Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Kepler 28HP TSMC

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1536 cuda cores το 104 και 2304 το 110; όπως το ήθελαν καποια leaks; ή λιγότερα;

βλέπω ότι οι δύο αρχιτεκτονικές πλησιάζουν η μία την άλλη... μάλλον φαινεται ότι η nvidia πλησιαζει την amd...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Care για τον αριθμό των Cuda Cores και των Specs γενικότερα..

Benchmarks..

E μπορουμε να κανουμε ενα estimate ομως,με τετοια specs το εχει το +20% απο την 580.

Αν οντως ειναι ετσι στην πραγματικοτητα και κανει 300$ το αξιζει το 300αρικο for sure.

Care για τον αριθμό των Cuda Cores και των Specs γενικότερα..

Benchmarks..

μην είσαι στενομυαλος, εδώ δεν συζητάμε μόνο για απόδοση , είναι και τεχνολογικό το θέμα :)

E μπορουμε να κανουμε ενα estimate ομως,με τετοια specs το εχει το +20% απο την 580.

Αν οντως ειναι ετσι στην πραγματικοτητα και κανει 300$ το αξιζει το 300αρικο for sure.

και 580 απόδοση να έχει το αξίζει το 300αρι...

Καλά μην χαίρεσαι, πάνω από την 580 θα' ναι..

Εννοείται ότι τα συζητάμε όλα εδώ, απλά ανέφερα τι θέλω εγώ :)

ρε δεν το είπα για κακό να έχει απόδωση 580, είπαμε η φανέλα είναι κόκκινη αλλά το πορτοφόλι πάει με τον καλύτερο. ΜΑκάρι να είναι πάνω από 580 στα 3 κατοστάρικα!

PS. αν κάνει 300 με απόδοση 580 και η 7950 παραμείναι 400 έxω φύγει για sli...

Καλά μην χαίρεσαι, πάνω από την 580 θα' ναι..

Εννοείται ότι τα συζητάμε όλα εδώ, απλά ανέφερα τι θέλω εγώ :)

Γιατι να μην χαιρεται αν ειναι πανω απο 580?Βλακας ειναι,η υπαλληλος της amd? :P

Γιατι να μην χαιρεται αν ειναι πανω απο 580?Βλακας ειναι,η υπαλληλος της amd? :P

είμαι ελαφρώς AMDακιας για αυτό.... :-D

αλλά δεν ισχύει, μακάρι να είναι τούμπανο η κάρτα :shifty:

Το ελαφρώς μ' άρεσε..

Τέσπα, θα δούμε Leaked Benchmark σύντομα πιστεύω έστω και αν είναι φουσκωμένο, τουλάχιστον κάτι να δούμε..

είμαι ελαφρώς AMDακιας για αυτό.... :-D

αλλά δεν ισχύει, μακάρι να είναι τούμπανο η κάρτα :shifty:

Και εγω γουσταρω πιο πολυ την amd σαν φιλοσοφια και παντα επερνα καρτες της(ΑΤΙ),ασχετα αν παραδεχομαι οτι η nvidia σε πολλους τομεις ειναι μια πιο αφοσιωμενη εταιρια.αν η καρτουλα με 300 ευρο ξεπερασει την 7950 δεν υπαρχει περιπτωση να το σκεφτω καν γιατι δεν ειναι λιγα τα λεφτα και στις εποχες μας δεν πρεπει να κοιταμε αγαπες και φανατισμους αλλα απολυτα τις τσεπες μας.

Και μην ξεχναμε οτι με τις πουστιες και τις μαλαγανιες της nvidia και την επιρροη/συνεργασιες που εχει με τους Devs πολλα παιχνιδια θα χανουν σε amd κατατασεις,δυστυχως.Οποτε..

Επισης psycho δεν νομιζω να δουμε φουσκωμενα benchmarks αλλα σιγουρα πολυ optimised προς nvidia στρατοπαιδο,οποτε ακομα και απο αυτα κατι θα δουμε αν αρχισουμε συγκρισεις και με περασμενες γενιες ;)

Το ελαφρώς μ' άρεσε..

Τέσπα, θα δούμε Leaked Benchmark σύντομα πιστεύω έστω και αν είναι φουσκωμένο, τουλάχιστον κάτι να δούμε..

Εσύ που ανακηρύσσεις νικητή χωρίς να έχει φτάσει στο γήπεδο δεν είσαι καλύτερος ;) , το ένα άκρο και το άλλο άκρο μιλάμε. Έχει την πλακα του όλο αυτό το λογοπαίγνιο είναι η αλήθεια όμως.

Εσύ που ανακηρύσσεις νικητή χωρίς να έχει φτάσει στο γήπεδο δεν είσαι καλύτερος ;) , το ένα άκρο και το άλλο άκρο μιλάμε. Έχει την πλακα του όλο αυτό το λογοπαίγνιο είναι η αλήθεια όμως.

Ολοι μας θελουμε η καρτα να σκισει,γιατι και οι nvidia fan θα ειναι ικανοποιημενοι με το προιον αλλα και οι amd fans θα ικανοποιηθουν γιατι θα πεσουν αρκετα οι τιμες ;)

Μα πάντα χάνει η AMD, πότε κέρδισε Round τελευταία σε επιδόσεις ;(Single-GPU)

Πάντα χάνει, έστω και καθυστερημένα, οπότε..

Εξάλλου, το ότι το 110 θα βγει πάνω από την 7970 είναι αναμφισβήτητο, High-End GPU vs Performance GPU.

Με τις mGPU δεν με ενδιαφέρει τι θα γίνει.

Ολοι μας θελουμε η καρτα να σκισει,γιατι και οι nvidia fan θα ειναι ικανοποιημενοι με το προιον αλλα και οι amd fans θα ικανοποιηθουν γιατι θα πεσουν αρκετα οι τιμες ;)

Δεν είμαι fan καμιάς από τις 2 εταιρίες, είμαι World's Fastest-SingleGPU fan.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...