savakis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Πάιδες μια σειρά από πληροφορίες (κινέζικες και μη) είναι εξαιρετικά απογοητευτικές όσον αφορά τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι τώρα... υπάρχουν νέες φήμες ότι to hype για το kepler είναι απλώς μια γραμμή άμυνας της Nvidia απέναντι στην σειρα 7χχχ. Μάλιστα υπάρχουν υπόνιες ότι συγκεκριμένοι AMDακιδες (γκουχ, γκουχ, Charlie) έχοντας πληροφορίες για την μέτρια απόδωση του Kepler φουσκώνουν όσο μπορούν το hype γύρω από την αρχιτεκτονική της Nvidia ώστε να προκαλέσουν ένα φαινόμενο απογοήτευσης παρόμοιο με του Bulldozer..... Αν κάποιος κοιτάξει τα πράγματα με ηρεμία θα δει ότι σε κάθε περίπτωση που είχαμε hype πριν από ένα launch χωρίς όμως σοβαρά leaks και μετρήσεις το προιόν ήταν προβληματικο: Nvidia 5800 Ati 2900 AMD Bulldozer Fermi Σε αντίθετη περίπτωση για τα επιτυχιμένα προιόντα όταν υπάρχει hype οι μετρήσεις και τα leaks τρέχουν Π.Χ. CORE 2 DUO I7 - 1xxx Αντίθετα όταν ένα πολύ καλό προιόν πάει να βγεί "κρυφά" με σκοπό να ξαφνιάσει τον ανταγωνισμό, δεν γίνεται hype Π.χ. 8800 gtx 5870 Τέλος πάντων για να τα πώ πιο απλά, το θέμα kepler Αρχίζει να Μυρίζει Δυσάρεστα... Η αλήθεια είναι ότι η Nvidia αργεί πολύ, είναι ανεδαφικό να πιστεύουμε ότι στην καλύτερη των περιπτώσεων θα μπορέσουμε να αγοράσουμε τα προιόντα της πριν τα μέσα Απριλίου, 4 μήνες από τώρα....... ενώ η 7970 ήδη πλησιάζει το ψυχολογικό όριο των 500 και περιμένουμε και την μικρή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Να τα λένε να παρηγορούνται.. Το Kepler θα ρίξει τέτοια καταδίκη..Το έχω πει και θα το ξαναπώ, 8800GTX vs 2900XT θα έχουμε για ακόμη μία φορά, το GK110 θα στάζει δύναμη, μην την ψάχνετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 άσε το παιδί ρε Οικονομόπουλε (βλέπε avatar ) να χαρεί με την αποτυχία της Nvidia... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Και αυτές τις υποθέσεις τις βασίζεις που ακριβώς; Ένστικτό; Αυτή την στιγμή αν η Nvidia είχε κάτι καλο στα χερια της, κάτι έτοιμο για να ανταγωνιστεί. Θα το έδειχνε. Έχουμε ακούσει ένα καρο ιστορίες γι' αυτο το Kepler και απότι φαίνεται τίποτα legit μέχρι στιγμής. Έτσι πως πάει αυτή η ιστορία δεν θα μιλάμε για Tahiti v Kepler, αλλα για Tahiti refresh v Kepler. Κάτσε να έρθει Μάρτιος/Απρίλιος να δούμε κανα φως και μετά μπορούμε να μιλάμε, αλλα τώρα...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Καλα κατσε να βγαλει κανενα driver σοβαρο η ΑΜD μπας και ξεκολλησει απο τα 50αρια που βαραει h 7970 στα σοβαρα παιχνιδια ,που θελει και refresh ... Καλα λεει αιμα,δακρυα και ιδρωτας θα ειναι το kepler οπως λεει και ο Οικονομοπουλος ,ε sorry ο Ρουβας θελω να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Αν εγώ κρατήσω quotes τώρα και τελικά η nVidia βγάλει καλό προϊον,θα είμαι ο μαλάκας μετά να τα ποστάρω ένα ένα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Καλο ή κακο θες να πεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Αν εγώ κρατήσω quotes τώρα και τελικά η nVidia βγάλει καλό προϊον,θα είμαι ο μαλάκας μετά να τα ποστάρω ένα ένα? όχι, απλά θα δούμε επικές κωλοτούμπες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Θέλω να πω ότι βαρέθηκα να βλέπω όλα τα fanboys να λένε τα δικά τους... Κάντε λίγο υπομονή να μπορούμε να συγκρίνουμε χωρίς conspiracy theories...φτάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Ε προβλεψεις κανουμε με βαση καποιες αξιοπιστες ως επι το πλειστον πληροφοριες που εχουμε .Αν δεν επαληθευτουν για ποιο λογο να κανουμε κωλοτουμπες? Απλα δεν θα επαληθευτουν that's all.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Πάντα έτσι είναι πριν βγει οποιαδήποτε νέα GPU.. Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση και αν πέσω έξω ας φάω μπαν, να χάσει το Kepler από το GCN.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Ναι ρε φίλε δεν αντιλέγω,κουβέντα να γίνεται. Αλλά κάποιοι κλανουν προβλέψεις sci-fi δηλαδή,νταξ χαλαρώστε λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savakis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Αν εγώ κρατήσω quotes τώρα και τελικά η nVidia βγάλει καλό προϊον,θα είμαι ο μαλάκας μετά να τα ποστάρω ένα ένα? Με βλέπω να σας ποστάρω quotes του εαυτού μου! @Psycho έτσι που το πάνε μάλλον εμείς θα στάζουμε από τις βουτιές στη θάλασσα όταν θα έρθει το kepler.... Εγώ απλά σας λέω Hype + Lack of Info = Fail. αυτό λέει η ιστορία.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Καμιά απάντηση επί της ουσίας θα δω? H "εμπεριστατωμένη" κριτική σου "ξεχνάει" μονίμως την ταμπακιέρα, ότι η αναλογία τιμής - επιδόσεων είναι καλύτερη από την υπάρχουσα ανταγωνιστική πρόταση , αν τώρα δεν αγγίζει η τσέπη σου τη μία σίγουρα δεν αγγίζει ούτε την άλλη. Να ξαναμανάπω ότι μέτοχος δεν είμαι σε καμία από τις 2, απλά κοιτάζω τι με συμφέρει και πράτω ανάλογα, και ΑΥΤΗ την στιγμή η amd έχει το πάνω χέρι είτε μου αρέσει είτε όχι.. Καταρχάς να ξεκινήσω λέγοντας ότι τα 2 ποστ σου ήταν από τα λίγα του θέματος που με εκνεύρησαν, κ αυτό λόγω του τόνου που έχεις στον λόγο σου. Από εκεί και πέρα θα συμφωνήσω απόλυτα με τον ailuro στα περί κριτικής-αντιρήσεων-έκφρασης διαφορετικών απόψεων, και φυσικά δεν μπορώ να καταλάβω τι λογική του "ξεβολέματος" που παρουσιάζεις... Δλδ για να κατακρίνω την τιμολογιακή πολιτική μιας εταιρίας πρέπει να με "ξεβολέψει" η μεγάλη τιμή της? Και 50 ευρώ να έκανε η 7970 δεν θα την αγόραζα για τον απλούστατο λόγο ότι δεν χρειάζομαι στην παρούσα φάση κάρτα γραφικών. Από εκεί και πέρα ώς άνθρωπος που ασχολούμαι με θέματα της τεχνολογίας και με την αγορά των καρτών γραφικών εδώ και Χ χρόνια (είτε λιγότερο είτε περισσότερο σε σχέση με κάποιους άλλους) εκφέρω μια άποψη για το θέμα, το οποίο με ενδιαφέρει για υποκειμενικούς λόγους και όχι απαραίτητα καταναλωτικούς... Το ίδιο πιστεύω κάνουν και πολλά άλλα μέλη. Γιατί να μην το συζητήσουμε δλδ? Και στο κάτω κάτω της γραφής αν θεωρείς ότι αυτά που λέμε είναι μπαρμπουτσαλιές και ανοησίες είσαι ελεύθερος να μην συμμετέχεις στην κουβέντα ή να μην σχολιάσεις. Και επαναλαμβάνω ότι δεν έχω απολύτως τίποτα μαζί σου, απλά δεν μου άρεσε ο τόνος σου. Υ.Γ. το τι θα γινόταν με την κάθε AMD αν αυτή άκουγε τις απόψεις μας δεν το ξέρεις. Πάντως το ότι δεν θα αποκαλούσε κανείς "περίφημη" την μέχρι τώρα πορεία της δίνει χώρο για σχόλια και κρίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savakis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Πάντα έτσι είναι πριν βγει οποιαδήποτε νέα GPU.. Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση και αν πέσω έξω ας φάω μπαν, να χάσει το Kepler από το GCN.. ωχ ωχ ωχ, "μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην λες" έλεγαν κάποτε... το 104 χάνει σίγουρα από tahiti, και το 110 πραγματικά δεν το έχει δει κανείς. Δηλαδή είναι σαν να μου λες ότι οι σημερινές κάρτες θα χάνουν από αυτές που θα βγούν σε ένα χρόνο.... νταξ, ευχαριστώ για την πληροφορία... όταν θα βγεί το 110 -112 πως το λέν τελος πάντων οι 79χχ θα πλησιάζουν το EOL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα