Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Θα δούμε, η παρουσίαση του 104 θα γίνει στις 14 Μαρτιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsp Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Nvidia's GK104 now scheduled for March http://www.fudzilla.com/home/item/26008-nvidias-gk104-now-scheduled-for-march Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μετα απο 8 περιπου βδομαδες εχει αλλαξει κατι στις εκτιμησεις σου ; Ευχαριστω. Ναι. Οι επιδόσεις της Gk104 γίναν ελαφρώς καλύτερες. ΄Οσων αφορά την πραγματική κυκλοφορία που αναφέρει ο Fudo ο μήνας είναι σωστός, η ημερομηνία αρκετά αργότερα από το Cebit εκτός αν ανακοινώσουν ότι θα ανακοινώσουν την τάδε ημερομηνία καθόλου δεν θα χαρώ, αντιθέτως... Αφού και εγώ έχω παγώσει την αγορά μου και περιμένω, δεν θέλω να αγοράσω σε τιμές μονοπωλίου. Χαβαλέ κάνω. Αυτά που έγραφα πάντως δεν ήταν ποτέ χωρίς επιχειρήματα, απλά δεν έχω ούτε εσωτερική ενημέρωση ούτε εξειδικευμένες γνώσεις σε θέματα σχεδίασης/παραγωγής κυκλωμάτων, ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο. Τα επιχειρήματά μου ήταν με βάση αυτά που καταλαβαίνω εγώ, δηλαδή οικονομική διαχείρηση, προώθηση και πωλήσεις. Mε όλο τον σεβασμό ποτέ δεν είμαι σίγουρος αν πραγματικά καταλαβαίνεις αυτά που καταλαβαίνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Αν έρθει το 104 νωρίτερα σημαίνει πως θα έρθει και το 110 νωρίτερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Αν έρθει το 104 νωρίτερα σημαίνει πως θα έρθει και το 110 νωρίτερα; Αφού συνηδητοποίησαν αμφότερες εταιρείες ότι γιοκ μεγαλύτερες GPU εντός 2011, το GK104 προοριζόταν αρχικά για κυκλοφορία το Φεβρουάριο και μετακόμισε κατά ένα μήνα. Οπότε σε καμία περίπτωση δεν έρχεται νωρίτερα. Για το 110 δεν έχω ιδέα σε τι κατάσταση βρίσκεται ακόμα. Αρχικά το προόριζαν για Απρίλιο και με την μετακόμιση του 104 κατά ένα μήνα είπαν Μάιο. Για το αν θα ισχύσει θα πρέπει να ξέρει κανείς πόσα metal spins χρειάζεται για να μπει στην παραγωγή πράγμα παντελώς άγνωστο αυτή τη στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 NVIDIA GK107 Details Surface Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savakis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Mε όλο τον σεβασμό ποτέ δεν είμαι σίγουρος αν πραγματικά καταλαβαίνεις αυτά που καταλαβαίνεις Ευχαριστώ για το σεβασμό είναι αμοιβαίος. Απλά μιλάμε διαφορετική γλώσσα. Δεν χρειάζεται όμως να τα βλέπουμε όλοι με τον ίδιο τρόπο, ούτε να έχουμε πάντα δίκιο. Ούτως η άλλως κανείς δεν έχει να κερδίσει κάτι από αυτή τη συζήτηση, είναι απλά μια ξεκούραστη & ευχάριστη ενασχόληση..... τεχνολογικό κουτσομπολιό. αντε να βγώ λάθος να πάρουμε κανένα κεπλεράκι "καλό και φτηνό"..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Michaels_V2 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 μεχρι το πασχα θα υπαρχει στην ελληνικη αγορα το 104?η Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 14 Μαρτίου παρουσίαση και 28 Μαρτίου κυκλοφορία, νομίζω.. Μέχρι το Πάσχα δεν ξέρουμε αν θα έχουμε να φάμε, λολ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Michaels_V2 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 ζητιανοι να γινουμε!καταλαβα...θα ειναι καλυτερη απο 7950?η δεν ξερουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Νομίζω θα είναι ανάμεσα σε 7950-7970. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Ναι, για εκεί ξέρουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 14 Μαρτίου παρουσίαση και 28 Μαρτίου κυκλοφορία, νομίζω.. Μέχρι το Πάσχα δεν ξέρουμε αν θα έχουμε να φάμε, λολ.. 14 μαρτιου aka gk 1(0)4 Το δευτερο ξαναπες το.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savakis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) + 1 για το σχόλιο του Πάσχα από τον Psycho. και τώρα λίγο κράξιμο για τους πράσινους. Επειδή τους την είπαν που η έκπληξη στην τελευταία παρουσίαση ήταν μούφα έκαναν γραπτά παράπονα στο techpowerup... και το techpowerup τους έκραξε ακόμα περισσότερο http://www.techpowerup.com/160964/Correction-on-NVIDIA-PDXLAN-19-Event-Still-a-Damp-Squib.html Οπα έχουμε και άλλα: Απο Fudzilla http://www.fudzilla.com/home/item/26008-nvidias-gk104-now-scheduled-for-march Γνωστός για τα πράσινα αισθήματά του: 1)Μάρτιο το 670ti απόδωση κάτω από 7950 2)το όνομα δεν είναι σίγουρο, αλλά αυτή τη στιγμή είναι αυτό 3) το μεγάλο κέπλερ απέχει πολλούς μήνες ακόμα 4)πηγή sweclockers http://www.sweclockers.com/nyhet/15083-nvidia-lanserar-geforce-gtx-670-ti-i-mars he first in line should be the GK104 that will be branded as the GTX 670 Tiand should end up somewhere between the GTX 580 and HD 7950, performance wise. As it was rumored earlier, the GK104 will bring a radically overhauled architecture and rumored specs include 1536 shaders, 128 TMUs, 32 ROPs and up to 2GB of GDDR5 memory paired up with a 256-bit memory interface. The GTX 670 Ti name doesn't come as a surprise as the GK104 is actually going to replace the GTX 560 Ti, but as always, until partners print the boxes, anything is possible. The bad thing, for Nvidia at least, is that the flagship Kepler based cards are still months away and AMD will happily keep the performance crown for quite some time. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2012 από savakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Είναι απόλυτα λογικό να βρίσκεται κάτω από την 7950 το 670, καθώς το καλό GK104 είναι το 680 το οποίο θα βρίσκεται ανάμεσα στην 7970 και στην 7950. Τώρα τα Bold για ποιο λόγο τα βάζεις, για να μας βγάλεις τα μάτια ; Έχουμε πει χίλιες φορές ότι αν όλα πάνε κατ' ευχήν το μεγάλο Kepler θα έρθει ένα μήνα μετά το GK104. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα