Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι θα ειναι πισω απο το performance μιας 580?I doubt it.

Σιγουρα θα ειναι εστω και λιγο πανω απο την 580 για να μπορει να φτασει μια 7970 σε ενα "optimised" game..

ναι, οπως ειπα και στην προηγουμενη σελιδα, εγω πιστευοντας αυτα που εχει γραψει ο Charlie περιμενω να ειναι ενα σχετικα μικρο σε μεγεθος τσιπ που θα κανει 300$ και θα εχει καλη αποδοση για το μεγεθος και τα λεφτα του,

αλλα σαν απολυτη αποδοση θα κυμαινεται και στα διαφορα "πληρωμενα" τυπου Batman κλπ θα ειναι επιπεδου 7950 και στα υπολοιπα επιπεδου 6950.

αυτα ετσι κουβεντα να γινεται, ουτε να χασουμε τιποτα ουτε να κερδισουμε εχουμε συζητωντας τα, ουτε κανενα στοιχημα βαλαμε για να δουμε ποιος θα το κερδισει τον Μαιο.

Αλλωστε ακομα και για προταση αγορας εγω προσωπικα απερριψα και τα μεν (αγορα τωρα σειρας 79xx) και τα δε (αναμονη για Κepler)

με κοστος 440Ε εχω παρει 2 μετχ 6970 σε CF και ειμαι πολυ πανω και απο την 7950 (που ειναι στα ιδια λεφτα)

και απο την πολυ ακριβοτερη 7970, και απο την αγνωστη 104

Η τακτικη μου ειναι αυτη, μετα θα τις πουλησω και θα παρω μια 7950 οταν εχει πεσει η τιμη της, μετα θα παρω μια 2η για CF οταν βγουν οι 89xx, μετα θα τις πουλησω και θα παρω 8950 οταν θα εχει ωριμασει και πεσει κι εκεινης η τιμη, κοκ

Τωρα χαβαλε κανουμε με το "ζησε Μαη μου να φας τριφυλλι" Kepler :mrgreen:

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι, οπως ειπα και στην προηγουμενη σελιδα, εγω πιστευοντας αυτα που εχει γραψει ο Charlie περιμενω να ειναι ενα σχετικα μικρο σε μεγεθος τσιπ που θα κανει 300$ και θα εχει καλη αποδοση για το μεγεθος και τα λεφτα του,

αλλα σαν απολυτη αποδοση θα κυμαινεται και στα διαφορα "πληρωμενα" τυπου Batman κλπ θα ειναι επιπεδου 7950 και στα υπολοιπα επιπεδου 6950.

αυτα ετσι κουβεντα να γινεται, ουτε να χασουμε τιποτα ουτε να κερδισουμε εχουμε συζητωντας τα, ουτε κανενα στοιχημα βαλαμε για να δουμε ποιος θα το κερδισει τον Μαιο.

Αλλωστε ακομα και για προταση αγορας εγω προσωπικα απερριψα και τα μεν (αγορα τωρα σειρας 79xx) και τα δε (αναμονη για Κepler)

με κοστος 440Ε εχω παρει 2 μετχ 6970 σε CF και ειμαι πολυ πανω και απο την 7950 (που ειναι στα ιδια λεφτα)

και απο την πολυ ακριβοτερη 7970, και απο την αγνωστη 104

Η τακτικη μου ειναι αυτη, μετα θα τις πουλησω και θα παρω μια 7950 οταν εχει πεσει η τιμη της, μετα θα παρω μια 2η για CF οταν βγουν οι 89xx, μετα θα τις πουλησω και θα παρω 8950 οταν θα εχει ωριμασει και πεσει κι εκεινης η τιμη, κοκ

Τωρα χαβαλε κανουμε με το "ζησε Μαη μου να φας τριφυλλι" Kepler :mrgreen:

Για να κάνουμε λοιπόν περισσότερο χαβαλέ κάνε μου μια λίστα με υπάρχοντα παιχνίδια εκτός από την Batman μπούρδα με τις 500 σημαίες που ανεμίζουν που έχουν ιδιαίτερη διαφορά με PissX τώρα και μετά μια λίστα με μελλοντικά παιχνίδια που θα έχουν κάτι ανάλογο.

Δημοσ.

Μα ετσι οπως πανε τα πραγματα δεν υπολογιζουμε οτι Pitcairn = 6950,6970 performance? Η 570 δεν κοντραρε και ξεπερνουσε την 6970 σε πολλα games? Δηλαδη πιστευεις οτι η nvidia θα βγαλει μια καρτα κοντα στις επιδοσεις 570?

Η δικη μου θεωρια ειναι οτι η καρτα θα ειναι αναμεσα σε 7950 και 7970 αλλα συμφωνα με τα λεγομενα στα optimised games θα σκοτωνει την 7970.

Δεν ξέρω ρε συ , και με την AMD δεν περίμενα να βγάλει CPU που να είναι τα ίδια με τον 1090 μου, και όμως....... Στις μεγάλες αλλαγές αρχιτεκτονικής υπάρχουν κίνδυνοι....

Το optimization πως το καταλαβαίνεις; Εγώ κατάλαβα ότι games με Software Physx SDK θα πατσαριστούν για να δουλεύει σε HArdware mode, ενώ τώρα αυτό δεν γίνεται.

Η λίστα με τα παιχνίδια που έχουν software physx είναι αρκετά μεγαλύτερη.

http://developer.nvidia.com/physx-games

τα περισσότερα έιναι μουφες σαν games βέβαια...

Μπορεί να θέλει να πατσάρει και παιχνίδια με διαφορετικά μοντέλα φυσικής px Havok να τρέχουν σε GPU hardware? Μου φαίνεται αδύνατον.

Δημοσ.

Για να κάνουμε λοιπόν περισσότερο χαβαλέ κάνε μου μια λίστα με υπάρχοντα παιχνίδια εκτός από την Batman μπούρδα με τις 500 σημαίες που ανεμίζουν που έχουν ιδιαίτερη διαφορά με PissX τώρα και μετά μια λίστα με μελλοντικά παιχνίδια που θα έχουν κάτι ανάλογο.

δεν ξερω, δεν παιζω τετοια παιχνιδια, θα περιμενω να διαβασω ποια θα βαλει το Guru3D στο launch της 104 :mrgreen:

Δημοσ.

Δεν ξέρω ρε συ Ailuros, και με την AMD δεν περίμενα να βγάλει CPU που να είναι τα ίδια με τον 1090 μου, και όμως....... Στις μεγάλες αλλαγές αρχιτεκτονικής υπάρχουν κίνδυνοι....

Και το GCN είναι καινούργια αρχιτεκτονική αλλά δεν μας βγήκε Bulldozer. Εκτός αν σ'αρέσει να συγκρίνεις παντόφλες με τρακτέρ.

Το optimization πως το καταλαβαίνεις; Εγώ κατάλαβα ότι games με Software Physx SDK θα πατσαριστούν για να δουλεύει σε HArdware, ενώ τώρα αυτό δεν γίνεται.

Κατ' αρχήν δεν υπάρχει dedicated pissX hw στο Kepler. Mπούρδες κατάλαβες. Στα τόσα παιχνίδια που είχε η συλλογή είχε και μερικά με PissX που δείχνουν το 104 πολύ μπροστά αυτό είναι όλο.

Η λίστα με τα παιχνίδια που έχουν software physx είναι αρκετά μεγαλύτερη.

http://developer.nvidia.com/physx-games

τα περισσότερα έιναι μουφες σαν games βέβαια...

Ωραία και πόσα από αυτά χρησιμοποιούν οι περισσότεροι reviewers για τα πιο πρόσφατα reviews τους;

Δημοσ.

Δεν ξέρω ρε συ Ailuros, και με την AMD δεν περίμενα να βγάλει CPU που να είναι τα ίδια με τον 1090 μου, και όμως....... Στις μεγάλες αλλαγές αρχιτεκτονικής υπάρχουν κίνδυνοι....

Το optimization πως το καταλαβαίνεις; Εγώ κατάλαβα ότι games με Software Physx SDK θα πατσαριστούν για να δουλεύει σε HArdware, ενώ τώρα αυτό δεν γίνεται.

Εγω ειμαι ο θανος οχι ο ailuros :P

Anyway,ακομα και performance λιγο καλυτερο performance απο την 580 να εχει(Που θα το εχει)σε αυτην την τιμη θα κερδισει πολυ εδαφος αν δεν ριξει η amd της τιμες. Εμενα προσωπικα στηνοντας ενα καινουργιο 1080p gaming pc θα με κερδισει με αυτην την τιμη και το performance.

Οσο για το optimisation,η nvidia ασχολειται πολυ ενεργα με τους developers χρηματοδοτοντας τους για να ειναι πιο optimised το game στο hardware τους,αυτο μας λεει η nvidia.Το ξερεις επισης οτι πολλοι developers σε ανερχομενα games δεν εχουν καν amd hardware να τεσταρουν γιατι δεν εχει ασχοληθει καν η amd?Νομιζω πως ολοι ξερουμε ποσο συμαντικο ειναι να επικοινωνει ο developer με τον hardware manufacturer..

Γενικα απ'οτι καταλαβαινω η nvidia δεν θελει να ασχοληθει τοσο πολυ σε αυτην την σειρα τον καρτων,η ολη μαχη θα γινει το 2013-14 οταν θα κυκλοφορησουν οι καινουργιες κονσολες και οι devs θα χρειαστουν πραγματικα νεο hardware.Εκει θα φανουν ολα,γιατι κακα τα ψεματα ακομα και οι καινουργιες καρτες που βγαινουν τωρα δεν ξερουμε πως θα την παλεψουν στο next generation..

Δημοσ.

PC games are reviewed using AMD Technology.

Για να μη φοβούνται οι οπαδοί της AMD ότι δεν κάνει τίποτα η εταιρία για να προωθήσει το προϊόν της. Επίσης, όσα έχει η NVIDIA πληρωμένα, άλλα τόσα έχουν το σήμα Game Evolved της AMD. Απλώς η NVIDIA είναι λίγο πιο επιθετική (καταλαβαίνετε τι εννοώ ε; :devil: ).

Δημοσ.

PC games are reviewed using AMD Technology.

Για να μη φοβούνται οι οπαδοί της AMD ότι δεν κάνει τίποτα η εταιρία για να προωθήσει το προϊόν της. Επίσης, όσα έχει η NVIDIA πληρωμένα, άλλα τόσα έχουν το σήμα Game Evolved της AMD. Απλώς η NVIDIA είναι λίγο πιο επιθετική (καταλαβαίνετε τι εννοώ ε; :devil: ).

Πες τους πρωτα να στειλουν καρτες και να μιλανε με τους developers και μετα να κανουν συνεργασιες με το gamespot.

Δημοσ.

Πες τους πρωτα να στειλουν καρτες και να μιλανε με τους developers και μετα να κανουν συνεργασιες με το gamespot.

Ε αυτό δεν κάνουν;

http://www.youtube.com/watch?v=teldcBqztOE&feature=plcp&context=C353c372UDOEgsToPDskKMxXhM4v-Ys0hJ-_97McUR

http://www.youtube.com/watch?v=J0eZEdpsgjk&feature=g-all-u&context=G27789d8FAAAAAAAAEAA

http://www.youtube.com/watch?v=Xpg0BJg-0fY&feature=plcp&context=C3a8e4ccUDOEgsToPDskJ795uxY4qWJKCqkhsnjOUK

Ωχ! Για τη NVIDIA μιλάμε εδώ ε; :mrgreen:

Δημοσ.

Οοο Human revolution? Προβληματικο Game με Shuttering

Orcs must die? Πολυ demanding!

Οσο και να αγαπουσα την amd λογο της τιμολογιακης της πολιτικης και το Buck for performance ολο παει και τα χαλαει..Ειναι υπερβολικα ασταθης.

Δεν μπορω να βλεπω μια 7950 να την νικαει σε benches μια 580 ακομα και σε υψηλες αναλυσεις και να μου διαφημιζει τα 3gb της ενω στο εξωτερικο εχουν την ιδια τιμη πωλησης.

Σε λιγο θα βγαλουν την 7870 σε τιμη 570 με ιδιο performance,wow amd!Good job! evolution!

WoW

http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-7950-overclock-crossfire-benchmark,3123-10.html

Hard reset

http://www.guru3d.com/article/his-radeon-hd-7950-review/12

MW2

http://www.guru3d.com/article/his-radeon-hd-7950-review/13

BC2

http://www.guru3d.com/article/his-radeon-hd-7950-review/19

Ακομα και στο Dirt 3 που ειναι amd bound!

http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-7950-overclock-crossfire-benchmark,3123-9.html

Και μην αρχισει κανεις για ανωριμους drivers..Περιμενω το 104 γιατι ακομα και performance 580 να εχει θα ειναι πολυ καλυτερη αγορα στην τιμη των 299$.

Δημοσ.

Οοο Human revolution? Προβληματικο Game με Shuttering

Orcs must die? Πολυ demanding!

Οσο και να αγαπουσα την amd λογο της τιμολογιακης της πολιτικης και το Buck for performance ολο παει και τα χαλαει..Ειναι υπερβολικα ασταθης.

Δεν μπορω να βλεπω μια 7950 να την νικαει σε benches μια 580 ακομα και σε υψηλες αναλυσεις και να μου διαφημιζει τα 3gb της ενω στο εξωτερικο εχουν την ιδια τιμη πωλησης.

Σε λιγο θα βγαλουν την 7870 σε τιμη 570 με ιδιο performance,wow amd!Good job! evolution!

WoW

http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-7950-overclock-crossfire-benchmark,3123-10.html

Hard reset

http://www.guru3d.com/article/his-radeon-hd-7950-review/12

MW3

http://www.guru3d.com/article/his-radeon-hd-7950-review/13

Ακομα και στο Dirt 3 που ειναι amd bound!

http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-7950-overclock-crossfire-benchmark,3123-9.html

Και μην αρχισει κανεις για ανωριμους drivers..Περιμενω το 104 γιατι ακομα και performance 580 να εχει θα ειναι πολυ καλυτερη αγορα στην τιμη των 299$.

Αυτά που αναφέρεις, δείχνουν ότι η AMD μάλλον παίζει τίμια. Δεν θα βάλει ας πούμε υπερβολικό ποσό tesselation σε ένα μπλοκ από μπετόν χωρίς οπτικό αποτέλεσμα μόνο και μόνο για να φανεί κατώτερος ο αντίπαλος.

Δημοσ.

Αυτά που αναφέρεις, δείχνουν ότι η AMD μάλλον παίζει τίμια. Δεν θα βάλει ας πούμε υπερβολικό ποσό tesselation σε ένα μπλοκ από μπετόν χωρίς οπτικό αποτέλεσμα μόνο και μόνο για να φανεί κατώτερος ο αντίπαλος.

Αν το παμε ετσι οπως το πας τοτε γιατι ο αντιπαλος δεν μπορει να τρεξει αυτο το μπετο με την μεγαλη γεωμετρια ενω η Nvidia μπορει?Εγω μαζι σου ειμαι αλλα δεν φταει η nvidia που ξεσκισε στην γεωμετρια στο Crysis 2 αλλα η amd που δεν ειχε καρτες με καλη tesselatioν δυναμη.Χτυπισε την αδυναμια.Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι second gen dx11 καρτα δεν θα πρεπε να εχει αδυναμια στο tesselation.Ευτυχως απ'οτι βλεπω οι 7900 πανε παρα πολυ καλα με tesselation.

Δημοσ.

Μα δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι ότι κανένας δεν κέρδισε κάτι. Και από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε, ούτε η ίδια η NVIDIA. Προστέθηκε άλλη μια μαύρη σελίδα στο ημερολόγιό της μαζί με τις ξυλόβιδες για να έχουμε να λέμε αστεία :-D

Δημοσ.

Ολο αυτο με το tesselation κανεις δεν μπορει να το πει πουστια.Γεωμετρια ηταν,οι amd δεν την παλευαν και φανηκε οτι στα πολυ σκουρα η nvidia νικαγε.Το αποτελεσμα?Μια 6950 να μην μπορει να παιξει Crysis 2 dx11 maxed out ενω μια 570 το επαιζε.Εκει η Nvidia νικησε αγοραστες,και δεν ηταν λιγοι οι καμενοι που κοιταγαν το crysis 2 για να αγορασουν gpu.

Φυσικα και δεν τους ριχνω αδικο μιας και το Crysis 2 dx11 ειναι απο τα πιο απαιτητικα Games,θα μου πεις αξιζει η εικονα που βλεπεις για την τοση υποδυναμη που ζηταει?Οχι,αλλα σημασια εχει οτι αν παιζεις crysis 2 ανετα θα παιζεις οτιδηποτε αλλο υπερανετα.

Εκει λοιπον κερδισε η nvidia νεους αγοραστες..Δεν ξερω η nvidia παντα μου εβγαζε ενα πνευμα εμπιστοσυνης(Και ας ειμαι με amd σε pc και laptop),οτι ολα κυλουν ρολοi.

H AMD απο την αλλη πλευρα δεν μου φαινεται σταθερη,δεν ξερω μπορει να κανω και λαθος αλλα με την AMD παιζει και δεν παιζει για το πως θα παιξει ενα game.

Δημοσ.

Ολο αυτο με το tesselation κανεις δεν μπορει να το πει πουστια.Γεωμετρια ηταν,οι amd δεν την παλευαν και φανηκε οτι στα πολυ σκουρα η nvidia νικαγε.Το αποτελεσμα?Μια 6950 να μην μπορει να παιξει Crysis 2 dx11 maxed out ενω μια 570 το επαιζε.Εκει η Nvidia νικησε αγοραστες,και δεν ηταν λιγοι οι καμενοι που κοιταγαν το crysis 2 για να αγορασουν gpu.

Φυσικα και δεν τους ριχνω αδικο μιας και το Crysis 2 dx11 ειναι απο τα πιο απαιτητικα Games,θα μου πεις αξιζει η εικονα που βλεπεις για την τοση υποδυναμη που ζηταει?Οχι,αλλα σημασια εχει οτι αν παιζεις crysis 2 ανετα θα παιζεις οτιδηποτε αλλο υπερανετα.

Εκει λοιπον κερδισε η nvidia νεους αγοραστες..Δεν ξερω η nvidia παντα μου εβγαζε ενα πνευμα εμπιστοσυνης(Και ας ειμαι με amd σε pc και laptop),οτι ολα κυλουν ρολοi.

H AMD απο την αλλη πλευρα δεν μου φαινεται σταθερη,δεν ξερω μπορει να κανω και λαθος αλλα με την AMD παιζει και δεν παιζει για το πως θα παιξει ενα game.

έχεις καταλάβει ότι κάνει tesselate ΈΝΑ ΑΌΡΑΤΟ ΣΤΡΏΜΑ ΝΕΡΟΥ κάτω από το έδαφος :-D :-D

Α και κάτι επίπεδες επιφάνειες, όπου δεν υπάρχει διαφορά όχι στο μάτι ούτε και με photoshop αντο δεις...

Ακου τώρα το ωραίο.

Στην AMD βάζαμε απλά tesselation level 8 από τους driver και είχαμε διπλα΄fps από ότι βλέπεισ στα bench με το ίδιο οπτικό αποτέλεσμα... η nvidia από την άλλη απλά δεν μπορούσε παρά να το φαέι στη μάπα :-D

Βασικά δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά το 104 βαίνει προς το γνωστό too little too late...

Η 7950 αυτή τη στηγμή εδώ και τώρα είναι 5-10% πιο γρήγορη από την 580 σε στοκ και με το overclock της ρίχνει 30% αέρα..

Α και μην παιζετε το παιχνιδάκι με τα διγράμματα γιατί το ξέρουμε και εμείς... :-D :-D

Δεν βλέπετε δίπλα που ο left13 έχει γονατίσει το BF3 στα 1100/6300... εκεί που αυτός έχει 55-60 η 580 βαράει 35αρια..... B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...