savakis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Ναι και θα χαρείς προφανώς που σαν καταναλωτής θα συνεχίσεις να έχεις πιο περιορισμένες επιλογές και πολύ πιθανόν υψηλότερες τιμές για ότι υπάρχει μέχρι τότε. Φαντάζομαι ότι ξέρεις το συμφέρον σου σαν καταναλωτής καλύτερα απ΄το να "είχες δίκιο απουσία επιχειρημάτων" στο διαδίκτυο που κανείς δεν ξέρει ποιοί πράγματι είμαστε. Μα τον Τουτάτη σπουδαίο κατόρθωμα. Διαβιβάζω μόνο αυτά που μου λέμε. Τώρα αν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα λόγω παραγόντων που δεν είναι πάντα προβλέψιμοι δεν ήταν ούτε λανθασμένη η αρχική πληροφορία μήτε φέρει σε καμία περίπτωση οποιαδήποτε ευθύνη ο πληροφοριοδότης. ΄Οπως προείπα ακόμα ισχύουν οι προσκλήσεις για μέσα του άλλου μηνός. Αν και εφόσον ακυρωθούν τότε αλλάζει το πράγμα κατά πολύ. καθόλου δεν θα χαρώ, αντιθέτως... Αφού και εγώ έχω παγώσει την αγορά μου και περιμένω, δεν θέλω να αγοράσω σε τιμές μονοπωλίου. Χαβαλέ κάνω. Αυτά που έγραφα πάντως δεν ήταν ποτέ χωρίς επιχειρήματα, απλά δεν έχω ούτε εσωτερική ενημέρωση ούτε εξειδικευμένες γνώσεις σε θέματα σχεδίασης/παραγωγής κυκλωμάτων, ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο. Τα επιχειρήματά μου ήταν με βάση αυτά που καταλαβαίνω εγώ, δηλαδή οικονομική διαχείρηση, προώθηση και πωλήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Τελικα εχουμε κανενα νεο απο το physx demo που θα παρουσιαζανε closed doors σε συνεργασια με την gearbox? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Τελικα εχουμε κανενα νεο απο το physx demo που θα παρουσιαζανε closed doors σε συνεργασια με την gearbox? Στάσου ακόμα δεν άρχισε η εκδήλωση. Εκεί (Portland, Oregon) Παρασκευή είναι ακόμα και δεν πήγε καν 6 το απόγευμα που ξεκινάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Στάσου ακόμα δεν άρχισε η εκδήλωση. Εκεί (Portland, Oregon) Παρασκευή είναι ακόμα και δεν πήγε καν 6 το απόγευμα που ξεκινάει. Στις 17 δεν ηταν να γινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Στις 17 δεν ηταν να γινει? Ε, 17 είναι ακόμα εκεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Πάλι προβλήματα μωρέ..Πω...Μούφα εργοστάσια.. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να γίνει κανονικά η παρουσίαση του 104 τον άλλο μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 ευτυχως που η AMD δεν παει σε αυτα το μουφο-εργοστασια και ετσι δεν καθυστηρησε ποτε, ουτε τις 79xx/77xx τωρα (ουτε τις 58xx παλιοτερα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Τελικα σκατουλες,borderlands και tegra 3 δειξανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Σπουδαίο μέρος βρήκανε να δείξουν το terga 3. Ένα μέρος γεμάτο με σκληροπυρηνικούς gamers και hardware enthusiasts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savakis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Σπουδαίο μέρος βρήκανε να δείξουν το terga 3. Ένα μέρος γεμάτο με σκληροπυρηνικούς gamers και hardware enthusiasts Δεν είναι και πολύ καλό δείγμα αυτό.... Kαι στην CES μόνο τα mobile δείξανε αλλά πες είχαμε 3 μήνες για το release..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μην ανησυχεις,η καρτες θα βγουν αλλα σε πολυ υψηλοτερη τιμη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savakis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μην ανησυχεις,η καρτες θα βγουν αλλα σε πολυ υψηλοτερη τιμη.... Αααααααααα, εντάξει τότε να μην ανησυχώ απλά θα μας τα παρουν χοντρά-χοντρά και θα λέμε και ευχαριστώ........... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Αααααααααα, εντάξει τότε να μην ανησυχώ απλά θα μας τα παρουν χοντρά-χοντρά και θα λέμε και ευχαριστώ........... Ειρωνικα το πα φυσικα..απο την αρχη βρωμουσε το ψαρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Είχα γράψει μερικές λεπτομέρειες για το GK104 στην ενότητα 28nm GPUs. Τώρα που ξεκαθάρισε λίγο το τοπίο όσων αφορά τις επιδόσεις και την προβλεπόμενη τιμή, πολύ φοβάμαι ότι αν όλα πάνε κατ΄ευχήν θα περάσουν μόλις βδομάδες από την κυκλοφορία της 7970 και θα τις γαργαλάει τα απόκρυφα σε επιδόσεις αβασάνιστα με τιμή εκκίνησης που είναι πραγματικά η αναμενόμενη για την κατηγορία αυτή τέτοιων καρτών. Οι σημερινές κάρτες σταμάτησαν να παράγονται ήδη και το ζενίθ της οικογένειας κατέφτασε σε άριστη κατάσταση. Περισσότερα όσο περνάει ο χρόνος. Μετα απο 8 περιπου βδομαδες εχει αλλαξει κατι στις εκτιμησεις σου ; Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 καθε πραγμα στον καιρο του και ο GKolios110 τον Αυγουστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα