konstantinos77 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Εννοείται ότι δεν κάνεις υπερχρονισμό σε 24/7 σύστημα. Είμαι της γνώμης ότι υπερχρονισμό θα κάνει κάποιος για να τρέξει κάποιο Benchmark ή κάποιο βαρύ παιχνίδι, τώρα αν έχεις High-End κάρτα δεν πρόκειται να κάνεις υπερχρονισμό για να παίξεις Call Of Duty ας πούμε. Μόνο τον επεξεργαστή έχεις υπερχρονισμένο 24/7 που και αυτόν το καλοκαίρι θα πρέπει να τον ρίξεις. Βασικα εγω που βαζω το profile με oc της 295 οποτε ανοιγω το bf3 και το κλεινω οποτε ειμαι idle ή στον explorer και αυτο επι της ουσιας 24/7 δεν θεωρειται ,αφου στις 2 τελευταιες συνθηκες ετσι και αλλιως και υπερχρονισμενη να την αφηνα δεν καταπονειται η καρτα .Θελω να πω οτι καποιος υπερχρονιζει την καρτα για να παιζει παιχνιδια ,απλα οταν σταματησει να παιζει δεν χρειαζεται να την αφηνει υπερχρονισμενη αλλα και να την αφηνε δεν θα ειχε διαφορα ,αρα 24/7 ειναι και στις 2 περιπτωσεις σαν φορτιο εργασιας.Μιλαω παντα ομως με stock ρευματα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 H AMD δεν έχασε τίποτα.. Απλά έβγαλε την 7970 με ανώριμους οδηγούς και δεν έχει τις επιδόσεις που περίμενε η Nvidia να δει, δηλαδή επιδόσεις λίγο κάτω από μια 6990. Από' κει και πέρα θα δούμε σε 2-3 μήνες πως θα εξελιχτούν τα πράγματα.. Επειδη δεν εχω ασχοληθει,με το θεμα εγγυησης τι παιζει με το OC? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Αν δεν το αναφέρεις, δεν μπορούν να το καταλάβουν. Φυσικά για software OC λέμε, με προγράμματα από τα Windows. Γιατί αν φλασάρεις διαφορετικό BIOS με "πειραγμένα" ρολόγια, χάνεις την εγγύηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Αν δεν το αναφέρεις, δεν μπορούν να το καταλάβουν. Φυσικά για software OC λέμε, με προγράμματα από τα Windows. Γιατί αν φλασάρεις διαφορετικό BIOS με "πειραγμένα" ρολόγια, χάνεις την εγγύηση. Καλα ναι φυσικα με προγραμματα,αρα με λιγα λογια "καλυπτεσαι" απο την εγγυηση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δεν γίνεται να πάθει ζημιά η κάρτα από τέτοιο OC.. Πολύ δύσκολο..Έχουν προστασία και σβήνει το PC, οπότε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Αν δεν το αναφέρεις, δεν μπορούν να το καταλάβουν. Φυσικά για software OC λέμε, με προγράμματα από τα Windows. Γιατί αν φλασάρεις διαφορετικό BIOS με "πειραγμένα" ρολόγια, χάνεις την εγγύηση. μετα ξαναφλασαρεις το original BIOS και ξαναβρισκεις την εγγυηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Ναι αλλά θα πρέπει να έχεις και μια δεύτερη κάρτα, γιατί αν η κάρτα τα έχει παίξει και δεν βγάζει ούτε εικόνα δεν θα μπορείς να την φλασάρεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Και δευτερη PCIE θυρα στην μητρικη.Και τιποτα απο τα δυο να μην εχεις,θυρα και καρτα,παλι γινεται αλλα τεσπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Στο δικό μας ημιτροπικό (εν μέρη) κλίμα και ειδικά με τους καύσωνες καλό είναι να κλείνεις και τα πάντα με τον κλιματισμό στο τέρμα αν θέλεις να βασανίσεις αρκετά υπερχρονισμένο hw με τρισδιάστατο. Kαμία high end GPU στην εποχή μας δεν θα είχα συνέχεια υπερχρονισμένη σήμερα. Ειδικά αν ένα σύστημα το έχω να τρέχει 24/7. Σίγουρα έχεις δίκιο για τους καύσωνες και το έξτρα κόστος σε κουτί /ανεμιστήρα κ.ο.κ. Αλλά δεν υπήρξε ποτέ περίπτωση να μην έχω μόνιμα υπερχρονισμένες τις κάρτες μου σε έλα λογικό ποσοστό όλα αυτά τα χρόνια. Και το max OC του driver +20% ρεύμα είναι απόλυτα ασφαλές. Τα τελευταία χρόνια ευτυχώς βελτιώνεται η standby κατανάλωση σε όλες τις κάρτες και σε CF/SLI. Προσοχή πάντως με τα 1.4V που διαβάζω @ 28nm, Για λίγα benchmarks είναι καλά, αλλά υπάρχει πάντα degrade σε μακροχρόνια πίεση και μέχρι να έρθει το καλοκαίρι η κάρτα μπορεί να μην κλοκάρει στα ίδια… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Ailuros, χωρίς να είμαι ηλεκτρονικός... Γιατί αυτός είναι; Από τη στιγμή που λέει το πυρίτιο σιλικόνη, το έχασε το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 H σιλικονη περιεχει πυριτιο παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Και δευτερη PCIE θυρα στην μητρικη.Και τιποτα απο τα δυο να μην εχεις,θυρα και καρτα,παλι γινεται αλλα τεσπα. σωστα, γινεται και με PCI καρτα γραφικων, αλλα βεβαιως γινεται και στα τυφλά. Εσυ μπορει να μη βλεπεις, αλλα αμα γραψεις σωστα τις DOS εντολες το PC θα υπακουσει. (εχεις ετοιμασει και ενα batch αρχειακι, και γραφεις μονο το ονομα του και enter . . . . . εγω παντως τον Charlie τον παω, ολοι τον μισουν και τον κοροιδευουν και ολοι αυτον προσπαθουν να αντιγραψουν... http://www.semiaccurate.com/forums/showthread.php?p=151520#post151520 AIBs DO NOT HAVE CARDS OR SPECS YET.they don't have a card, don't have specs They don't have cards, but most expect GK10x cards in ~2-3 weeks. ... I said I had seen several cards, and described the most production ready of them. It was shortly after A2 silicon came back, and did not resemble any of the earlier ones. People don't seem to want to believe me on that, especially since AIBs don't have cards yet. FWIW, as far as I know, there are no GK104s outside of Nvidia yet. None. Even the Chinese boards don't have them. But I keep insisting that I have seen them. I also keep insisting that I can't post pictures of them ... Ask the following list of people who showed them a picture of a GK104 in the past week, then ask them how many others, pictures or cards, they have seen, ever. Go ahead, ask: (Note: This is a small subset from memory) Chris Angelini (Toms Hardware) Scott Wasson (TechReport) Anand (Anandtech) Ryan Shrout (PCPerspective) Mark Hachman (PC Magazine) David Kanter (Real World Tech) Koen Crijns (HardwareInfo.nl) Johan (Anandtech) Andreas Stiller (CT/Heise) αρα κανεις εκτος απο οποιον βρει ακρη μεσα στην ιδια την NVidia, οχι μονο δεν ξερει ποσο πανε οι καρτες, οχι μονο δεν ξερει specs, αλλα ουτε καν εχει δει μια ζωγραφιστη. επισης λεει οτι για το 110 δεν εχει κυκλοφορησει εντελως τιποτα, δεν εχει δει κανεις τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δεν έχει δει κανείς τίποτα για το 110 εκτός από την NVIDIA και τον Ailuro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Διαβαζω οτι τελικα η nvidia θα κρατησει την σειρα 6χχ για oem και Mobile gpu's και για desktop θα τις ονομασει 7χχ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μακάρι.. Δεν μου κάθεται καλά το 6xx, το 7xx θα είναι ακόμα καλύτερο και για Marketing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα