telarin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Για το ''900Ghz'' έγραψε το αισιόδοξε, στο λέει κιόλας πιο πάνω.. Δεν έχω εμπειρία από καλό CF/SLI, γιατί υπάρχει και καλό ; Εγώ ξέρω ότι είναι Cheap Solution η ιστορία όπως έχει πει και ο Ailuros πολλές φορές.. Το SingleGPU φλώρικο ;Οκ, Whatever you say Kid.. Εγώ βλέπω Microstuttering(Έχω καλό μάτι Δόξα Τω Θεώ και τα βλέπω όλα ) και ένα σωρό προβλήματα με οδηγούς, ειδικά με την AMD. mGPU/CF/SLI = Plug and pray SingleGPU = Plug and Play Η μόνη εξαιρετική περίπτωση που θα έκανα SLI με High-End GPU θα ήταν εάν είχα 30-Inches Monitor με ανάλυση 2560*1600/AA. Μέχρι και 1920*1200/AA, το 110 θα τα σαρώνει ΟΛΑ για πολύ καιρό.. Υπάρχουν και 27ρια 2560 στην μισή τιμή από τα 30ρια, επιπλέον υπάρχουν και 1920ρια στα 120 hz που αν δεις πόσο smooth scrolling βγάζουν στα συνηθισμένα games θα σού'ρθει να πετάξεις το όποιο 60ρι έχεις κατευθείαν στον κάδο ανακύκλωσης, όπως και games που δεν τραβάνε σε high detail με καμιά single χωρίς μακροβούτια του frame rate. Για όλα αυτά οι mgpu είναι μονόδρομος. Τώρα για τα μειονεκτήματα κάτι βλέπουμε στον ορίζοντα σε σχέση με το παρελθόν, πχ συχνά νέα app και sli profiles, native support σε νέα games. Άσε που το microstuttering είναι και θέμα drivers, υπάρχουν games που είναι σχεδόν ανεπαίσθητο ή τουλ δεν ενοχλεί, και υπάρχουν κάποια άλλα που βγάζουν μάτια (όχι με την καλή έννοια). Σε σύγκριση με προ 3τίας+ πάντως τα πράγματα είναι πάνω από αποδεκτά αν και όχι ιδανικά ακόμη. Κακό μεν αλλά αναγκαίο οπότε καταπίνουμε τα όποια προβλήματα και ευελπιστούμε σε κάποιο breakthrough στο (σύντομο) μέλλον, μέχρι τότε όσοι πιστοί πορευόμαστε με ότι έχουμε διαθέσιμο.. ps ξέχασα και το πιό σημαντικό (για μένα τουλ), ότι αν μπεις στο λούκι των επιδόσεων του mgpu εθίζεσαι και δεν ξαναγυρνάς εύκολα σε single καταστάσεις, πάλι sli (780 πλέον) ονειρεύομαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Ωραίος, πολύ σωστός.. Γι' αυτό και' γω λέω ότι έστω και σε 27άρα αν είσαι που έχει 2560*1440, εάν θα θέλεις να βάλεις και AA ή να παίξεις τις 2 εξαιρέσεις παιχνίδια(Crysis/Metro2033) τότε αναγκαστικά θα πας σε SLI/CF διότι καμία SingleGPU αυτή τη στιγμή δεν είναι αρκετή. Πάντως αντικειμενικά, παιχνίδια της προκοπής δεν υπάρχουν..Και το 104 υπερβολή θα είναι με αυτά που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Πίσω στο θέμα αν έχετε την καλοσύνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 NVIDIA GK104 demonstrated on Friday? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 NVIDIA GK104 demonstrated on Friday? Πολύ χλομό. Κάτι σχετικό με το Borderlands 2 θα είναι μάλλον, Physx; Μακάρι να είναι το GK104, αλλα η Gearbox τι ρολο παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 NVIDIA GK104 demonstrated on Friday? Την δεύτερη Τετάρη του παλουκοκαύτη θα υπάρξει η πρώτη παρουσίαση (μάλλον κεκλεισμένων των θυρών) και την τελευταία αυτού η τελική κυκλοφορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telarin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 για την "σιαμαία" παίζει κανά info αν θα προλάβει τον ιούνη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Την δεύτερη Τετάρη του παλουκοκαύτη θα υπάρξει η πρώτη παρουσίαση (μάλλον κεκλεισμένων των θυρών) και την τελευταία αυτού η τελική κυκλοφορία. Μια χαρά.. Μ' αρέσουν αυτά τα ποστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Άντε επιτέλους, μας τα τσουρέκιασαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 για την "σιαμαία" παίζει κανά info αν θα προλάβει τον ιούνη? Αν καταφέρεις να μου βρεις κάνα εύκαιρο κατάσκοπο στην Taiwan σε τι κατάσταση βρίσκεται ο πυρήνας θα μπορούσα ευχαρίστως να σου απαντήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telarin Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savakis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπόν το GK 110 έχει 2688 SP's, με TDP πολύ κοντά στο όριο των 300 watt όταν τρέχει σε συχνότητες GK104. Για να το αποφύγει αυτό θα κατεβει με μειωμένη συχνότητα κατά 15% - 17% από το Gk104 οπότε θα βρίσκεται δίπλα στο 250 TDP. EDIT:Αν η θερμική συμπεριφορά/κατανάλωση δεν είναι τόσο καλή όσο αναμένουν μπορεί να κατέβει λίγο χαμηλότερα ακόμα σε συχνότητες (ή το ανάποδο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Ποιος τα λέει αυτά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savakis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Ποιος τα λέει αυτά ; Πες ότι είναι η προσωπική μου εκτίμηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Από ότι έχω καταλάβει, με το Perf/W τα πάει μια χαρά η Nvidia στο Kepler οπότε δεν θα χρειαστεί να ''pushάρει'' το 110 στα όρια για να πιάσει τις επιθυμητές επιδόσεις. Όποιος θα θέλει να το ''pushάρει'' θα πρέπει να το κάνει με O/C. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα