδοση με την 7970 και καταναλλώνει λιγότερα watt. H γνώμη μου είναι ότι η o/c 7970 θα σαρώνει την ο/c gtx 680. όπως φαίνεται για τους επόμενους μήνες η 7950 και η 7870, αν και ακριβές θα είναι οι καλύτερες επιλογές. Οσον αφορά τους driver η AMD δεν υστερεί πουθενά πλέον. Μόλις αποκτήσεις μια καινούρια amd κάρτα θα με θυμηθείς. Η ιστορία με τους Driver είναι από εποχής ATI και σειράς 3χχχ. Η AMD έχει καλύτερους driver και με περισσότερες επιλογές από ότι η nvidia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Και να πεις οτι 550$ = 417 ευρο να πεις οκ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Και να πεις οτι 550$ = 417 ευρο να πεις οκ.. προ φόρων κτλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThrowDOWN Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 προ χριστου καλυτερα πες. αρε nvidia με αυτα που κανεις εχουμε παρει ολη την σειρα της ατι απο 4870 και μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsp Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Επισημες photo. http://www.techpowerup.com/162272/New-NVIDIA-GeForce-GTX-680-Pictures-Hit-The-Web.html Mαιο η διπλη http://www.techpowerup.com/162275/Dual-GK104-Graphics-Card-Arrives-in-May.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Eγω δεν καταλαβαινω γιατι ορισμενοι τραβατε τοσο ζορι με την nvidia...Δηλαδη ποσο θα επρεπε να ειχε το 104? 300 Ευρω επειδη ετσι θα αρεσε σε εσας ? Αν ειναι ισαξια η και λιγο καλυτερη απο την 7970 ποσο δηλαδη θα επρεπε να την τιμολογησει ,αφου η 7970 εχει πανω απο 500 ευρω? Περα ομως και απο αυτο με την nvidia καλως ή κακως πληρωνεις και την φιρμα ,την καλυτερη υποστηριξη drivers κτλ κτλ που σιγουρα πολλοι θα διαφωνησετε αλλα ετσι ειναι τα πραγματα.Να την τιμολογησει δηλαδη οσο μια 7950 ή μια 7870 ? Το 110 δηλαδη που θα ειναι 50% πανω απο την 7970 θα το τιμολογησει(σε συσχετισμο που να κρατησει ισορροπια με το 104) με 50 Ευρω μονο ακριβοτερο απο μια 7970? Να ειχε την 7970 στα 400 ευρω η amd να σου πω εκατο φορες κανει μ@λ@κια η nvidia αλλα ετσι οπως ειναι ο συσχετισμος δυναμεων που ακουγονται λογικες οι τιμες ,ακριβες μεν αλλα λογικες εγω εκει τις περιμενα. μα τα ίδια λέμε τόσο καιρό και για την ati δεν έχει να κάνει ότι είναι nvidia....το φίρμα πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει στις κάρτες γραφικών, όπως επίσης με drivers και nvidia και ati τα τελευταία 5 χρόνια που θυμάμαι δεν είχα ποτέ πρόβλημα.... όταν σου λένε ρε Κωνσταντίνε ότι θα σου βγάλουμε ένα τόσο ανταγωνιστικό προϊόν (ανάμεσα σε 7950 και 7970) με τιμή περί τα 300$ και έχουν δημιουργήσει τόσες προσδοκίες ΟΙ ΙΔΙΟΙ ε, το να βλέπεις το launch στη διπλάσια!! σχεδόν τιμή σε εκνευρίζει και σε ξενερώνει...θέλω να πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει λόγω της μικρής διαθεσιμότητας και ότι κατά το καλοκαίρι θα στρώσει η κατάσταση...μέχρι τότε κρατάω παρατεταμένο το μεσαίο μου δάχτυλο και προς τις 2 εταιρίες...και αν τότε βγει το 110 με την τιμή που λανσάρεται τώρα το 104, θα το τιμήσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 μα τα ίδια λέμε τόσο καιρό και για την ati δεν έχει να κάνει ότι είναι nvidia....το φίρμα πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει στις κάρτες γραφικών, όπως επίσης με drivers και nvidia και ati τα τελευταία 5 χρόνια που θυμάμαι δεν είχα ποτέ πρόβλημα.... όταν σου λένε ρε Κωνσταντίνε ότι θα σου βγάλουμε ένα τόσο ανταγωνιστικό προϊόν (ανάμεσα σε 7950 και 7970) με τιμή περί τα 300$ και έχουν δημιουργήσει τόσες προσδοκίες ΟΙ ΙΔΙΟΙ ε, το να βλέπεις το launch στη διπλάσια!! σχεδόν τιμή σε εκνευρίζει και σε ξενερώνει...θέλω να πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει λόγω της μικρής διαθεσιμότητας και ότι κατά το καλοκαίρι θα στρώσει η κατάσταση...μέχρι τότε κρατάω παρατεταμένο το μεσαίο μου δάχτυλο και προς τις 2 εταιρίες...και αν τότε βγει το 110 με την τιμή που λανσάρεται τώρα το 104, θα το τιμήσω.. H αληθεια ειναι man οτι εχω ψιλοξενερωσει γιατι θελω εδω και καιρο να αλλαξω την καρτα και περιμενα το kepler ...Βασικα οχι το 104 αλλα το 110 το οποιο τρωει καθυστερηση ,και το 104 που πλασαρεται τωρα στην αγορα κοστιζει και αυτο ακριβα .Το προβλημα μου εμενα ειναι οτι δεν υπαρχει ευδιακριτα μια επιλογη σε gpu που το performance να αντικατοπτριζεται σε μια σωστη τιμη .Εννοω δηλαδη οτι με την πχ 7970 οκ καλη καρτα αλλα δεν ειναι για να δωσεις πανω απο 500 ευρω .Τωρα κατι αντιστοιχο θα γινει και με το 104 ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αστροβασίλης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Πρεπει ΟΛΟΙ να ξενερωνουμε διοτι ενα πυρηνα στα 350mm^2 καποτε τον ειχες στα 350 Ε και ΤΩΡΑ εχει 550 Ε ( ή και 475 Ε στο εξωτερικο ) Επειδη ειναι και αρχη ( με τα γνωστα προβληματα ) τετοιο πυρηνα καπου στα 400 Ε τον περιμενα Εγω τεινω να πιστευω οτι ουδεποτε θα εβγαζαν τοσο μεγαλο πυρηνα νωρις και ΟΛΑ ηταν PR... παντα θα πηγαινε για πιο αργα το 110... Εδω εχουν μονο μια γραμμη παραγωγης και περιμενουν τη δευτερη τι να λεμε.. Παντως ο αιλουρος που λετε ολοι επεσε εξω και στην 7970 αν τα λεω καλα και εδω ( 500 E )... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Επισημες photo. http://www.techpowerup.com/162272/New-NVIDIA-GeForce-GTX-680-Pictures-Hit-The-Web.html Mαιο η διπλη http://www.techpowerup.com/162275/Dual-GK104-Graphics-Card-Arrives-in-May.html Να ξαναπω ξανα που να τις βαλουν? Αστο γινομαι κουραστικος. Μια χαρα τα καταφεραν στο price fixing amd και nvidia.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 5850 στα 960MHz για φετος και βλεπουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsp Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Σωστος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
super_Vegeta Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Επίσημα slides GTX 680 fudzilla article Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα