savakis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 δεν είναι αρκετά awesome/muscle powered GPU σαν το Kepler (not enough e-penis) για να καταδεχτεί να το αγοράσει ο Apokleiros... +1000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μα ποιος είναι; Ο Βόκολης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Τί τόσο κακό έχει το Tahiti αν μου επιτρέπεις την ερώτηση;Εκτός της τιμής ίσως. Από τις καλύτερες κάρτες που έχει βγάλει η AMD είναι. Φυσικά θέλουν λίγο στρώσιμο οι οδηγοί μιας και μιλάμε για καινούργια αρχιτεκτονική, αλλά αν το κάθε NV fanboy νομίζει ότι ΔΕΝ θα δει κάτι ανάλογο και στο Kepler είναι οικτρά γελασμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 http://semiaccurate.com/2012/03/05/nvidia-will-launch-gk104keplergtx680-in-a-week/ Ελπιζω να μην ξεφυγει πολυ η τιμη..τσαμπα η υπομονη οχι τιποτα αλλο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsp Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Αντε ρε nvidia γιατι δεν την παλευω , 1 μηνα ειμαι χωρις καρτα γραφικων. Ευχομαι να μην μου τα κανεις μανταρα οπως με την 480. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Αντε ρε nvidia γιατι δεν την παλευω , 1 μηνα ειμαι χωρις καρτα γραφικων. Ευχομαι να μην μου τα κανεις μανταρα οπως με την 480. Η κυκλοφορία θα είναι μάλλον τέλη του μηνός ασχέτως τι ψιθυρίζεται δεξιά και αριστερά. Μέσα του μήνα θα είναι απλές ενημερώσεις πίσω από κλειστές πόρτες. Τώρα αν καταφέρουν να τα κάνουν μαντάρα με ένα πυρήνα που σε μέγεθος βρίσκεται σχεδόν στη μέση ανάμεσα σε Pitcairn και Tahiti θα πρέπει να έχουν σοβαρή εγκεφαλική βλάβη. Πως βλέπεις και γράφεις χωρίς κάρτα γραφικών; Αξιοθαύμαστο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsp Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Εχω μια nvidia 7300 gs ! Ailure απο αποδοση tesselation η 7870 ειναι το ιδιο καλη οσο η 7970 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Πως είναι δυνατόν να ισχύει κάτι τέτοιο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Ποιο ακριβως?Η ημερομηνια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsp Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μ..κια ειπα sorry ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Εχω μια nvidia 7300 gs ! Ailure απο αποδοση tesselation η 7870 ειναι το ιδιο καλη οσο η 7970 ? Μάλλον μπερδεύτηκες με τα αποτελέσματα διαφόρων συνθετικών εφαρμογών. Η σύντομη απάντηση είναι όχι σε πραγματικό χρόνο: http://www.hardware.fr/articles/856-18/benchmark-metro-2033.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsp Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 The core will be clocked at 705 MHz and the shaders at 1411 MHz http://vr-zone.com/articles/nvidia-geforce-gtx-680-specifications-revealed/15137.html#ixzz1oKDYgKIJ Το kepleroni το κοβω να ειναι κοντα στην 7950. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 To ονομάζουν GTX680, το οποίο σημαίνει αυτή είναι η τοπ μονοπύρηνη κάρτα τους;Να δώ reverse tactics από nvidia σε σχέση με αυτό που έκανε η ΑΤΙ με 5870 και τί αλλο. Αυτό που με προβληματίζει πάντως είναι ότι για τόσο μικρό chip το αργήσανε πάρα πολύ. Αν είναι μεταξύ 7950 και 7970 στα 350€ πάντως θα έχει την ψήφο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsp Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Συμφωνω απολυτα μαζι σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 setting a new record for reference memory clock at 6 GHz Αυτό δεν φαίνεται και πολύ πιστευτό. Τόσα χρόνια πίσω από την AMD στον ελεγκτή μνήμης ήταν. Επιφοίτηση τους ήρθε; Μετά, η λογική λέει ότι δεν χρησιμοποιείς τις μνήμες στην ονομαστική τους συχνότητα αλλά λίγο χαμηλότερα. Πήραν chips των 7GBps άραγε; Δεν θα είναι φθηνή υπόθεση αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα