Bigi444444 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Κι όμως, το 27άρι έχει .233 και το 30άρι .2505. Λογικό κιόλας, το 30άρι είναι αρκετά μεγαλύτερο σε σχέση με την αύξηση των pixels. Ναι γιατι τις ειχα και τις 2, δεν την παλεψα με το τοσο μικρο ppi(γερναω κιολας και δεν βλεπω καλα.. ) και πηγα στις 30" Εμ, καλά λέω εγώ ότι τα έχετε μπερδέψει.Η 27ρα έχει χαμηλό dot pitch και κατά συνέπεια υψηλό ppi.Όχι χαμηλό ppi.Κάπου μπερδευτήκατε στο τι είναι μικρό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Εμ, καλά λέω εγώ ότι τα έχετε μπερδέψει.Η 27ρα έχει χαμηλό dot pitch και κατά συνέπεια υψηλό ppi.Όχι χαμηλό ppi.Κάπου μπερδευτήκατε στο τι είναι μικρό. Μικροτερο dot pitch εννοουσα, φαινονται μικροτερα τα γραμματα για να το πω ποιο μπακαλικα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Όντως, αυτό εννοούσα κι εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Titan : η ουσία ειναι ,(αν αληθεύουν οι τιμές πώλησης), ότι σε πολύ λίγο καιρό έπεσε η τιμή της original κατά 300 ευρώ. Ελάχιστος ο χρόνος απαξίωσης της σε σχέση με ότι έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Lg 21/9 : Η κάθετη ανάλυση είναι πολύ μικρή. Την έχω και όταν κάνω video editing ( ερασιτεχνικά) εξακολουθώ να χρησιμοποιώ 2 οθόνες. Στα παιχνίδια είναι απόλαυση. Παίζουν 2 revision. To πρώτο έχει lag που το καταλαβαίνεις. Αυτά κυρίως.... Mε την τελευταία παράγραφο έκλεισε και το ενδιαφέρον μου στην εν λόγω οθόνη. Το GK110 σαν K20X, Quadro, Titan οχι απλα πουλαει, ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ! Μιλαμε για ΤΡΕΛΟ ΚΕΡΔΟΣ ανα καρτα απο την Nvidia! Στην οικονομικη του εκδοση το GK110 που ειναι το TITAN, παιζει με κερδος κοντα σε 400-500% ανα πυρηνα! (πιστεύω οτι ο πυρήνας θα της στοιχίζει 120-130 δολάρια) ......και δεν μιλαμε για ψωρο ευρω αλλα για πολλα ευρω κερδος ανα κόμματο! Very high margin = ultra low volume. Για άλλη μια φορά αυτό που βλέπεις δεν είναι ευλογία αλλά πανάκεια. http://www.fudzilla.com/home/item/31138-nvidia-scores-sole-tegra-4-design-win-courtesy-of-zte Mα γιατί δεν πανηγυρίζεις; Τόσα design wins φέρανε ως τώρα και μάλιστα με προβλέψεις για τρελλές ποσότητες πωλήσεων... Για να δούμε τι κάνει ο ανταγωνισμός: http://www.fudzilla.com/home/item/31158-qualcomm-has-50%20-snapdragon-600-800-designs Συνεχίστε να πανηγυρίζετε για την υποτιθέμενη "επιτυχία" της NV. Μέχρι να το κάνει ο διάολος να φάει καμιά χοντρή σφαλιάρα και να ψάχνονται άπαντες. Και 100.000 Titan να πουλήσανε που λέει ο λόγος είναι μόλις 100 εκατομύρια. Αν κάτσει κανείς και αναλογιστεί πόσα έξοδα έχουν πλέον για Tegra τα οποία ανεβαίνουν και με γεωμετρική πρόοδο, κάτι μάλλον μου διαφεύγει εδώ. Το κακό ξέρεις με τους Παρτιζάνους είναι ότι από αλλού τους περιμένεις και από αλλού σου'ρχονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Ενταξει κοιτα η nvidia βγαζει την Titan απλα γιατι μπορει σαν επιδειξη δυναμης που εχει ως στοχο το marketing περισσοτερο και οχι τα τρελα εσοδα, τουλαχιστον ετσι μου φαινεται εμενα.. Απο κει και περα για το Tegra ειναι μεγαλη κουβεντα το αν θα παρει αρκετο market share αν θα μπει και η Intel στο παιχνιδι κ.α. Εγω απλα ελπιζω να μην παρατησουν τα desktop pc για να ασχολουνται περισσοτερο με smartphones και tablets. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Ναι, απλά για να ασχοληθούν σοβαρά δε θα πρέπει να ανέβει το ποσοστό των χρηστών που παίζουν σε τέτοιες αναλύσεις; Π.χ. αν δεις στο Steam, το ποσοστό χρηστών με 2560*1440 είναι 0.86% και με 2560*1600, το 0.17%. Δε θα μου φανεί παράξενο αν σε λίγο καιρό περισσότεροι έχουν ταμπλέτες 2560χΥΥΥΥ από ότι PC με αντίστοιχες οθόνες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Ούτε εμένα, δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Ailuros έχεις τίποτα πρόσφατα νούμερα διαθεσιμότητας Titan? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Γιατί δεν υπάρχουν για να αγοράσει κανείς; Παραμύθια... Κανεις παραγγελία online στην evga για 2 titan. Το site έλεγε αυστηρά 1 κομμάτι για τον καθένα. Σου τραβάνε τα λεφτά απο την κάρτα για 2. Τους στέλνεις email αν θα παρά λάβεις 2 και σου απαντάνε, βεβαίως κύριε μου ... Τελικά νομίζω η titan,LE,ultra κ.λ.π είναι μαρκετινίστικο κόλπο διάθεσης της 7xxx σειράς που περιμέναμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 NVIDIA GeForce GTX 780, GTX 770 and GTX 760 Ti Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 NVIDIA GeForce GTX 780, GTX 770 and GTX 760 Ti Άντε καιρός να προχωρίσουν λίγο τα πράγματα, Αυτό μπορεί να σπρώξει και την AMD που έχει αράξει και κάνει cash-in στην σειρά 7. ή τουλάχιστον να έχουμε κανένα price-drop, μια ακόμα 7950 στα 200 μαζί με το BF4 δεν θα με χάλαγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 η amd εχει ηδη κανει το ιδιο, ηδη εχουν κυκλοφορησει οι 8αρες της που ειναι rebranded 7αρες αυτα ειναι να χαμε να λεγαμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 η amd εχει ηδη κανει το ιδιο, ηδη εχουν κυκλοφορησει οι 8αρες της που ειναι rebranded 7αρες αυτα ειναι να χαμε να λεγαμε.. Αυτό είναι OEM. Εδώ είναι μεν rebrand αλλά αν ισχύει έχει και gk110 μέσα. χοντρικά 780=680+15-20% 770=680 760ti=670 (επιτέλους, η 660ti ήταν ΤΡΑΓΙΚΗ κάρτα) Λογικά η AMD θα απαντήσει με Price-drop + Bundle και νέα γενιά το Q4 2013 αντί για Q1 2014. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 επισης προσεξα τωρα και τις γενναιες αυξησεις σε μνημη πιστευω οτι η πολλη μνημη θα γινει must εν οψει των νεων κονσολων η 770 παντως για μενα θα δικαιολογει μια χαρα τα λεφτα της αν ειναι οπως λεει το λινκ η 760ti που παραμενει με 2GB συνεχιζει να μη μου λεει κατι οπως και η προκατοχος της.. ειδικα αν παιξει και πτωση στη σειρα 7000 απο amd μερια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δεν φτάνει η δύναμη.. Θα θες Maxwell με τις νέες κονσόλες και 4GB τουλάχιστον για 1600P/AA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα