ahristos Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Lol τι photoshopιά είναι αυτή; Σοβαρός φαίνεται... Γιατί να πειράξει αυτή τη φωτογραφία ανάμεσα στις άλλες εκατοντάδες που έχει; http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=251103 Μπορεί να τις έφερε από πίσω και δεν είδαν τι έχει μέσα το κουτί. Ή μπορεί να μην ξέρουν. Ή είναι Βραζιλία και τα ήθη χαλαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosegdit Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, έχω κάνει καμιά πατάτα στο σύστημα μου, με τίποτα drivers ίσως; Δεν θα έπρεπε στην έκδοση του DirectX να γράφει 11.1 στο gpuz και στο nvidia control panel; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Πατα run ---dxdiag και διαβασε την εκδοση των direct x που εχεις .. DirectX 11.1 6.02.9200.16384 Τα 11.1 εχεις και ας γραφει 11 Α λαθος sorry τωρα ειδα οτι εχεις τα win7 .Δεν υποστηριζονται τουλαχιστον ακομα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δεν έχει Native Dx11.1 Support το Kepler. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Σωστο και αυτο αλλα οκ εμενα στο gpuz ετσι και αλλιως 11.1 λεει οχι πως εχει σημασια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 NVIDIA Kepler not fully compliant with DirectX 11.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, έχω κάνει καμιά πατάτα στο σύστημα μου, με τίποτα drivers ίσως; Δεν θα έπρεπε στην έκδοση του DirectX να γράφει 11.1 στο gpuz και στο nvidia control panel; Δεν υποστηρίζει DirectX 11.1 στο hardware. Μόνο DirectX 11.1 API (feature level 11_0). Μερικές από τις δυνατότητες του 11.1 μπορούν να εκτελεστούν μέσω software, άλλες όχι. Έτσι τυπικά είναι μια κάρτα με hardware feature level 11_0. Θα ήθελες Windows 8 πάντως για να χρησιμοποιήσεις όλο το σετ. Εδώ τα λέει πιο διπλωματικά η NVIDIA http://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/3196 Τόσο διπλωματικά που μπερδεύει περισσότερο την κατάσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Nαι ακριβως οτι λεει εμενα control panel της nvidia ... API version 11.1 feature level 11.0 Πανω βεβαια λεει direct runtime version 11.0 οπως και στο diagnostic tool των win, αλλα ειναι οπως ειπα τα 11.1 .Εκτος αν στο control panel της nvidia γραφει τι υποστηριζει και οχι των windows 8.Φαινεται απο τον κωδικο στο κατω μερος που λεει DxDiag. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Εμ, ας προσέχαμε και ας παίρναμε 7950.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosegdit Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Αφου δεν πειράζει και δεν έχω κάνει κάτι λάθος εγώ, τότε το ξεχνάω. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Εμ, ας προσέχαμε και ας παίρναμε 7950.. lmao Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα