Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Kepler 28HP TSMC

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι καινούργιες κονσόλες καλά θα κάνουν να μας δείξουν Samaritan Graphics έστω και χωρίς AA σε 1080P με 30FPS.

Μπορεί να μην έχει και τόσο δυνατή κάρτα, αλλά είναι κλειστή αρχιτεκτονική και γίνονται θαύματα.

Μα ακριβως αυτο λεω ;)

Οι κονσολες μια χαρα θα ειναι με το super optimisation τους και ναι samaritan θα δουμε.

Το θεμα ειναι στα pc τι θα γινει με την ανοιχτη αρχιτεκτονικη και το γραψιμο απο τους devs.

Το samaritan ετρεχε σε 3 580 gtx..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι, έτρεχε σε 3*580 αλλά εκεί ήταν 1080P με AA και 60FPS.

Ας μην έχει 60FPS το νέο Xbox, ας έχει 30.

Μια χαρά θα είμαστε και στο PC, επιτέλους θα βγούνε Dx11 παιχνίδια(πραγματικά Dx11).

Θα αξιοποιηθούν και οι τωρινές κάρτες, Tahiti/Kepler κλπ.

Με 6670?

Μην εισαι τοσο σιγουρος για την 6670 ;)

Και οπως και να χει μην συγκρινεις το coding στο σιδερο και το coding στο API..

Ακομα και 6670 να εχει μεσα αυτο που θα βλεπεις στην οθονη σου θα ειναι αλλο πραγμα..

Δες απλα ποσο αρχαιο hardware εχουν μεσα οι κονσολες οι σημερινες,βρες μου ενα Pc με παρομοιο hardware να τρεξει οπως τρεχει μια κονσολα με τα ιδια setting ενα game.Σου βαζω δυσκολα ε?

Μια χαρά θα είμαστε και στο PC, επιτέλους θα βγούνε Dx11 παιχνίδια(πραγματικά Dx11).

Εκει ειναι το Point μου,θα αξιοποιηθουν η απλα δεν θα φτανουν για playbale framerates σε 1080p?

Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να περιμενουμε..

Από το ότι θα είναι High-End και θα πληρώνεις τα μαλλιοκέρατα για να το αγοράσεις.

Η 7970 δεν πάει πουθενά με το 30% πάνω από την 580..

Ναι θα υπάρξουν βελτιώσεις στους οδηγούς αλλά πόσο και που ακριβώς ;

Το να μου δώσει ένα 15-20% στο Dirt 3 που είναι AMD Game, τι να το κάνω ;

Metro2033/Crysis θα μπορέσουμε να παίξουμε Smooth με μία κάρτα επιτέλους ;

Αυτό είναι το ερώτημα..

Kαι η GTX580 είχε $499 ΜSRP έναντι $350 της 6970 και είναι η πρώτη πόσο γρηγορότερη από την δεύτερη; Η τιμή δεν είναι καμία απολύτως ένδειξη για τις πραγματικές διαφορές επιδόσεων ειδικά σε αυτά τα επίπεδα.

GCN θα έχει το νέο Xbox, άρα HD7xxx.

Πάντως θα απέχει πολύ από μια 7970 σε επιδόσεις.

Ναι θεωρητικες επιδοσεις,γιατι με το optimise που κανουν στις κονσολες μην σου πω οτι θα την ξεπερασει σε αποδοση.Μην ξεχνας οτι οταν γραφουν ενα game για μια κονσολα εχουν μονο ενα σετ απο hardware μπροστα τους και μπορουν να προγραμματισουν πολυ πιο efficiently..

Για βρες μου ένα link που να επιβεβαιώνει τα 1080p γιατί η ανάλυση ήταν διαμετρικά μεγαλύτερη.

Ο Mark Rein της Epic είπε ότι με κάποιες βελτιστοποιήσεις ίσως κατάφερναν να το τρέξουν και σε μια μονή GTX580. ΄Αγωστο το ποσοστό των βελτιστοποιήσεων ακριβώς, άγνωστη η ανάλυση και ο μεγαλύτερος άγνωστος οι επιδόσεις.

΄Οταν δεις τα speficiations των μελλοντικών κονσολών (ναι παρότι closed box blah blah blah) το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείς είναι κατά πόσο βλαμμένες είναι αμφότερες εταιρείες. SoCs είναι μην περιμένεις τόσα πολλά πια και ναι υπάρχει σκεπτικό γιατί αποφασίσανε κάτι τέτοιο τόσο η Microsoft όσο και η Sony αλλά θα δείξει μόνο σε μεγάλο βάθος χρόνου. ΄Ενα λογοπαίγνιο για το επερχόμενο Xbox θα ήταν ότι είναι κατασκευαστικό μέσο χωρίς ιδιαίτερη δύναμη.

Για βρες μου ένα link που να επιβεβαιώνει τα 1080p γιατί η ανάλυση ήταν διαμετρικά μεγαλύτερη.

Σε τι ανάλυση έτρεχε δηλαδή ;

Μέχρι τώρα ήξερα για 1080P/AA.

εγώ προσωπικά από τις κονσόλες περιμένω πολύ το νέο Wii.

Μάλιστα σκέφτομαι και να το αγοράσω, αυτός ο κοντρολερ που γίνεται και πληκρολόγιο αθα του δίνει πολλές δυνατότητες.

Αυτό νομίζω θα είναι Dx10... ή κάνω λάθος; Κάτι ακούγονταν για 4770 derivative...

Να κάνω μια πρόβλεψη/υπόθεση για το 110 ;

Πόσο πιο γρήγορη είναι μια 580 από μια 560 Ti ;

Πάνω κάτω την ίδια διαφορά δεν θα έχει το 110 με το 104 ;

perfrel.gif

29% πιο γρήγορη..

Ματζούνια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...