telarin Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 @thanoswf: στην τελική όλα σχεδόν κονσολοports είναι, αν δεν έχεις 2560 monitor δεν χρειάζεται καμιά 79ρα, ασ'τις φάνε οι ίδιοι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δεν καταλαβαινει η Nvidia οτι σκαβει τον λακο της?Οσοι ειχαν λεφτα για high end ηδη πηραν μια 7970,σιγα μην περιμενε.Η nvidia μπορουσε να κερδισει εμας "τους απλους πολιτες" και να τσακισει τον ανταγωνισμο αλλα πολυ απλα φαινεται οτι χεστηκε. Υπαρχει μια περιπτωση να δουμε Price drop απο AMD ομως αν η καρτα ειναι καλυτερη απο 7970 και στην ιδια τιμη.. @thanoswf: στην τελική όλα σχεδόν κονσολοports είναι, αν δεν έχεις 2560 monitor δεν χρειάζεται καμιά 79ρα, ασ'τις φάνε οι ίδιοι.. Ρε συ,εγω δεν παω στο pc για τα console ports,εχω και κονσολα να τα παιξω για εκει που φτιαχτηκαν. Εγω παω να νοιωσω την εμπειρια του pc gaming και να μπορεσω να τρεξω και Next gen παιχνιδια ωστε να μην χρειαστει να αγορασω καινουργια κονσολα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsp Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 http://www.fudzilla.com/home/item/26295-nvidia-gtx-680-to-go-against-hd-7970 Ελα μωρε απο 300 που λεγανε θα την πανε 550 για 250 ευρω κανουμε ετσι. ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑ....ΝΕ ΛΕΩ ΕΓΩ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 http://www.fudzilla.com/home/item/26295-nvidia-gtx-680-to-go-against-hd-7970 Ελα μωρε απο 300 που λεγανε θα την πανε 550 για 250 ευρω κανουμε ετσι. ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑ....ΝΕ ΛΕΩ ΕΓΩ. Να πανε και να μην ξαναγυρισουν,AMD here i come! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telarin Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 το τρελό της υπόθεσης είναι ότι με την διαφαινόμενη στροφή των sony-ms σε φτηνό hardware για τις next gen κονσόλες τους, και το χάος που χωρίζει τεχνολογικά τα ps3-x360 απ'τα τα σύγχρονα πισιά, θα περίμενε κανείς να προσαρμοστούν και οι καρτάδες σε λογικά νούμερα. Με τόσα πορτ στην αγορά, πόση ανάγκη υπάρχει πλέον για κάρτες 300+ ευρώ? κι όμως δείχνουν να ζουν και οι 2 στην κοσμάρα τους, με τιμολόγια του 2006, σε μια αγορά που αλλάζει. Η ίσως είναι μια απέλπιδα προσπάθεια "ό'τι αρπάξει ο λοκός τους", πριν την καταιγίδα των παιχνιδόταμπλέτων, gaming tv, και next gen κονσόλων με 6670/4770/trinity, που θα στείλει, εμπορικά τουλ, τους μονολιθικούς μεγαπυρήνες στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Αρχίζω να πιστεύω ότι έχουμε εναρμόνιση μεταξύ τους.Και το είπα από την αρχή ότι δε μου κάθεται καλά η τιμολογιακή αυτή πολιτική της amd.Γιατί σε περίπτωση που η σειρά της nv έβγαινε ισοδύναμη ή λίγο πιο αργή, θα μπορούσε ( η nv) άνετα να τιμολογήσει ελαφρώς κατώτερα με βάση τη διαφορά στις επιδόσεις.Η τιμή όμως του ανταγωνισμού ήταν ήδη αδικαιολόγητα υψηλή, οπότε βράσε στάρι.Σε περίπτωση που έβγαινε πιο δυνατή η απάντηση δε νομίζω κανένας εχέφρων άνθρωπος να περίμενε χαμηλότερη από του ανταγωνισμού τιμή...Οπότε ξαναβράσε στάρι.Με αυτές τις τιμές δηλαδή η amd της έδωσε τον αέρα να παίξει και αυτή μπάλα στο ίδιο μήκος κύματος σε κάθε περίπτωση. Αυτό που μας έσωζε τα τελευταία χρόνια ήταν η επιθετική τιμολογιακή πολιτική της amd και όχι η αβρότητα της καλής nv.Τώρα λοιπόν που δε μας έκανε την τιμή η amd εξαρχής πήραμε αγκινάρα.Και δεν ελπίζω σε καμιά μεγάλη κάρτα της nv.Ελπίζω μόνο σε μειώσεις από την amd.Βέβαια κρατάω πολύ μικρό καλάθι γιατί κακά τα ψέματα πλέον δεν κυνηγάει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Σιγά μην ''μαγειρέψει'' τα Results.. Αφού είπαμε, Kepler will be unbeatable Πως λέει ; Το καλό αργεί να έρθει.. Μπα, η καλύτερη αγορά θα είναι το 104. Perf/$/W Ως συνήθως.. 600 ευρώ το 104 ; ΛΟΛ, γύρω στα 350-400 το υπολογίζω.. Αρχικά ήταν για 299$ όπως μας έχει πει ο Ailuros αλλά εγώ το κόβω αρκετά χλωμό να βγει με τόσο χαμηλή τιμή. Τώρα το 110 που θα είναι τέρας, θα έχει καμιά 600άρα, θα αργήσει όμως να βγει, από ότι φαίνεται.. Τα έχουμε πει τόσες φορές αυτά, μην ρωτάτε τα ίδια και τα ίδια. Πωπω, ότι να' ναι.. Και αν έχει 500$ το 104, το 110 πόσο θα έχει ; 1000$ ; Συνέλθετε.. Απλά αυτή τη φορά η NV θα είναι ο καλός Σαμαρείτης ! Καλά, τι πίνουν στις εταιρίες ; Να την πάρουν και να την βάλουν εκεί που ξέρουν.. Τι τιμές είναι αυτές ρε λαμόγια ; Έχετε πάρει χαμπάρι ότι έχουμε κρίση ή μπα ; Ουστ..Στο τέλος θα μείνω με Intel Intergrated ίσα να έχω εικόνα..Ούτε παιχνίδια της προκοπής, ούτε κάρτες με σωστές τιμές ούτε τίποτα.. Ουστ και πάλι ουστ. Άσε δεν την παλεύουν.. Την είδαν Mother Company όλοι.. Εδώ οι τιμές πέφτουν από παντού λόγω κρίσης και αυτοί πάνε να επιβάλλουν την παλιά τιμολογιακή πολιτική, εποχές 2006-2007 με 8800 Ultra 700$ κλπ. Άλλη φορά κράτα μικρό καλάθι ..Φιλικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μην τον κατηγορεις,και εγω μαζι του ηθελα να μουν ασχετα που η εμπειρια μου και η λογικη δεν με αφηνε να συμφωνησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μην τον κατηγορεις,και εγω μαζι του ηθελα να μουν ασχετα που η εμπειρια μου και η λογικη δεν με αφηνε να συμφωνησω. Οι περισσότεροι θέλω να πιστεύω συμφωνούσαμε απόλυτα με ολόκληρη την πρόταση σου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Α ΚΑΛΑ!Τι μας λες ρε nvidia.Επειδή ή κάρτα σου είναι 0,1% καλύτερη φάτε στην μάπα την 500άρα;Πάρε λοιπόν και εσύ τα 3 μουυυ όπως έλεγε και η διαφήμηση. 7950 σου έρχομαι! Μόνο να πέσει λίγο η τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 H Nvidia πάντα ήταν "εχθρική" στις τιμές της όταν την άφηνε η ΑΤΙ. 8800GTX =600$, GTX280 = 650$. Οταν είχε βγεί η 4870 η GTX280 είχε φάει μαχαίρι 150$ στην τιμής της. Η ΑΤΙ ήταν αυτή που της άσκησε πίεση με την αλλαγή τακτικής και πίεσε τις τιμές προς τα κάτω.Τώρα που άλλαξε τακτική η ΑΜD την πατήσαμε. Ελπίζω η Nvidia να αλλάξει γνώμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Α ΚΑΛΑ!Τι μας λες ρε nvidia.Επειδή ή κάρτα σου είναι 0,1% καλύτερη φάτε στην μάπα την 500άρα;Πάρε λοιπόν και εσύ τα 3 μουυυ όπως έλεγε και η διαφήμηση. 7950 σου έρχομαι! Μόνο να πέσει λίγο η τιμη. Μου αρεσει που η nvidia μας εκανε να περιμενουμε και τωρα ειναι σαν να μας λεει η ιδια παρτε AMD παιδια,ο ρε γελια,μια τρυπα στο νερο εκανε. H Nvidia πάντα ήταν "εχθρική" στις τιμές της όταν την άφηνε η ΑΤΙ. 8800GTX =600$, GTX280 = 650$ Η ΑΤΙ ήταν αυτή που της άσκησε πίεση με την αλλαγή τακτικής και πίεσε τις τιμές προς τα κάτω.Τώρα που άλλαξε τακτική η ΑΜD την πατήσαμε. Παει το pc gaming σου λεω,πεταξε..Αμα συνεχισουν ετσι δεν κραταει και πολυ,ειδικα αμα οι κονσολες ιοθετησουν m/k support next gen. Θα αλλαξει γνωμη και αυτη και οι αλλες μονο αν κανουμε εμεις μποικοταζ αλλιως ετσι θα συνεχισει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Άλλη φορά κράτα μικρό καλάθι ..Φιλικά E, το 1,2,4 ισχύουν, το 3 όχι Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι από 299$ που ήταν αρχικά θα πήγαινε στα 549$.. Γι' αυτό ο Ailuros μας έλεγε ότι και το Kepler θα είναι παρόμοιο με το Tahiti ; Γιατί αν έβγαινε τo 104 στα 349$ έστω και το 110 στα 549$ με ένα ποσοστό 40% πάνω από ένα XT δεν θα ήταν το ίδιο.. Οπότε Ailure μήπως ήξερες εδώ και καιρό ότι θα γίνουν έτσι τα πράγματα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 το θέμα είναι ότι με την πολύ μικρή διαθεσιμότητα που έχουν, λογικά τα tech-freaks και τα πλούσια fanboys θα αγοράσουν, οπότε μια χαρά θα φύγουν τα αρχικά κομμάτια...από εκεί και πέρα ότι και να λέμε είναι για μεταξύ μας....γιατί και με τις 7970 που τιμολογούνται στα 550 περίπου δεν έχουν πουλήσει?? αφού η ζήτηση καλύπτει την προσφορά τέλος...τουλάχιστον ελπίζω να στρώσει η κατάσταση με τις τιμές εντός σύντομου χρονικού διαστήματος...αλλιώς προβλέπω η 6950 μου, να γίνεται η μακροβιότερη κάρτα μου ever.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Απογοήτευση αυτές οι τιμές περιμέναμε καλύτερο perf/€, τελικά θα μας κρατήσουν συντροφιά για αρκετό καιρό ακόμα οι 40nm μιας και είναι ικανότατες ακόμα σε όλα τα παιχνίδια που υπάρχουν και όποιος θέλει περισσότερη απόδοση δοκιμάζει ένα SLI/CF. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα