Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Kepler 28HP TSMC

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τί τόσο κακό έχει το Tahiti αν μου επιτρέπεις την ερώτηση;Εκτός της τιμής ίσως.

Από τις καλύτερες κάρτες που έχει βγάλει η AMD είναι. Φυσικά θέλουν λίγο στρώσιμο οι οδηγοί μιας και μιλάμε για καινούργια αρχιτεκτονική, αλλά αν το κάθε NV fanboy νομίζει ότι ΔΕΝ θα δει κάτι ανάλογο και στο Kepler είναι οικτρά γελασμένο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αντε ρε nvidia γιατι δεν την παλευω , 1 μηνα ειμαι χωρις καρτα γραφικων. Ευχομαι να μην μου τα κανεις μανταρα οπως με την 480.

Η κυκλοφορία θα είναι μάλλον τέλη του μηνός ασχέτως τι ψιθυρίζεται δεξιά και αριστερά. Μέσα του μήνα θα είναι απλές ενημερώσεις πίσω από κλειστές πόρτες.

Τώρα αν καταφέρουν να τα κάνουν μαντάρα με ένα πυρήνα που σε μέγεθος βρίσκεται σχεδόν στη μέση ανάμεσα σε Pitcairn και Tahiti θα πρέπει να έχουν σοβαρή εγκεφαλική βλάβη.

Πως βλέπεις και γράφεις χωρίς κάρτα γραφικών; :devil: Αξιοθαύμαστο! :mrgreen:

Εχω μια nvidia 7300 gs ! Ailure απο αποδοση tesselation η 7870 ειναι το ιδιο καλη οσο η 7970 ?

Μάλλον μπερδεύτηκες με τα αποτελέσματα διαφόρων συνθετικών εφαρμογών. Η σύντομη απάντηση είναι όχι σε πραγματικό χρόνο: http://www.hardware.fr/articles/856-18/benchmark-metro-2033.html

To ονομάζουν GTX680, το οποίο σημαίνει αυτή είναι η τοπ μονοπύρηνη κάρτα τους;Να δώ reverse tactics από nvidia σε σχέση με αυτό που έκανε η ΑΤΙ με 5870 και τί αλλο.

Αυτό που με προβληματίζει πάντως είναι ότι για τόσο μικρό chip το αργήσανε πάρα πολύ.

Αν είναι μεταξύ 7950 και 7970 στα 350€ πάντως θα έχει την ψήφο μου.

setting a new record for reference memory clock at 6 GHz

Αυτό δεν φαίνεται και πολύ πιστευτό. Τόσα χρόνια πίσω από την AMD στον ελεγκτή μνήμης ήταν. Επιφοίτηση τους ήρθε;

Μετά, η λογική λέει ότι δεν χρησιμοποιείς τις μνήμες στην ονομαστική τους συχνότητα αλλά λίγο χαμηλότερα. Πήραν chips των 7GBps άραγε; Δεν θα είναι φθηνή υπόθεση αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...