Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί το κέπλερ να αποδειχτεί καρτάρα αλλά αυτό που έκαναν να δείχνουν ένα φουσκωμένο σακουλάκι σε ολόκληρη CeBIT 2012 είναι:

1) Καθόλου ενθαρρυντικό

2)Ισάξιο της περίπτωσης των Woodscrews......... :devil: :lol:

nvidia_kepler_markrein.jpg.jpeg

Φωτο απο την νεα nvidia ?

Ισως ειναι ..

Y.Γ. όπως λένε κάποιοι αυτό το 670ti δεν είναι τόσο ξεκάθαρο, το 6 μάλιστα μοιάζει λίγο επικίνδυνα με 5....

Πανω γραφει 570 ΤΙ βουηξε το νετ..

Ακριβώς,

EDIT

αν και κοιτώντας το με προσοχή προσωπικά δεν είμαι σίγουρος αν είναι 5 τετραγωνισμένο ή 6.....

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βγάζουν και ηλεκτροστατικές σακούλες πλέον;

έβγαλαν έναν να δείξει την καινούρια κάρτα και αυτή είναι μέσα στην σακούλα !!! σιγά τι θα μας έδειχναν και στην τελική να πούμε !!! μια κάρτα, που θα είχε ένα κουλερακι επάνω.... τοσο μυστικό ειναι ακόμα και η μόστρα της ????????

και εκτός αυτού!! σε ολόκληρη έκθεση τεχνολογίας παρουσίασαν την κάρτα μέσα σε σακουλάκι ( ηλεκτροστατικό η απ τα jambo το ίδιο μου κάνει !!! )

ειναι σαν να παω λουλούδια σε γυναικά και να τα έχω τυλίξει με εφημερίδα !!!

κανένα προτζεκτορα/οθόνη που να δείχνει specs και γενικά πράγματα απ την νέα σειρά μέσα στην έκθεση δεν παίζει να δούμε ???

670 κάτι.

gtx 670 TI. αυτο γραφεί η κάρτα.

Δημοσ.

φατε ματια ψαρια και κοιλια περιδρομο...

(ετσι οπως το παει η nvidia θα μου τελειωσουν και οι παροιμιες)

Δημοσ.

Μπούρδες γράφει ο Θοδωρής όπως πάντα. Ναι μεν υπάρχει dynamic clocking αλλά όχι hotclock. Κατά τα άλλα δεν θα κυκλοφορήσει μάλλον η εκατόν τέσσερα μόνη της, αλλά ίσως μαζί με τον μεγαλύτερο δίδυμο αδερφό της.

Δημοσ.

Μπούρδες γράφει ο Θοδωρής όπως πάντα. Ναι μεν υπάρχει dynamic clocking αλλά όχι hotclock. Κατά τα άλλα δεν θα κυκλοφορήσει μάλλον η εκατόν τέσσερα μόνη της, αλλά ίσως μαζί με τον μεγαλύτερο δίδυμο αδερφό της.

Εννοείς τη Διπύρηνη κάρτα με το μικρό πυρήνα ή το μεγάλο μονολιθικό πυρήνα;

Το Dynamic Clocking είναι καλό feature αλλά ίσως είναι και τρόπος να καλύψεις το έλλειμα σε απόδοση. Δηλαδή η κάρτα δεν τραβάει 950 σταθερά οπότε την τρέχω στα 700 και στα δύσκολα την τσιτώνω μέχρι το maximum safe overclock της.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι κάρτες λογικά δεν θα αντέχουν o/c πάνω από το maximum dynamic. Δηλαδή όσο παίρνεις από τη στοκ κάρτα θα είναι και πάνω κάτω το maximum που μπορεί να δώσει. Οπότε μια O/C tahiti θα φεύγει πολύ μπροστά.

Φυσικά είναι εξαιρετική ιδέα, φανταστείτε μια 7970 με dynamic clock έωσ τα 1200!!!

Δημοσ.

Ailuros σε τσάκωσα! :P

http://74.200.65.90/showpost.php?p=1626628&postcount=2288

Ναι είναι dual-gpu 104 και μάλιστα ο Ailuros λέει ότι το gk 110 θα αργήσει, τουλάχιστον για το desktop!

Παιδιά λυπάμαι αλλά Πρέπει να το γράψω: "Σας τα έεεεεελεγαααααααα εγωωωωωώ για το Gk110" :lol:

Μάλιστα Κύριε ;)

Με πρόλαβες και ότι ετοιμαζόμουν να σου γράψω ότι κρατάς μυστικά σε εμάς και τα λές σε άλλους!

Δημοσ.

Το Dynamic Clocking είναι καλό feature αλλά ίσως είναι και τρόπος να καλύψεις το έλλειμα σε απόδοση. Δηλαδή η κάρτα δεν τραβάει 950 σταθερά οπότε την τρέχω στα 700 και στα δύσκολα την τσιτώνω μέχρι το maximum safe overclock της.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι κάρτες λογικά δεν θα αντέχουν o/c πάνω από το maximum dynamic. Δηλαδή όσο παίρνεις από τη στοκ κάρτα θα είναι και πάνω κάτω το maximum που μπορεί να δώσει. Οπότε μια O/C tahiti θα φεύγει πολύ μπροστά.

Mερικές βδομάδες μείνανε μέχρι την κυκλοφορία, λίγο υπομονή ακόμα. Εν τω μεταξύ οι περισσότεροι κατασκευαστές τα έχουν πάρει στο κρανίο γιατί υποτίθεται ότι σύντομα θα πρέπει να πουλήσουν προιόντα για τα οποία ακόμα δεν τους έχουν δώσει στοιχειώδη πληροφορίες ούτε καν τιμή και αμφιβάλλω αν έχει αποφασίσει η ίδια η NV ακόμα τι στον κόρακα θέλει να κάνει.

΄Οπως και να έχει για να δεις ότι για άλλη μια φορά βγάζεις συμπεράσματα από το πουθενά, αν πάρω έναν οποιοδήποτε i-core επεξεργαστή μου λες ότι δεν μπορώ να τον υπερχρονίσω. Χέσε τις μπαρμπουτσαλιές περί 700/950 και πόσο μάλλον υποτιθέμενου hotclock. Υπάρχει geometry, shader & memory domain. Από κει και πέρα όταν κυκλοφορήσει θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση. To ΒΙΟS της GPU ελέγχει μεταξύ άλλων τις παραμέτρους και μερικά κινεζάκια μιλάνε για αυξήσεις της τάξης του 40% μέσω αυτού. Φυσικά και δεν το πιστεύω ακόμα, αλλά αυτή την τάση σου να σκέφτεσαι το τέλος του κόσμου όταν το δελτίο καιρού αναφέρει σποραδικές βροχές πρέπει να την κοιτάξεις.

Φυσικά είναι εξαιρετική ιδέα, φανταστείτε μια 7970 με dynamic clock έωσ τα 1200!!!

Και ρωτώ εγώ ο αφελής δεν έχει; :rolleyes:

Ailuros σε τσάκωσα! :P

http://74.200.65.90/showpost.php?p=1626628&postcount=2288

Ναι είναι dual-gpu 104 και μάλιστα ο Ailuros λέει ότι το gk 110 θα αργήσει, τουλάχιστον για το desktop!

Σου είπε κανείς ότι είμαι ενεργός μόνο σε ένα forum; Πάνω από μια δεκαετία γράφω στο B3D, ασχέτως ότι αλλάξανε το λογισμικό του forum και γράφει εγγραφή 2002.

Παιδιά λυπάμαι αλλά Πρέπει να το γράψω: "Σας τα έεεεεελεγαααααααα εγωωωωωώ για το Gk110" :lol:

Για ρίξε και 5-6 παραπάνω λεπτομέρειες για τον πυρήνα και αμέσως μετά και τον πραγματικό λόγο της μεταφοράς του.

Με πρόλαβες και ότι ετοιμαζόμουν να σου γράψω ότι κρατάς μυστικά σε εμάς και τα λές σε άλλους!

Αν ξέρεις γερμανικά ψάξε λίγο παραπάνω ;)

Δημοσ.

Mερικές βδομάδες μείνανε μέχρι την κυκλοφορία, λίγο υπομονή ακόμα. Εν τω μεταξύ οι περισσότεροι κατασκευαστές τα έχουν πάρει στο κρανίο γιατί υποτίθεται ότι σύντομα θα πρέπει να πουλήσουν προιόντα για τα οποία ακόμα δεν τους έχουν δώσει στοιχειώδη πληροφορίες ούτε καν τιμή και αμφιβάλλω αν έχει αποφασίσει η ίδια η NV ακόμα τι στον κόρακα θέλει να κάνει.

΄Οπως και να έχει για να δεις ότι για άλλη μια φορά βγάζεις συμπεράσματα από το πουθενά, αν πάρω έναν οποιοδήποτε i-core επεξεργαστή μου λες ότι δεν μπορώ να τον υπερχρονίσω. Χέσε τις μπαρμπουτσαλιές περί 700/950 και πόσο μάλλον υποτιθέμενου hotclock. Υπάρχει geometry, shader & memory domain. Από κει και πέρα όταν κυκλοφορήσει θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση. To ΒΙΟS της GPU ελέγχει μεταξύ άλλων τις παραμέτρους και μερικά κινεζάκια μιλάνε για αυξήσεις της τάξης του 40% μέσω αυτού. Φυσικά και δεν το πιστεύω ακόμα, αλλά αυτή την τάση σου να σκέφτεσαι το τέλος του κόσμου όταν το δελτίο καιρού αναφέρει σποραδικές βροχές πρέπει να την κοιτάξεις.

Και ρωτώ εγώ ο αφελής δεν έχει; :rolleyes:

Σου είπε κανείς ότι είμαι ενεργός μόνο σε ένα forum; Πάνω από μια δεκαετία γράφω στο B3D, ασχέτως ότι αλλάξανε το λογισμικό του forum και γράφει εγγραφή 2002.

Για ρίξε και 5-6 παραπάνω λεπτομέρειες για τον πυρήνα και αμέσως μετά και τον πραγματικό λόγο της μεταφοράς του.

Αν ξέρεις γερμανικά ψάξε λίγο παραπάνω ;)

Εχεις δίκιο για τους επεξεργαστές απλά πήρα την Απαισιόδοξη εξήγηση, (για αυτό έγραψα ότι "μπορεί"). Φυσικά το ξέρω ότι γράφεις σε πολλά forum (το έχεις πει και ο ίδιος) με το σε τσάκωσα εννωούσα ότι βρήκα κάτι που δεν έχεις πει σε εμας.

Όσον αφορά το μεγάλο kepler ποτέ δεν είπα ότι ξέρω τους λόγους που θα καθυστερίσςι απλά ότι η κινήσεις της Nvidia (τιμολογιακή πολιτική, συμπεριφορά σε εκθέσεις, PR κλπ) έδειχναν κάτι τέτοιο.

ΚΑι τώρα στα σημαντικά!

H 7970 μέχρι στιγμής ΔΕΝ έχει Dynamic Clocking, όμως ένας Driver και μόνο μπορεί να προσθέσει μέχρι πχ τα 1125. Αυτό εξηγεί ίσως και τη χαμηλότερη αρχική συχνότητα αλλά και τα αυξημένα volt! Αν γίνει κάτι τέτοιο θα γίνει επική αύξηση του default performance!

Αυτά τα νούμερα του +40% με κάνουν να σκευτώ μήπως πρόκειται για ξεκλείδωμα shader στο δεύτερο κατά σειρά μοντέλο, αλλιώς μοιάζουν "τρελά" κινέζικα ^_^

Δημοσ.

Μπορούν να το βγάλουν θεωρητικά τον μήνα που γεννάνε τα γαιδούρια, ωστόσο θα πρέπει να αθετήσουν ένα κάρο συμβόλαιο στις επαγγελματικές αγορές. Μόνο το μέγεθος πυρήνα πέτυχε σωστά ο φίλος μου ο Κάρολος, ο δίαυλος είναι πλατύτερος από ότι ισχυρίστηκε και τα κουρκουμπίνια απ'τα οποία αποτελείται είναι κάτι κάτω από τα επτά δισεκατομύρια. Επίσης δεν υπήρξε ποτέ κανένα μαμημένο εκατό. Το ονόμασαν εκατόν δέκα γιατί έχει κάποιες σημαντικές και αποκλειστικές διαφορές στις αριθμητικές μονάδες λογικής, πράγμα που μάλλον αποτελέσει και τον λόγο που ίσως δεν μείνουν στα εξακοσάρια για την ονομασία. Πέρα από αυτό λογάριασε ένα πενηντάρη ποσοστό πάνω από τις επιδόσεις ενός εκατόν τέσσερα.

Στο ενδιάμεσο η NV προσπαθεί να πείσει ότι το εκατόν τέσσερα προηγείται κατά δέκα της εκατό μιας Tahiti. Θα το πιστέψω όταν το δω. Στο μεταξύ εμμένω στον υπολογισμό μου για επιδόσεις ανάμεσα στις 2 Tahiti.

Bonsoir et bon filet :mrgreen:

Δημοσ.

ερωτηση, γιατι εχασα την μπαλα σε τοσα ποστς. αν καταλαβα καλα περιμενουμε στις επομενες βδομαδες το 104 και οχι το 110 σωτα? το 110 ποτε με το καλο υπολογιζεται ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...