Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Kepler 28HP TSMC

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

για 1080p παντως η 770 μου φαινεται μια χαρα, για παραπανω για να εισαι ανετος θες τιτανες και λοιπα -μελλοντικα- γαιδουρια (ή διπλες λυσεις που προσωπικα αντιπαθω ) 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αξιζει να παρει τωρα κανεις καρτα η να περιμενει να βγουνε οι νεες κονσολες και μετα?γιατι εχω την εντυπωση οτι η επομενη σειρα απο τις 8αρες της AMD και τις 7αρες τις nvidia θα εχουν πολυ καλες επιδοσεις σε συγκριση με αυτες.

Επεξ/σία από Thanos1972

Αν δεν εχεις αναγκη να αναβαθμισεις τωρα (και ας σοβαρευτουμε, σχεδον κανεις δεν εχει αναγκη να αλλαξει τωρα καρτα) τοτε συμφερει να περιμενεις πρωτα να βγουν οι νεες κονσολες και μετα. Εστω να περιμενεις να κυκλοφορησει η επομενη φουρνια καρτων και να περασεις εκει αν ειναι. Αν το καλοσκεφτεις η σειρα 7 της AMD ειναι σχεδον 1.5 χρονο στην αγορα και σχεδον 1 χρονο η σειρα 6 της Nvidia. Δεν αξιζει με τιποτα σιγουρα. 

στις amd παντως συνηθως στις μονες γενιες γινεται το σωστο αλμα, αλλα ποτε δε ξερεις 

επισης απο τη στιγμη που δε θα υπαρχει και νεο dx δεν ξερω και τι νεο τους μενει να βγαλουν.. μαλλον εχουν μεινει και αυτοι μ@λακες και περιμενουν να δουν πώς θα αντιμετωπισουν τα πραγματα 

το πιο λογικο ειναι να περιμενεις τις κονσολες , αλλα το θεμα ειναι ποσο  καλυπτεσαι αυτη τη στιγμη απο τη καρτα σου 

ΥΓ ασχετο , αλλα μιας και λεγαμε για μνημη..

επαιζα πριν κανα 2ωρο starcraft και ειχα αφησει ανοικτο το gpuz , μεχρι και αυτο θελει 1.5 GB μνημη  :whistle:

και μου ελεγε ο psycho οτι με μια 570 εισαι οκ σημερα... :P

uigk_zpsb35f8674.png

θα πεσει κλαμα λεμε μολις βγουν οι κονσολες , θα εχουν 3 και 4 GB οι καρτες των 150 ευρω :lol:

οχι , αυτο που ξερω ειναι οτι η nvidia στο facelift της στην αντιστοιχη δικη σου καρτα προκειται να τα διπλασιασει 

αρα ή κατι ξερει ή το κανει οπως οι εταιρειες με τα ποντικια και τα 8000 dpi 

διαλεξε και παρε 

Το δεύτερο σίγουρα..

Ακόμα και αν φτάσει το παιχνίδι να ζητάει 4 και 5GB, η κάρτα θα είναι αδύναμη σε RAW Power..

Θέλουμε Maxwell@20nm

εγω παντως μετα απο αυτο το πραγμα που ειδα στο starcraft αποφασισα οτι θα αρχισω να κοιταω τη μνημη σε ολα τα παιχνιδια 

περιμενω να δω κι αλλα τερατα , πχ κανα metro 

παντως ειλικρινα τα 8 GB ddr5 των κονσολων δε σε κανουν να νιωθεις λιγο αβολα ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...