qsis Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 για 1080p παντως η 770 μου φαινεται μια χαρα, για παραπανω για να εισαι ανετος θες τιτανες και λοιπα -μελλοντικα- γαιδουρια (ή διπλες λυσεις που προσωπικα αντιπαθω ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 είχαν και στο χωριό σου μαρή 1600p/4 AA? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Είναι Weak λέμε αυτές οι κάρτες για αυτά που έρχονται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Λογικά η AMD θα απαντήσει με Price-drop + Bundle και νέα γενιά το Q4 2013 αντί για Q1 2014. Νέα σειρά για τέλη '13 έλεγε ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Νέα σειρά για να είμαστε Ready 4 Battle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Φημες λενε οτι οποιος δεν εχει παρει εστω μια πουλαδα στο 3 το 4 δεν θα του ξεκλειδωνει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Αξιζει να παρει τωρα κανεις καρτα η να περιμενει να βγουνε οι νεες κονσολες και μετα?γιατι εχω την εντυπωση οτι η επομενη σειρα απο τις 8αρες της AMD και τις 7αρες τις nvidia θα εχουν πολυ καλες επιδοσεις σε συγκριση με αυτες. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2013 από Thanos1972 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Αν δεν εχεις αναγκη να αναβαθμισεις τωρα (και ας σοβαρευτουμε, σχεδον κανεις δεν εχει αναγκη να αλλαξει τωρα καρτα) τοτε συμφερει να περιμενεις πρωτα να βγουν οι νεες κονσολες και μετα. Εστω να περιμενεις να κυκλοφορησει η επομενη φουρνια καρτων και να περασεις εκει αν ειναι. Αν το καλοσκεφτεις η σειρα 7 της AMD ειναι σχεδον 1.5 χρονο στην αγορα και σχεδον 1 χρονο η σειρα 6 της Nvidia. Δεν αξιζει με τιποτα σιγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 στις amd παντως συνηθως στις μονες γενιες γινεται το σωστο αλμα, αλλα ποτε δε ξερεις επισης απο τη στιγμη που δε θα υπαρχει και νεο dx δεν ξερω και τι νεο τους μενει να βγαλουν.. μαλλον εχουν μεινει και αυτοι μ@λακες και περιμενουν να δουν πώς θα αντιμετωπισουν τα πραγματα το πιο λογικο ειναι να περιμενεις τις κονσολες , αλλα το θεμα ειναι ποσο καλυπτεσαι αυτη τη στιγμη απο τη καρτα σου ΥΓ ασχετο , αλλα μιας και λεγαμε για μνημη.. επαιζα πριν κανα 2ωρο starcraft και ειχα αφησει ανοικτο το gpuz , μεχρι και αυτο θελει 1.5 GB μνημη και μου ελεγε ο psycho οτι με μια 570 εισαι οκ σημερα... θα πεσει κλαμα λεμε μολις βγουν οι κονσολες , θα εχουν 3 και 4 GB οι καρτες των 150 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Καλά περίμενε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 αμα ειχες ξεμεινει απο μνημη οσες φορες ειχα ξεμεινει εγω δε θα περιμενες καθολου αλλα τη μια μερα ειμαι εγω την αλλη ισως εισαι εσυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Ξέρεις τι Textures πρέπει να έχει το παιχνίδι για να ζητάει όντως τόσα GB σε 1080P ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 οχι , αυτο που ξερω ειναι οτι η nvidia στο facelift της στην αντιστοιχη δικη σου καρτα προκειται να τα διπλασιασει αρα ή κατι ξερει ή το κανει οπως οι εταιρειες με τα ποντικια και τα 8000 dpi διαλεξε και παρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Το δεύτερο σίγουρα.. Ακόμα και αν φτάσει το παιχνίδι να ζητάει 4 και 5GB, η κάρτα θα είναι αδύναμη σε RAW Power.. Θέλουμε Maxwell@20nm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 εγω παντως μετα απο αυτο το πραγμα που ειδα στο starcraft αποφασισα οτι θα αρχισω να κοιταω τη μνημη σε ολα τα παιχνιδια περιμενω να δω κι αλλα τερατα , πχ κανα metro παντως ειλικρινα τα 8 GB ddr5 των κονσολων δε σε κανουν να νιωθεις λιγο αβολα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα