Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αμα εχεις λεφτα λουκουμι ειναι, αμα δεν εχεις κανεις την αλεπου με τα 6μηνα και με "δυπλες βλακειες" 

Δημοσ.

****** Nvidia GTX TITAN throttling *********

Οταν ανεβαζει μεγαλη θερμοκρασια ο τιτανας κατεβαζει τα ρολογια απο μονο του και χαλαει οποιο overclocking

θελουμε να κανουμε .Μηπως υπαρχρι λυση στο προβλημα εκτος να του να βαλουμε αλλο bios ???

Για το throttling έχει να κάνει (στην παρούσα φάση) με τους drivers. Ο ManuelG της Nvidia το επιβεβαίωσε όταν μιλούσαμε. Δεν παρουσιάζεται μόνο στους Τιτάνες το throttling. Σε αρκετές κάρτες όταν ξεπεράσουν τους 70 πέφτει throttling (στους 3-4 τελευταίους drivers). Λογικά το επόμενο driver update θα έχει fix γι αυτό το θέμα

Δημοσ.

Για το throttling έχει να κάνει (στην παρούσα φάση) με τους drivers. Ο ManuelG της Nvidia το επιβεβαίωσε όταν μιλούσαμε. Δεν παρουσιάζεται μόνο στους Τιτάνες το throttling. Σε αρκετές κάρτες όταν ξεπεράσουν τους 70 πέφτει throttling (στους 3-4 τελευταίους drivers). Λογικά το επόμενο driver update θα έχει fix γι αυτό το θέμα

Eννοεις Γιαννη εμφανιζεται και στις 6χχ ? Γιατι 70 βαθμοι ειναι πολυ χαμηλο οριο ,εγω δεν εχω παρατηρησει παντως κατι στην 680.

Δημοσ.

Ούτε στην GTX690 έχω δει throttling αλλά ναι, αφενός μερικοί το είδαν και σε άλλες κάρτες (εκτός Τιτάνα δηλαδή), αφετέρου ο ManuelG είπε οτι έχει παιχτεί bug-ιά με το θέμα και εμφανίζεται ακόμα και στα mid-70s θερμοκρασιών. Το πρόβλημα θα λυθεί είτε στους επερχόμενους, είτε στους επόμενους drivers

Δημοσ.

OT: μπορεί κάποιος να πείσει τον εργοδότη μου για αυτό το θηριάκι; http://www.lg.com/us/monitors/discoverlgmonitors/ultrawide.jsp

Ο παράδεισος της παραγωγικότητας ειδικά για multitasking. Αν τυχών ενδιαφέρεται κανείς όχι δεν στοιχίζει κανένα παράλογο ποσό. Με λίγο ψάξιμο θα την βρείτε και 520 ευρώπουλα. Αν μη τι άλλο πολύ πρακτικότερο από μια στρατιά οθόνες σε desktop για multitasking. [/end of OT]

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποιο λάθος στο url

edit: από κινητό δεν έβγαινε,τώρα απο pc την βλέπω.

Εαν αποφασίσετε για αυτήν προσπάθησε να την βρείς και να την δοκιμάσεις

Εαν δεν πειράζει να βγουμε τελείως off topic να σου γράψω τις εμπειρίες μου από αυτήν

Επεξ/σία από TEOKOS
  • Super Moderators
Δημοσ.

OT: μπορεί κάποιος να πείσει τον εργοδότη μου για αυτό το θηριάκι; http://www.lg.com/us/monitors/discoverlgmonitors/ultrawide.jsp

Ο παράδεισος της παραγωγικότητας ειδικά για multitasking. Αν τυχών ενδιαφέρεται κανείς όχι δεν στοιχίζει κανένα παράλογο ποσό. Με λίγο ψάξιμο θα την βρείτε και 520 ευρώπουλα. Αν μη τι άλλο πολύ πρακτικότερο από μια στρατιά οθόνες σε desktop για multitasking. [/end of OT]

το αντίστοιχο της Dell είναι ακόμα πιο φτηνό, αλλά γιατί όχι το 27αρι που έχει και μεγαλύτερη κάθετη ανάλυση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...