TEOKOS Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Ενας σοβαρος gamer ξερει ευθυς εξαρχης οτι με την titan δεν χρειαζεται να κανει κανενα οc σε κανενα game ..Ο μονος λογος να κανεις oc σε μια τετοια καρτα ειναι τα benchmarks τιποτα αλλο ... Μπά δεν είναι έτσι όπως τα λες. Σε ένα surrround σε απαιτητικά παιχνίδια με full φίλτρα η διαφορά των π.χ 5 frames μερικές φορές κάνει την διαφορά .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Σε ποιο game θα παιξεις surround με titan και θα θες 5 fps παραπανω που θα κανουν διαφορα ,πες μου ενα . Επειτα δεν σημαινει οτι ολοι οι gamers με titan εχουν και surround συστημα .Αυτο που λες πιο πολυ σε κατηγορια enthusiasts παει ενω εγω αναφερθηκα στην κατηγορια γενικα των gamers οπως ειπε και το παιδι στο post του . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Crysis 3 very high 8Xmssa έχω δοκιμάσει σε 2x1080p με gtx 690. Δεν νομίζω και η titan να εχει μεγάλες διάφορες. Εδωσα + 100 μνήμη + 150 πυρήνα και average πήγα από 25- 27fps σε 30-31fps. Και όσο και αν σου φαίνεται περίεργο αυτή η μικρή διαφορά φαινότανε. Σε λίγο έρχεται και το metro και δεν ξέρω και πιό άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 απο περιεργεια πώς βολευεσαι να παιζεις σε 2 μονιτορ; το κεντρο δε διακοπτεται απο τα πλαισια των μονιτορ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Αnyway η αληθεια ειναι οτι ναι μου φαινεται λιγο περιεργο γιατι και εγω επαιξα στο crysis 3 σε μια κλιμακα 40-60 fps και δοκιμασα και αρκετα oc και δεν μπορω να πω οτι τα 5fps συνιστουν διαφορα αισθητη αν σκεφτεις κιολας οτι 2 fps ειναι ο συντελεστης σφαλματος μιας μετρησης περιπου αλλα οκ .Παντως επι της ουσιας και για τους λογους που ανεφερε και ο Αiluros ουτε εγω θα υπερχρονιζα περα απο benchmarks μια titan . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Όταν θα αρχίσει να τα βρίσκει σκούρα, μια χαρά θα την υπερχρόνιζες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 αν αρχισει να τα βρισκει σκουρα θα θελει αλλη καρτα τι να σου κανει εκει το 10-20% ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 @konstantinos. Ναι στην πραγματικότητα ειναι όπως τα λες. Αυτή η μικρή διάφορα στα fps δεν προσδίδει κάτι αξιόλογο στο smoothness των παιχνιδιών. Είναι όμως κάποιες εξαιρέσεις σαν αυτή που προανέφερα που έχει ουσία γιατί κατά πολλούς το όριο των 30fps είναι το όριο που το μάτι βλέπει μια προβολή κινουμένων εικόνων σαν ομαλό βίντεο η αρχίζει να το αντιλαμβάνεται σαν καρέ-καρέ. @ qsis Οντως το πλαίσιο ανάμεσα είναι ενοχλητικό. Προσωπικά δεν παίζω έτσι παιχνίδια ,δοκιμή έκανα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μην τα αφορίζετε έτσι τα 5fps, άλλο 26 κι άλλο 31. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Εννοείται, σε τόσα λίγα FPS και 3-4FPS να κερδίσεις με ένα OC, αλλάζει το Gameplay τελείως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Παντως εξακολουθω να πιστευω οτι καποιος με Τitan να την εχει oc 24/7 στα games μου ακουγεται οχι και τοσο σαν μεσος gamer,oριστε να το πω διαφορετικα...Εδω ο φιλος μου απο πανω δεν την εχει οc 24/7 με την ftw ,για ποιο λογο καποιος με titan αντε και με surround που δεν εχει αναγκη το msaa να χωσει oc για 5-10 fps? Εννοειται βεβαια οτι μιλαμε για παιχνιδια σωστα γραμμενα χωρις stuttering γιατι τις περισσοτερες φορες ειδικα σε multi υπαρχουν προβληματα τετοια οποτε το smoothness παει περιπατο και τα 5 fps δεν σου δινουν απολυτως τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Σε 2560*1440 πόσα fps βγάζει η Titan στο Crysis 3, έστω με ΑΑ 4Χ; Όλα τα υπόλοιπα Very High εννοείται. Γιατί θεωρείτε ότι η Titan έχει εξωπραγματικές επιδόσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Το OC εξακολουθώ να λέω/πιστεύω ότι είναι για παιχνίδια που με Max Settings έχεις 30-40FPS Average όπως το Metro2033. Δεν είναι για την πλειοψηφία των παιχνιδιών που κατά κύριο λόγο είναι Console Ports και με μια Performance κάρτα χτυπάς 100άρια.. Σε 2560*1440 πόσα fps βγάζει η Titan στο Crysis 3, έστω με ΑΑ 4Χ; Όλα τα υπόλοιπα Very High εννοείται. Unplayable 39FPS Average σε 2560*1600/FXAA Με 4xMSAA ζήτημα να έχει 25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 I rest my case. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Σε αυτό το παιχνίδι με τέτοιες ρυθμίσεις θα πρέπει να κάνεις O/C ακόμα και αν έχεις 2 Τατιάνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα