Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να τα λένε να παρηγορούνται..

Το Kepler θα ρίξει τέτοια καταδίκη..Το έχω πει και θα το ξαναπώ, 8800GTX vs 2900XT θα έχουμε για ακόμη μία φορά, το GK110 θα στάζει δύναμη, μην την ψάχνετε.

προς το παρον περιμενουμε το 104 για Απριλιο και οσο για το 110 οταν θα βγει, στην καλυτερη θα κοιταμε πως σταζουν τα γκομενακια οταν βγαινουν απο τη θαλασσα, ενω στην χειροτερη θα σταζουμε απο αγωνια για την 12/12/12 :P

Δημοσ.

Καμιά απάντηση επί της ουσίας θα δω?

Την έχεις λάβει ήδη.

H "εμπεριστατωμένη" κριτική σου "ξεχνάει" μονίμως την ταμπακιέρα, ότι η αναλογία τιμής - επιδόσεων είναι καλύτερη από την υπάρχουσα ανταγωνιστική πρόταση , αν τώρα δεν αγγίζει η τσέπη σου τη μία σίγουρα δεν αγγίζει ούτε την άλλη.

Eξακολουθεί να είναι η τιμή της υψηλή. Το τι μπορεί να αγγίζει η τσέπη μου, η τσέπη σου ή κάποιου άλλου δεν αφορά κανένα και δεν είναι καν αντικείμενο συζήτησης εδώ και ούτε θα γίνει. Για άλλη μια φορά η υψηλή τιμή της Tahiti βολεύει τόσο την AMD γιατί μειώνει η υψηλή τιμή την ζήτηση αυτόματα και γιατί η ΝV μπορεί ξεκούραστα να ξεφορτωθεί οποιοδήποτε stock σε GTX580/570 υπάρχει ακόμα σε πολύ υψηλότερες τιμές από αυτές αξίζουν.

Να ξαναμανάπω ότι μέτοχος δεν είμαι σε καμία από τις 2, απλά κοιτάζω τι με συμφέρει και πράτω ανάλογα, και ΑΥΤΗ την στιγμή η amd έχει το πάνω χέρι είτε μου αρέσει είτε όχι..

Αδιάφορο.

Περίεργο, γιατί ήδη το έχει κάνει πλειστάκις και για πολλά παραπάνω, πχ εδάφιο η οσιομάρτυρας nvidia και δεν θυμάμαι να την έχεις κράξει..

Είμαι σίγουρος ότι μπήκες στον κόπο και έψαξες όλη την βάση δεδομένων 5-6 χρόνια πίσω. :rolleyes:

Ωστόσο όσο δικαίωμά έχεις εσύ στην άποψή σου άλλο τόσο ίδιο δικαίωμα έχω εγώ όπως και οποιοσδήποτε άλλος. Και επειδή ο τόνος σου όντως είναι οριακός υπάρχουν και τα προσωπικά μηνήματα να συνεχίσεις αν θέλεις την υποτιθέμενη συζήτηση σε προσωπική βάση μαζί μου και να μείνει η ενότητα εντός θέματος μακριά από υπαινιγμούς και οποιασδήποτε μορφής άμεσης ή έμμεσης επιθετικότητας.

Δημοσ.

ούτε για πλάκα δεν θα ισχύσει τέτοια "ισοτιμία"...

Σίγουρα...

Θα δουν ότι είμαστε φτωχή χώρα και θα τιμολογήσουν ανάλογα. 120-150 Ευρώ ας πούμε.

Όπως η Microsoft δίνει τα Windows σε τιμές του σκοτωμού στην Κίνα.

Αυτό δεν εννοείς;

:P

Δημοσ.

μάλλον τα διπλάσια από τα 150 euro :P

μην παίζεις με τον πόνο μας :cry:

Tα $300 ήταν η αρχική τιμή για την ακυρωμένη κυκλοφορία του Φεβρουαρίου. Αν και όσο περνάει ο χρόνος είναι μάλλον απίθανο να ανέβει το MSRP στην τελική κυκλοφορία το αργότερο Απρίλιο, αλλά θα ήταν φρόνιμο να κρατάει κανείς μια επιφύλαξη. Αν στην τελική είναι στα 300, τότε μάλλον απίθανο η ενχώρια τιμή να είναι και ίση με 300 ευρώπουλα (μάλλον λίγο παραπάνω). Αυτή τη στιγμή η χαμηλότερη τιμή για μια 560 είναι στα ~210 ευρώ. Αν δεν πάει και αυτή EOL (το πιθανότερο) τότε άντε να πέσει στα 150.

Δημοσ.
νταξ, ευχαριστώ για την πληροφορία... όταν θα βγεί το 110 -112 πως το λέν τελος πάντων οι 79χχ θα πλησιάζουν το EOL. :-D

Πιο γραφικό troll και από κάρτα γραφικών...

Δημοσ.

Πιο γραφικό troll και από κάρτα γραφικών...

Μακριά από έμμεσες ή άμεσες προσωπικές επιθέσεις. Δεν έχω αρχίσει ακόμα να χρησιμοποιώ τα κουμπάκια για προειδοποιήσεις ή "τιμωρίες" και θα προτιμούσα να μην χρειαστεί στο μέλλον.

Δημοσ.

έχει κανείς κανένα νέο? Στο semiaccurate ήταν να βγεί ένα άρθρο για Kepler αλλά δεν... (ακόμα)

Είχαν πει κάτι επισήμως από nvidia για ανακοίνωση στις 31/1;

Δημοσ.

έχει κανείς κανένα νέο? Στο semiaccurate ήταν να βγεί ένα άρθρο για Kepler αλλά δεν... (ακόμα)

Είχαν πει κάτι επισήμως από nvidia για ανακοίνωση στις 31/1;

Μην περιμένεις να ακούσεις μέσα σε άκρες τίποτα το συνταρακτικό που δεν έχεις διαβάσει ήδη εδώ. Αν ξέχασα να αναφέρω κάτι του τύπου multi-monitor είναι επειδή προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να γεμίσω το γραφείο μου με ένα τόνο οθόνες :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...