Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Σε 2560*1440 πόσα fps βγάζει η Titan στο Crysis 3, έστω με ΑΑ 4Χ; Όλα τα υπόλοιπα Very High εννοείται. Γιατί θεωρείτε ότι η Titan έχει εξωπραγματικές επιδόσεις; http://www.guru3d.com/articles_pages/crysis_3_graphics_performance_review_benchmark,7.html δεν νομίζω ότι είναι με patches πάντως ή με newer drivers... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Ε και πόσο να ανέβηκε; Το θέμα είναι ότι δεν είναι το κτήνος που κάποιοι θεωρούν ότι είναι, και που δε χρειάζεται κλοκάρισμα. Ταχύτερη μονοπύρηνη για αυτό το 6-12μηνο, δε συνεπάγεται κτήνος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Όχι, δυστυχώς δεν είναι το κτήνος που περιμέναμε.. Αλλά εξακολουθεί να ρίχνει 50-60% σε 7970/680 σε κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις. http://www.guru3d.com/articles_pages/crysis_3_graphics_performance_review_benchmark,7.htmlδεν νομίζω ότι είναι με patches πάντως ή με newer drivers... Με το τελευταίο Patch της CryTek που όλοι γκρινιάζουν ότι τα FPS έπεσαν θα είχε γέλιο να δούμε αποτελέσματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 http://www.guru3d.com/articles_pages/crysis_3_graphics_performance_review_benchmark,7.htmlδεν νομίζω ότι είναι με patches πάντως ή με newer drivers... Αλλο fxaa άλλο msaa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Αλλο fxaa άλλο msaaδεν βλέπω να γράφει MSAA ο Φάνης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Υπάρχει 4xFXAA ; Προφανώς και εννοεί MSAA.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Ναι εγω δεν καταλαβαινω γιατι πιανετε μονο το crysis 3...Η κουβεντα ξεκινησε γενικα για gaming ,και εγω την 680 την κλοκαρα για το crysis ok .Στο 80-90% ρε παιδια των games κλοκαρισμενη θα την εχω την titan ? Δεν μιλαω για surround ,γιατι στο surround με 3 οθονες και 1 titan ε θα παρω και αλλη μια δεν εχει να λεει κατι .Eξαλλου σε surround φτανει δεν φτανει τι να τα κανω τα 5 extra fps .Tι τον κρεμασες τι τον παλουκασες ...Θα παω να παρω και αλλη μια και χαιρεται .Δειτε πχ και στο overclockers τι γινεται για να καταλαβετε...Εκει ομως παμε σε enthusiasts και δεν μιλαμε για μεσο gamer... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Ναι, θα πας να πάρεις και άλλη μία, θα έχεις δώσει κοντά στα 2 χιλιάρικα και δεν θα μπορείς να κάνεις βήμα από το Stuttering. Δίνεις ως παράδειγμα Forum με Enthusiasts που είναι το 1% παγκοσμίως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δεν το δινω εγω διαβασε απο την αρχη τα posts ,ο αλλος ειπε για surround και ναι οι περισσοτεροι με τετοια συστηματα θα κοτσαρουν και μια δευτερη Titan .Το stuttering το εχεις υπερεκτιμησει ...Σου ξαναλεω ομως εγω αναφερθηκα σε μεσο gamer ευθυς εξαρχης ο αλλος ο φιλος μιλησε για surround συστηματα και εγω ειπα οτι εκει πας προς enthusiasts και οχι μεσο gamer bro και ανεφερα το παραδειγμα του overclockers . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Ναι, το έχω υπερεκτιμήσει.. Έχουν βουίξει τα Forum με Stuttering σε Eyefinity/Surround, ειδικά με AMD δεν στέκεσαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Eνταξει τα παραλες ,σαν να επεσε επιδημια οr something...και εγω ειχα stuttering αλλα δεν εκανα ετσι .Με ultrex λουστηκες? Λουσου με ultrex και θα δεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Προτιμώ με Thoreal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Με ps4 δεν θα εχουμε εμεις τετοια προβληματα so μην ανησυχεις Tο κοβω γιατι θα μας χεσει ο Αιluros... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saiz Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Ναι, το έχω υπερεκτιμήσει.. Έχουν βουίξει τα Forum με Stuttering σε Eyefinity/Surround, ειδικά με AMD δεν στέκεσαι.. με nvidia/sli ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα, ειδικα σε surround.....βεβαια το stut...θα το χεις, αλλα οκ......προς τα καλη τι ειναι ο πονος οταν εισαι με 3monitor παντος ο τιτανας ειναι λουκουμι για 2560*1440, περνεις και μια oc edition by titan και να τα +5-10fps οταν χρειαστουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Frame rate is life Ούτε ο τιτάνας δεν είναι αρκετός Φυσικά είναι και πανάκριβος, οπότε προσωπικά θα περιμένω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα