Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Kepler 28HP TSMC

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πωπω, ότι να' ναι..

Και αν έχει 500$ το 104, το 110 πόσο θα έχει ;

1000$ ;

Συνέλθετε..

Απλά αυτή τη φορά η NV θα είναι ο καλός Σαμαρείτης !

Καλά δεν κατάλαβες ότι το 110 θα είναι άλλη σειρά, 780 gtx και θα έρθει σε 6-9 + μήνες.

Ξέχνα το το gk110 τέλος για τώρα, τα λέμε από Σεπτέμβρη (και αν) θα το συγκρίνεις μόνο με την 8970...

Τότε θα μετονομάσουν την 680 σε 760ti και θα την πουλάνε 250-300 και 500-600 θα κάνει η 780.

Τώρα αν το 104 είναι δίπλα στην 7970 σε επιδώσεις θα κάνει 500, αν είναι πιο κάτω θα είναι στα 400-450.

Τόσο δύσκολο είναι? :-D :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλά δεν κατάλαβες ότι το 110 θα είναι άλλη σειρά, 780 gtx και θα έρθει σε 6-9 + μήνες.

Ξέχνα το το gk110 τέλος για τώρα, τα λέμε από Σεπτέμβρη (και αν) θα το συγκρίνεις μόνο με την 8970...

Τότε θα μετονομάσουν την 680 σε 760ti και θα την πουλάνε 250-300 και 500-600 θα κάνει η 780.

Τώρα αν το 104 είναι δίπλα στην 7970 σε επιδώσεις θα κάνει 500, αν είναι πιο κάτω θα είναι στα 400-450.

Τόσο δύσκολο είναι? :-D :P

Αυτο ακριβως!Δυστυχως..

Ωραιο θα ηταν να περναμε χ80 μοντελο με 300 ευρο αλλα ξεχαστε το.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλειδωσε η ονομασια GTX 680 και κατα 99% η ημερομηνια κυκλοφοριας θα ειναι 23 Μαρτιου. Θες nvidia ? τοτε καιπλερωνε.

Επεξ/σία από dsp

Γιατί δεν περιμένουμε μια δυο βδομάδες πριν τους κράξουμε; Έτσι και αλλιώς αν η Nvidia βγάλει κάτι ανταγωνιστικό στην αγορά μονο εμείς θα κερδίσουμε, είτε οι αδιάφοροι, είτε τα AMD/Nv "fanboy".

Περισσότερος ανταγωνισμός = Καλύτερες τιμές, προσωπικά δεν μπορώ να περιμένω για το Kepler είτε αυτό το λένε GK104, είτε GK110, είτε Γιώτα ή Παναγιώτη.

Δεν θα περιμένω 2 βδομάδες για το κράξιμο που τους αξίζει. Οι τιμές ούτε εδώ ΔΕΝ είναι φυσιολογικές και για αμφότερες εταιρείες την αγάπη μου μέσω μεσαίου δαχτύλου μέχρι να ισορροπήσουν οι τιμές εκεί που πρέπει. Είναι υψηλό το κόστος κατασκευής Κύριοι; Να κάτσετε στα αυγά σας μέχρι νεωτέρας μα δεν είναι δα κιόλας ότι οι σημερινές 6970/GTX570 ή οτιδήποτε άλλο δεν μπορούν να παλέψουν τα σημερινά παιχνίδια σε υψηλές αναλύσεις με υψηλές επιδόσεις.

Ανακοινώθηκε τελικά σήμερα τίποτα;

Δεν ήταν ΠΟΤΕ να ανακοινωθεί τίποτα σήμερα άσχετα με το τι τσαπούναγε η Χ,Ψ σελίδα. Την προτελευταία Πέμπτη του μήνα θα είναι η επίσημη κυκλοφορία μόνο εξακόσια ογδόντα για αρχή και τιμή έναρξης ίδια με την αρχικά φημολογούμενη τιμή έναρξης μιας επτά χιλιάδες εννιακόσια εβδομήντα. Η επίσημη δικαιολογία; ΄Οτι ξεπερνάει σε μέσο όρο κατά δέκα τοις εκατό την τελευταία. Πρώτα να το δω και μετά να το πιστέψω. Θα παρατήσω στο τέλος το PC και θα αρχίσω να παίζω μανιωδώς angry birds σε κινητά μπας και βρω την υγειά μου :mad:

Δεν θα περιμένω 2 βδομάδες για το κράξιμο που τους αξίζει. Οι τιμές ούτε εδώ ΔΕΝ είναι φυσιολογικές και για αμφότερες εταιρείες την αγάπη μου μέσω μεσαίου δαχτύλου μέχρι να ισορροπήσουν οι τιμές εκεί που πρέπει. Είναι υψηλό το κόστος κατασκευής Κύριοι; Να κάτσετε στα αυγά σας μέχρι νεωτέρας μα δεν είναι δα κιόλας ότι οι σημερινές 6970/GTX570 ή οτιδήποτε άλλο δεν μπορούν να παλέψουν τα σημερινά παιχνίδια σε υψηλές αναλύσεις με υψηλές επιδόσεις.

Πιστεύεις φταίνε τα προβλήματα της TSMC ή τα έχουν κάνει πλακάκια?

Φαντάζομαι ότι μιλάμε για πεντακοσάρες και βάλε και εδώ.

Πάντως για οσους δεν έχουν κάρτα οι 7870/670 ίσως είναι καλές λύσεις.

Καλά, τι πίνουν στις εταιρίες ;

Να την πάρουν και να την βάλουν εκεί που ξέρουν..

Τι τιμές είναι αυτές ρε λαμόγια ;

Έχετε πάρει χαμπάρι ότι έχουμε κρίση ή μπα ;

Ουστ..Στο τέλος θα μείνω με Intel Intergrated ίσα να έχω εικόνα..Ούτε παιχνίδια της προκοπής, ούτε κάρτες με σωστές τιμές ούτε τίποτα..

Ουστ και πάλι ουστ.

Δεν ήταν ΠΟΤΕ να ανακοινωθεί τίποτα σήμερα άσχετα με το τι τσαπούναγε η Χ,Ψ σελίδα. Την προτελευταία Πέμπτη του μήνα θα είναι η επίσημη κυκλοφορία μόνο εξακόσια ογδόντα για αρχή και τιμή έναρξης ίδια με την αρχικά φημολογούμενη τιμή έναρξης μιας επτά χιλιάδες εννιακόσια εβδομήντα. Η επίσημη δικαιολογία; ΄Οτι ξεπερνάει σε μέσο όρο κατά δέκα τοις εκατό την τελευταία. Πρώτα να το δω και μετά να το πιστέψω. Θα παρατήσω στο τέλος το PC και θα αρχίσω να παίζω μανιωδώς angry birds σε κινητά μπας και βρω την υγειά μου :mad:

Μόνο εξακόσια ογδόντα για αρχή; αυτό είναι σίγουρο;

οι επόμενες θα κάνουν εβδομάδες ή μήνες;

ΥΓ. για να βρώ την υγεία μου εγώ ήδη πήρα Ps3 και έφαγε και Jailbreak :)

GeForce GTX 580 prices slowly dropping

Καλύτερα να έπαιρνες Xbox360, είναι η καλύτερη κονσόλα.

Πάντως το πήρα απόφαση, Upgrade στο PC μόλις βγούνε οι νέες κονσόλες και βλέπουμε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...