Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Kepler 28HP TSMC

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χωρίς κουκούλα το τσιπ :unsure: ; Έλα αίλουρε πες το στα Ελληνικά για να μη μας καταλάβουν :-D

΄Οποιος μπορεί να βγάλει άκρη από μια τέτοια φωτογραφία θα πει συνήθως τριακόσια σαράντα δύο. Παραδόξως τα δικά μου αυθεντικά στοιχεία ισχυρίζονται περίπου 1.4 χιλιοστό λιγότερο ανά πλευρά, αλλά δεν θα είναι η πρώτη φορά που κάποιος στην εταιρεία δεν ξέρει να χρησιμοποιεί σωστά χιλιοστόμετρο. Για να συνεχίσουν να βανανίζονται οι διάφοροι Κύριοι εδώ ένας μεγάλος κατασκευαστής μόλις δήλωσε ότι θα λέγεται εξακόσια ογδόντα τελικά (και όχι δεν είναι σίγουρο ακόμα), αλλά ποιός χέστηκε για την ονομασία.

O Kyle@HardOCP μόλις δήλωσε δημόσια ότι κυκλοφορούν σε επιλεγμένα μετροπρογράμματα διαφορές της τάξης των 40-50% πάνω από μια 580. Μην δίνετε όμως σημασία γιατί είναι επιλεγμένα best case scenarios.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

O Kyle@HardOCP μόλις δήλωσε δημόσια ότι κυκλοφορούν σε επιλεγμένα μετροπρογράμματα διαφορές της τάξης των 40-50% πάνω από μια 580. Μην δίνετε όμως σημασία γιατί είναι επιλεγμένα best case scenarios.

Επισης It will have NV Surround out of the box on a single card.

Με μια ολόκληρη γενιά καθυστέρηση. Αυτό κι αν είναι κατόρθωμα.

Καλιο αργα παρα ποτε..Αμα οντως ισχυει δεν εμεινε τιποτα αποκλειστικο στην AMD,θα μου πεις γιατι η nvidia τι εχει?Θα σου πω physx,θα μου πεις τι?PissX?Και ομως ακομα και ανουσιο να ειναι ειναι selling point αν 2 καρτες ειναι κοντα σε performance και price..

Anyway οπως και να χει εγω δεν φοβαμαι οτι η καρτα θα ειναι καλη,τρεμω για το price point.

τα δικά μου αυθεντικά στοιχεία ισχυρίζονται περίπου 1.4 χιλιοστό λιγότερο ανά πλευρά, αλλά δεν θα είναι η πρώτη φορά που κάποιος στην εταιρεία δεν ξέρει να χρησιμοποιεί σωστά χιλιοστόμετρο

Α σπουδαία.... Το δικό μου όργανο που αγόρασα από το παζάρι της γειτονιάς μου (ένα τυπικό μηχανικό παχύμετρο) μετράει άνετα μέχρι μισό χιλιοστό.

Αλλά μάλλον εννοείς ότι οι μετρήσεις τους βασίζονται σε φωτογραφίες και normalized υποθέσεις στο photoshop αφού δεν έχουν το πραγματικό die.

Καλιο αργα παρα ποτε..Αμα οντως ισχυει δεν εμεινε τιποτα αποκλειστικο στην AMD,θα μου πεις γιατι η nvidia τι εχει?Θα σου πω physx,θα μου πεις τι?PissX?Και ομως ακομα και ανουσιο να ειναι ειναι selling point αν 2 καρτες ειναι κοντα σε performance και price..

Λυπάμαι αλλά ούτε το ένα ούτε το άλλο έχει κάποια ιδιαίτερη χρησιμότητα για τις δικές μου προσωπικές ανάγκες για την ώρα.

Anyway οπως και να χει εγω δεν φοβαμαι οτι η καρτα θα ειναι καλη,τρεμω για το price point.

Θεωρώ ότι κάθε καταναλωτής απεύχεται μια ανάλογη τιμολογιακή πολιτική όπως αυτή της AMD. Aν οι φήμες αληθεύουν το MSRP για Pitcairn θα φτάνει τα $400. Κοντολογής πιθανότατα 350 ευρώπουλα και βάλε για κάτι που είναι αμφίβολο ότι θα είναι ουσιαστική αναβάθμιση για μια 6900; ΄Οτι και να έχουν βάλει στο μυαλό τους αμφότερες εταιρείες θα κάνω όση υπομονή χρειάζεται μέχρι να ισορροπήσουν οι τιμές.

Αilure συμφωνω απολυτα μαζι σου θελει λιγο καιρο να ωριμασουν τα πραγματα με τις τιμες , για να δουμε , λογικα τελη μαρτη αρχες απριλη θα ξερουμε performance/price σε nvidia.

Θεωρώ ότι κάθε καταναλωτής απεύχεται μια ανάλογη τιμολογιακή πολιτική όπως αυτή της AMD. Aν οι φήμες αληθεύουν το MSRP για Pitcairn θα φτάνει τα $400.

με την κυκλοφορία του 104 θα δούμε κατά πόσον υπάρχει price fixing ή όχι. Το 400 msrp για pitcairn είναι απλά τραγικό.. δηλαδή η 7890 (δηλαδή κομμένο tahiti) που θα χωρέσει? 450 δεν είναι το msrp της 7950?

με την κυκλοφορία του 104 θα δούμε κατά πόσον υπάρχει price fixing ή όχι. Το 400 msrp για pitcairn είναι απλά τραγικό.. δηλαδή η 7890 (δηλαδή κομμένο tahiti) που θα χωρέσει? 450 δεν είναι το msrp της 7950?

Κάτσε να δούμε γιατί έτσι κι αλλιώς είναι θέμα ημερών να επιβεβαιωθεί ή όχι. Δεν έχω ιδέα που θα διαμορφωθεί τελικά η τιμή μιας GK104, ξέρω μόνο όπως προείπα ότι αρχικά σχεδίαζαν $299. Από προσωπική εμπειρία έχω δει προιόντα και μια βδομάδα πριν την κυκλοφορία τους να αλλάζει η τιμολογιακή πολιτική μέχρι και 25% πάνω ή κάτω ανάλογα την περίπτωση. Τιμή δεν ξέρει κανένας ακόμα. Το μόνο στο οποίο επιμένει η NV είναι ότι όταν κυκλοφορήσει θα υπάρχει καλή διαθεσιμότητα και αυτό μόνο ο χρόνος θα το δείξει.

Λυπάμαι αλλά ούτε το ένα ούτε το άλλο έχει κάποια ιδιαίτερη χρησιμότητα για τις δικές μου προσωπικές ανάγκες για την ώρα.

Εγω δεν λυπαμαι καθολου γιατι θεωρω και τις 2 τεχνολογιες υπερ-ανοριμες (physx/eyefinity,surround για gaming,για workstations εγκρινω)

Ειναι τοσο κακο το Tahiti στα ματια μου που οτι και να βγαλει η Nvidia δεν παιζει να μην ειναι ενα σεβαστο ποσοστο μπροστα...

Τί τόσο κακό έχει το Tahiti αν μου επιτρέπεις την ερώτηση;Εκτός της τιμής ίσως.

• Super Moderators

Τί τόσο κακό έχει το Tahiti αν μου επιτρέπεις την ερώτηση;Εκτός της τιμής ίσως.

δεν είναι αρκετά awesome/muscle powered GPU σαν το Kepler (not enough e-penis) για να καταδεχτεί να το αγοράσει ο Apokleiros...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...