Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Kepler 28HP TSMC

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καμια φορα παιζουν κι αλλα. 

πχ στις 6950 που τους φλασαραν bios απο 6970 για να ξεκλειδωσουν οι πυρηνες.. 

(ευτυχως δε μπηκα ποτε σε αυτη τη διαδικασια, γιατι  η δικη μου δε τα εκανε αυτα) 

αν αυτο γινοταν ολα καλα (φαινομενικα) , ομως παρολο που ηταν το ιδιο pcb με τις 6970 για τους γνωστους τοτε λογους , οι μνημες δεν ηταν οι ιδιες με το μεγαλυτερο μοντελο 

συνεπως και η αυξηση σε ταση των μνημων (κυριως αυτο πιστευω) , αλλα και η η αυξηση σε ρολογια των μνημων οδηγουσε σε καταστροφη των καρτων μετα απο καποιο καιρο 

για αυτο ακομα και αν ηταν να τη ξεκλειδωσεις επρεπε να βρεις καποιο bios που να μην πειραζε τις μνημες 

μαλιστα απο οσο θυμαμαι η powercolor ειχε βγαλει μια custom εκδοση που σου ξεκλειδωνε πυρηνες και επαιζε στα ρολογια του μεγαλυτερου μοντελου , αλλα τις μνημες τις αφηνε στοκ.

και οι δικες μας μνημες (εμενα με του phanispal ) εχουν διαφορετικη ταση , ομως επειδη δε ξερω αν ειναι οι ιδιες , δε θα πω οτι επειδη του phanispal δουλευουν στο 1.6 και οι καρτες ειναι "ιδιες"  θα πρεπει κι εγω να τις παω τοσο γιατι δε ξερω αν ειναι οι ιδιες, συνεπως θα συμβιβασω με χαμηλοτερα ρολογια.. 

το 1.25 στο πυρηνα το εβαλε το εργοστασιο, εγω δε ξερω τιποτα :P 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Asus δεν ξαναπαίρνω, πολύ μούφα υλοποίηση, τουλάχιστον οι Reference της..

Η GTX480 είχε θέμα με το Memory(Παντού σε όσους την έκαναν Review) και η 6950 δεν ανέβαινε Mhz..

τελειως offtopic..

εμενα η asus με εχει ταλαιπωρησει 

α) σε μια μητρικη

β) σε ενα router

γ) σε καρτα φιλου, αλλα πες αυτη δεν ηταν δικη μου

δ) σε tablet.. εκει ηταν και το αποκορυφωμα μου , οταν για μηνες δεν εβγαζε σωστο update και μας τα χε κανει "αχρηστα" , ολη την ωρα restarts.. και φυσικα το οτι σταματησε την υποστηριξη μαζι με την αγαπημενη nvidia που χαιρομαι πλεον που παιρνει το πουλο στα soc γιατι ειναι καρανουμπαδες.

πλεον ουτε μπρελοκ δε ξαναγοραζω απο την asus και παραλληλα εχω και μια αντιπαθεια για nvidia 

καμια φορα παιζουν κι αλλα. 

πχ στις 6950 που τους φλασαραν bios απο 6970 για να ξεκλειδωσουν οι πυρηνες.. 

(ευτυχως δε μπηκα ποτε σε αυτη τη διαδικασια, γιατι  η δικη μου δε τα εκανε αυτα) 

αν αυτο γινοταν ολα καλα (φαινομενικα) , ομως παρολο που ηταν το ιδιο pcb με τις 6970 για τους γνωστους τοτε λογους , οι μνημες δεν ηταν οι ιδιες με το μεγαλυτερο μοντελο 

συνεπως και η αυξηση σε ταση των μνημων (κυριως αυτο πιστευω) , αλλα και η η αυξηση σε ρολογια των μνημων οδηγουσε σε καταστροφη των καρτων μετα απο καποιο καιρο 

για αυτο ακομα και αν ηταν να τη ξεκλειδωσεις επρεπε να βρεις καποιο bios που να μην πειραζε τις μνημες 

μαλιστα απο οσο θυμαμαι η powercolor ειχε βγαλει μια custom εκδοση που σου ξεκλειδωνε πυρηνες και επαιζε στα ρολογια του μεγαλυτερου μοντελου , αλλα τις μνημες τις αφηνε στοκ.

και οι δικες μας μνημες (εμενα με του phanispal ) εχουν διαφορετικη ταση , ομως επειδη δε ξερω αν ειναι οι ιδιες , δε θα πω οτι επειδη του phanispal δουλευουν στο 1.6 και οι καρτες ειναι "ιδιες"  θα πρεπει κι εγω να τις παω τοσο γιατι δε ξερω αν ειναι οι ιδιες, συνεπως θα συμβιβασω με χαμηλοτερα ρολογια.. 

το 1.25 στο πυρηνα το εβαλε το εργοστασιο, εγω δε ξερω τιποτα :P

Έχω δύο 6950 @6970 πειραγμένες από την πρώτη μέρα  (OC at first boot mode)

Δεν έχουν πάθει τίποτα…

Μη πάτε να βγάλετε κανόνες έτσι εύκολα.

Φυσικά και έχω προειδοποιήσει άλλου που έβαζαν ρεύματα κοντά στο 1,5 και ήταν λάθος τους

Το degrade είναι πραγματικότητα.

Αλλά και το OC απαραίτητο από τη δική μου οπτική γωνία.

Φυσικά και εάν έπαιρνα Τιτάνα θα έκανα OC.

Δεν γνωρίζω και κανένα υποψήφιο αγοραστή Τιτάνα που δε θα έκανε OC.

Βρείτε μου ένα υποψήφιο αγοραστή που δε θα έκανε OC…

Σπανιότατο γιατί ή δε θα ήταν gamer (να την ήθελε για μαθηματικά?) ή απλά κάνα πλουσιόπαιδο που θα την έβαζε γιατί είναι η πιο ακριβή και δε θα έπαιζε καν σε ULTRA γιατί δε θα ήξερε να το σετάρει.

Αλλά και πάλι στους πωρωμένους είναι το κοινό αυτής της κάρτας … και οι πωρωμένοι κάνουν OC.

δε βγαζω κανονες, απλα το διαβαζα και αυτο και λογικα σε καποιους θα εχει συμβει δε θα το εβγαλαν απο τη κοιλια τους

ουτε κι εγω ειμαι κατα του o/c , απλα θελω να αποφευγω πιθανες κακοτοπιες

οσο για το τιτανα ξαναλεω, απο οσο γνωριζουμε boost-αρει και το κανει σε μεγαλο βαθμο

σε μια τετοια περιπτωση δε ξερω αν η επιπλεον παρεμβαση εχει να προσφερει κατι

και του phsyco η ftw απο οσο λεει μπουσταρει σε 1200 , ποσο πιο πανω θα τη πηγαινε κανεις; στα 1400; 

εγω καρτα που ανεβαζε απο μονη της τοσο (ασχετως τιμης) δε θα τη πειραζα

οι amd απο οτι εχω δει δεν κανουν αναλογα κολπα(σε τετοιο βαθμο),  οποτε πρεπει να επεμβεις 

Αν μπουστάρει η κάρτα μόνη της όπως η δικιά μου στα ~1200, ποιος ο λόγος να την πας στα 1300 ας πούμε..

Τι θα κερδίσεις..Μόνο για κάνα Crysis 3 αξίζει που ακόμα και τα ~5FPS παίζουν ρόλο.

το θεμα ειναι οτι αν πηγαινε 1300 ας πουμε θα ηταν ολα οκ για νορμαλ χρηση  ή θα ηταν μονο για να τρεξεις κανα benchmark ασχετως σταθεροτητας ;  

γιατι οι bencho-ρυθμισεις δεν εχουν καποια σοβαρη αξια imho , εκτος αν ενδιαφερεσαι αποκλειστικα για τετοια πραγματα 

Μπορώ να την φτάσω και 1316Mhz και να παίζω χωρίς πρόβλημα και να βάλω και το Modified Bios που επιτρέπει 1.21V και να πάει 1350+

Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω το λόγο, εδώ σε πολλά παιχνίδια δεν υπάρχει καν λόγος να ρίξει Boost, Dishonored για παράδειγμα.

Με 25% GPU Usage σε μερικά σημεία 130FPS..

Τι πατάτα κάρτα ήταν αυτή η Asus 6950, ούτε Flash σωστό έκανε σε 6970, ούτε καν υπερχρονιζόταν(έστω 50Mhz).

μια χαρα ειναι σε εμενα η καρτα asus top 680,και ανεβενει στον θεο,δεν ακουγετε τιποτα,δεν ανεβαζει θερμοκρασιες,κανενα απολυτος προβλημα

η reference ειναι αλλη ιστορια δεν εχει να κανει με την ετερεια,αλλα με την τυχη του αγοραστη,ολες ιδιες ειναι εκει,το αυτοκολητο αλλαζει

και φυσικα εχω δοκιμασει evga,msi,sparkle.....η πιο αθορυβη και πιο κρυα ειναι αφτη που εχω τωρα

Δεν είναι ίδιες, καμία Asus 6950 σαν την δικιά μου δεν ξεκλείδωνε..

Επίσης στην GTX480, είχε θέμα γενικά η Asus και δεν ανέβαιναν καθόλου οι μνήμες.

Η δικιά σου είναι ειδική έκδοση και μάλιστα από τις καλύτερες.

.

Βρείτε μου ένα υποψήφιο αγοραστή που δε θα έκανε OC…

Σπανιότατο γιατί ή δε θα ήταν gamer (να την ήθελε για μαθηματικά?) ή απλά κάνα πλουσιόπαιδο που θα την έβαζε γιατί είναι η πιο ακριβή και δε θα έπαιζε καν σε ULTRA γιατί δε θα ήξερε να το σετάρει.

Αλλά και πάλι στους πωρωμένους είναι το κοινό αυτής της κάρτας … και οι πωρωμένοι κάνουν OC.

Ενας σοβαρος gamer ξερει ευθυς εξαρχης οτι με την titan δεν χρειαζεται να κανει κανενα οc σε κανενα game ..Ο μονος λογος να κανεις oc σε μια τετοια καρτα ειναι τα benchmarks τιποτα αλλο ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...