ThanosWF Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Εξαρτάται τι εννοούμε Tahiti Killer, και 30% πάνω σε επιδόσεις να είναι το 110, θα το θεωρήσω Tahiti Killer. Μα δεν ειναι το θεμα μας το 110 τωρα,αργει,παμε πολυ μπροστα.Κανεις δεν αμφισβητει οτι το 110 εχει πολλεσ πιθανοτητες να ειναι tahiti killer,το θεμα ειναι με το 104 τι γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Γιατί να μην ασχοληθούμε με το 110 ; Αφού αν όλα πάνε κατ' ευχήν το 110 θα βγει ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του 104. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Με εκνευριζει η σιωπη τους,γιατι δεν βγαινουν να πουν τιποτα?Ας βγαλουν ειναι official bench και ας ειναι και "στημενο" κατι ρε παιδι μου.. Ποτε λετε να ακουσουμε κατι απο nvidia μερια? Αφορά και εσένα και τον σεβαστό κύριο savakis: το αν ανοίγουμε τέτοιες ενότητες είναι κυρίως από τεχνολογικό ενδιαφέρον και αν δυνατόν να κρατάμε κάποιες ισορροπίες μεταξύ διάφορων υπερβολών (πατημένες κατσαρίδες έναντι pitcairn επιδόσεις για GK104) και όχι να το πάρετε μερικοί σαν οδηγό αγορών. ΄Οποιος χρειάζεται και θέλει να κάνει αναβάθμιση σήμερα κάνει μια έρευνα αγοράς και αγοράζει ότι ΕΚΕΙΝΟΣ νομίζει ότι καλύπτει τις ανάγκες του καλύτερα. Αν υπάρχει η ανάγκη αναβάθμισης και κάποιος περιμένει τότε φοβάμαι ότι θα περιμένει ενδεχομένως πάρα πολύ γιατί σε αυτές τις αγορές μόλις αγοράσεις Χ σε διάστημα μηνών σχεδόν πάντα βγαίνει Ψ με καλύτερη τιμή και μεγαλύτερες επιδόσεις. Τώρα όσοι μπορείτε να περιμένετε μέχρι τον Απρίλιο υπολογίζω ότι η AMD θα κατεβάσει τις τιμές ως τότε και θα έχει ανακοινώσει κάτι η NVIDIA και αφού κάτσετε και ερευνήσετε τις διάφορες ανεξάρτητες μετρήσεις/εκτιμήσεις αποφασίζετε. Το να σου βγάλουν σήμερα μια σειρά benchmarks αποτελέσματα θα έχει playboy effect. Σε ερεθίζει μεν αλλά τίποτα απτό να το ακουμπήσεις. Ποιά φαντασίωση θέλετε να σας καλύψουν σήμερα ακριβώς οι εταιρείες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Γιατί να μην ασχοληθούμε με το 110 ; Αφού αν όλα πάνε κατ' ευχήν το 110 θα βγει ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του 104. Δεν πρεπει να εχουμε λιγα σταθερα στοιχεια για το 104 για να μπορεσουμε να πουμε για το 110 η το αντιθετο?Εδω δεν εχουμε τιποτα. Επισης αν το 104 ονομαστει 680 gtx πως θα ονομαστει το 110 μετα απο 1 μηνα 780?Κατι δεν μου καθεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Γιατί να μην ασχοληθούμε με το 110 ; Αφού αν όλα πάνε κατ' ευχήν το 110 θα βγει ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του 104. Τα πάντα είναι θέμα προτεραιοτήτων. Σιγά μην κάτσω να σου πω από τώρα για το 110 για να αρχίσουν να αντιγράφουν πάλι τα κινεζάκια. ΄Ασε να δούμε τα πρώτα μαλλιοτραβήγματα μεταξύ διαφόρων σχετικά με το 104 και όταν τελειώσει αυτή η σαπουνόπερα και βγουν όλοι τους λάθος βλέπουμε παρακάτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Άρα ξέρεις ήδη τι περίπου παίζει με το 110. Δεν σε βλέπω εντυπωσιασμένο πάντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Αφορά και εσένα και τον σεβαστό κύριο savakis: το αν ανοίγουμε τέτοιες ενότητες είναι κυρίως από τεχνολογικό ενδιαφέρον και αν δυνατόν να κρατάμε κάποιες ισορροπίες μεταξύ διάφορων υπερβολών (πατημένες κατσαρίδες έναντι pitcairn επιδόσεις για GK104) και όχι να το πάρετε μερικοί σαν οδηγό αγορών. ΄Οποιος χρειάζεται και θέλει να κάνει αναβάθμιση σήμερα κάνει μια έρευνα αγοράς και αγοράζει ότι ΕΚΕΙΝΟΣ νομίζει ότι καλύπτει τις ανάγκες του καλύτερα. Αν υπάρχει η ανάγκη αναβάθμισης και κάποιος περιμένει τότε φοβάμαι ότι θα περιμένει ενδεχομένως πάρα πολύ γιατί σε αυτές τις αγορές μόλις αγοράσεις Χ σε διάστημα μηνών σχεδόν πάντα βγαίνει Ψ με καλύτερη τιμή και μεγαλύτερες επιδόσεις. Τώρα όσοι μπορείτε να περιμένετε μέχρι τον Απρίλιο υπολογίζω ότι η AMD θα κατεβάσει τις τιμές ως τότε και θα έχει ανακοινώσει κάτι η NVIDIA και αφού κάτσετε και ερευνήσετε τις διάφορες ανεξάρτητες μετρήσεις/εκτιμήσεις αποφασίζετε. Το να σου βγάλουν σήμερα μια σειρά benchmarks αποτελέσματα θα έχει playboy effect. Σε ερεθίζει μεν αλλά τίποτα απτό να το ακουμπήσεις. Ποιά φαντασίωση θέλετε να σας καλύψουν σήμερα ακριβώς οι εταιρείες; Εγω δεν θα κανω αναβαθμιση αλλα ολικο στησιμο απο την αρχη,δεν εχω με κατι να παιζω τωρα και ευτυχως δεν εχω τα λεφτα ακομα για αυτο και αντεχω την υπομονη. Αν ειχα τωρα τα λεφτα θα ειχα παρει μια 570 gtx με 300 ευρο γιατι αυτο ειναι το μαξ budget μου για καρτα.Αλλα και σημερα να ειχα τα λεφτα μαλλον δεν θα πηγαινα για αυτην γιατι μετα απο 2 μηνες προφανως θα τραβουσα τα μαλλια μου με το kepler.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Άρα ξέρεις ήδη τι περίπου παίζει με το 110. Δεν σε βλέπω εντυπωσιασμένο πάντως.. Και να έχω κατεβασμένα τα παντελόνια αυτή τη στιγμή θα με έβλεπες πως; Οι όροι ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση σου λένε κάτι; Πίσω στο θέμα μας: πολλαπλές οθόνες πάνω από 3 από μονές κάρτες. ΄Οσοι θέλετε να κάνετε και μεγαλύτερη συλλογή από οθόνες (έτσι για να γεμίσει το γραφείο χάρη σε μεταμοντέρνο feng shui) δεν θα είναι πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Και να έχω κατεβασμένα τα παντελόνια αυτή τη στιγμή θα με έβλεπες πως; Πίσω στο θέμα μας: πολλαπλές οθόνες πάνω από 3 από μονές κάρτες. ΄Οσοι θέλετε να κάνετε και μεγαλύτερη συλλογή από οθόνες (έτσι για να γεμίσει το γραφείο χάρη σε μεταμοντέρνο feng shui) δεν θα είναι πρόβλημα. Αναμενομενο αλλα μονο για το 110? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Και να έχω κατεβασμένα τα παντελόνια αυτή τη στιγμή θα με έβλεπες πως; Οι όροι ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση σου λένε κάτι; Έχω και από τα 2, απλά λόγω ηλικίας υπερβάλλω λίγο ή είμαι απόλυτος. Γενικά όμως έχω μεγάλα Expectations από το 110, επιδόσεις τουλάχιστον 10% πάνω από τις 6990/590. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Αναμενομενο αλλα μονο για το 110? http://lenzfire.com/2011/08/nvidia-confirms-kepler-release-date-72105/ The new incarnation of Kepler Surround technology will use 3 to 5 monitors without requiring a 2nd board and eliminate the need for third-party chips to achieve this function. http://semiaccurate.com/2012/01/19/nvidia-kepler-vs-amd-gcn-has-a-clear-winner/ For the doubters, both of the current cards we saw have two DVI plugs on the bottom, one HDMI, and one DP with a half slot cooling grate on one of the two slot end plates. Για GK104 SKU μιλάει. Psycho, Αν με πεις "μπαμπά" θα διακόψω διπλωματικές σχέσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Επιτέλους σωστές Reference κάρτες και από την NVIDIA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savakis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Εξαρτάται τι εννοούμε Tahiti Killer, και 30% πάνω σε επιδόσεις να είναι το 110, θα το θεωρήσω Tahiti Killer. Με 30% πάνω θα είναι δίπλα στην 7970 των 1200 Mghz... (και το tahiti έπρεπε να είναι στοκ στα 1125 mghz...) Πέραν της πλάκας νομίζω ότι στα ποσοστά δεν πέφτεις πολύ έξω, λογικά το 110 θα είναι 20-30% πάνω απο το tahiti στοκ clock. Όταν και τα δύο γίνουν overclock η διαφορά θα πέφτει πολύ. Αποκλείεται το μεγάλο Kepler να έχει καλό o/c headroom λόγω μεγέθους θα ξεφεύγει το TDP και οι θερμοκρασίες. Λογικά τότε θα δούμε και την 7980 αλλά και πολύ καλύτερες τιμές. Το θέμα είναι ότι αργεί.... P.S άρα για εσένα το tahiti είναι Fermi Killer (αφού του ρίχνει ένα 30%, άντε για σένα 25%)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chief90 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 μακάρι να του ρίχνει τόσο για να πέσουν οι τιμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 P.S άρα για εσένα το tahiti είναι Fermi Killer (αφού του ρίχνει ένα 30%, άντε για σένα 25%)... Δεν μπορώ να το πω αυτό διότι συγκρίνουμε παλιά γενιά(40nm) με νέα γενιά(28nm). Στην ίδια γενιά το 30% είναι Kill. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα