Ailuros Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 +15-20% από την νέα γενιά στοκ vs στοκ, + 15-20% από το o/c . Που είναι το παράλογο; Αν είναι 40% πάνω κατά μέσον όρο από την 680 το TITAN , Δηλαδή 25-30% από μια 7970 GHZ τότε... ...είμαι βέβαιος ότι οι Ναυαρχίδες από την επόμενη γενιά με O/C θα τον φτάνουν και θα ξεπερνούν τις στοκ επιδόσεις του. φυσικά ας δούμε κανένα review γιατί με αυτά τα specs το +40% φαίνεται πολύ λίγο. Για το Crysis3 δεν μου απάντησες όμως ακόμα, πόσες ώρες το έχεις παίξει ήδη Aλλά αφού θέλεις υποθετική απάντηση σε ερώτηση με υποθετικά δεδομένα: έστω ότι όντως και οι 2 εταιρείες βγάλουν κάρτες το φθηνόπωρο με περίπου 15% μεγαλύτερες επιδόσεις σε σχέση με GTX680 & 7970GE και τις τιμολογήσουν πάλι αμφότερες γύρω στα $500 ΜSRP πες μου τι ακριβώς θα μπορούσε να σταματήσει να δώσει η NV ένα refresh του Τιτάνα με όλες τις μονάδες ενεργοποιημένες και 10% υψηλότερο χρονισμό δηλαδή χοντρικά περίπου +15% επιδόσεις από τις σημερινές και να κρατήσει μια εξίσου υπέρογκη τιμή έναρξης ο "Τιτάνας2"; Λες και δεν έχουμε μάθει τόσα χρόνια πως ακριβώς αρμέγουν την αγελάδα οι εταιρείες όταν μπορούν. H ΝV απλά μίσθωσε την Θεά Κάλι για να μπορεί να αρμέγει όλες τις ρώγες ταυτόχρονα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savakis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Βρε παιδιά μη λέμε οτι θέλουμε...Ποιά 2gb να μπουκώσουν τέλη 2013...Και γιατί τέλη?Τι θα γίνει τέλος του χρόνου? Οι κονσόλες δε θα χουν gpu τέτοιου επιπέδου... εδώ παίζουμε τα ίδια παιχνίδια με τις κονσόλες με gpu που σε pc είναι μουσειακά κομμάτια. με κάρτες επιπέδου 7850-70 οι κονσόλες θα κάνουν θαύματα, θα τρίβουμε τα μάτια μας..... και τα pc δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το hardware τους ποτέ στο ίδιο επίπεδο με τις κονσόλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 3) Νέες Κονσόλες με κάρτες επιπέδου 7850-7870 = Οι 7970/680 θα τα βρίσκουν σκούρα σε ΟΛΑ τα ports (δηλαδή το 80-90% των παιχνιδιών) Μιλάμε ότι θα βλέπουμε 60fps Και θα κάνουμε πάρτυ, φυσικά αυτό θέλει 1,5 χρόνο ακόμα Κάντο επίπεδο 7700 και θα είσαι πιο κοντά. Παρεπιπτόντως τα console ports μπορεί να έχουν άλλα ελαττώματα αλλά πολύ σπάνια είναι 1:1 μεταφορά κώδικα στο PC. Aν ήταν έτσι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές σε "λεπτομέρειες" όπως γεωμετρία ή υφές στις εκδόσεις για το PC. 4) 3 Κονσόλες με AMD GPU + την προσπάθεια AMD να καπαρώσει Developers βλέπω αναστοφή του κλίματος με τις κάρτες της Nvidia να μην μπορούν μελλοντικά να αποδώσουν τα μέγιστα λόγω του ότι τα παιχνίδια θα είναι γραμμένα για να εκμεταλεύονται την αρχιτεκτονική της AMD..... Αυτό ναι αλλά αποτελεί κυρίως πονοκέφαλο για την NV όπου θα πρέπει να στέλνει προσωπικά χωρίς κανένα άμεσο αντίκρυσμα στους ISVs για να αποφύγει τα χειρότερα και να προσαρμόσουν κώδικες και στις GeForces. με κάρτες επιπέδου 7850-70 οι κονσόλες θα κάνουν θαύματα, θα τρίβουμε τα μάτια μας..... και τα pc δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το hardware τους ποτέ στο ίδιο επίπεδο με τις κονσόλες. Tα ίδια "θαύματα" που έκαναν πάντα; Μεγαλύτερα θαύματα (που ο Θεός να τα κάνει "θαύματα") με πιο αδύναμο hw από ποτέ δεν το βλέπω. Βρε παιδιά μη λέμε οτι θέλουμε...Ποιά 2gb να μπουκώσουν τέλη 2013...Και γιατί τέλη?Τι θα γίνει τέλος του χρόνου? Οι κονσόλες δε θα χουν gpu τέτοιου επιπέδου... Γιατί με τι ποσότητες υφών δουλεύουν συνήθως οι κονσόλες και ακόμα περισσότερο σε ποιές αναλύσεις τελικά και πάντα χωρίς ίχνος AA/AF που ειδικά το πρώτο τρώει αρκετά σε ποσότητες μνήμης; Αχ ναι τις θόλωσετοκέρατόμου MLAA/FXAA και δεν συμμαζεύεται μεθόδους που χρησιμοποιούν στις κονσόλες ναι φυσικά, μόνο ο Θεός να το κάνει antialiasing. Κανονικά θα έπρεπε να τα καλούμε AS= antisharpening. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Αίλουρε ο savakis μίλησε για '13 ενώ οι νέες κονσόλες θα βγουν στην εκπνοή του χρόνου στη καλύτερη.Δηλαδή και διαφορά να έκανε αυτό... Όπως και να χει σίγα μη τιγκάρουν τα 2gb vram στα περισσότερα παιχνίδια μέχρι το τέλος του '13 ως δια μαγείας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savakis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 @Ailuros για το ps3 ακούγεται για 7970m που είναι κοντά στην 7870 αν δεν κάνω λάθος. για το xbox ακούγεται για μικρότερη κάρτα, αλλά και πάλι όχι 7770. έχεις κάποιες άλλες πληροφορίες; @millennium τα παιχνίδια για τις νέες κονσόλες ήδη αναπτύσονται... και τα multiplatform του 2014 έχουν υπόψην τους το νέο hardware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 1) 690 vs ΤΙΤΑΝ (ακόμα και με μόνο +40% από την 680) σίγουρα ΤΙΤΑΝ διότι: α) 6gb b)384 bit c)Single GPU 2) 2GB είναι οριακά σε πολλά παιχνίδια μόλις ανεβάσεις τα εφέ τα φίλτρα και κυρίως το ΑΑ. Τσέκαρε BF3, Metro 2033, The witcher 2 κ.α. Είναι εξαιρετικά πιθανό ότι προς το τέλος του 2013 τα 2gb θα μπουκώσουν..... και τέλος πάντων δεν λέει να δίνεις 500 ευρώ και να τσιγκουνεύονται την μνήμη Savakis το bf3 στα 1080p 4MSAA ολα ultra ,SSAO-ΗΒΑΟ τρωει 1300mb μνημης .Σου ξαναλεω στα 1080p αυτη την στιγμη τιποτα δεν μπουκωνει τα 2gb μην το ψαχνεις .Για 1440p ευχαριστως το συζηταμε ...Εχεις υπερτιμησει λιγο την μνημη των παιχνιδιων ή υποτιμησει τα 2gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Αδερφέ savakis δεν θα χει σχέση με 7970m.Είπαμε τα περισσότερα αξιοποιούν 1gb ακόμα σε νορμαλ αναλύσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 και τα pc δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το hardware τους ποτέ στο ίδιο επίπεδο με τις κονσόλες. Οπως το ps3 ε που εκμεταλλευτηκε στο επακρο τον επεξεργαστη του και το hardware του ? Αν δεν δεις πρωτα ...Αναμεσα στην θεωρια και στην πραξη υπαρχει μια θαλασσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savakis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Οπως το ps3 ε που εκμεταλλευτηκε στο επακρο τον επεξεργαστη του και το hardware του ? Αν δεν δεις πρωτα ...Αναμεσα στην θεωρια και στην πραξη υπαρχει μια θαλασσα. έχω ps3 και πραγματικά με το hardware που έχει κάνει θαύματα! όταν παίζω 3D τίτλους 2012 με hardware 2006 εσύ πως το ονομάζεις; όσον αφορά την μνήμη το bf3 ultra 4*AA μου έτρωγε 3800 ram (δηλ 1900 έκαστη) όταν είχα 6970cf, τώρα έχω μόνο μία και κατέβασα settings... στην μνήμη δεν σε νοιάζει πόσο έχει κατά μέσο όρο σε νοιάζει το max, αν τερματίσει μια στιγμή πέφτεις στα μισά fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 O μέσος όρος ξεπερνάει το 40% (ανάλογα βέβαια πάντα και το benchmark set) σε σχέση με την 680. Χμμμμ το >+40% από πού προκύπτει ? Στα παραπάνω slides που είδα στην καλύτερη +35% με ευνοϊκό άνεμο Φυσικά με δυο slides δε βγαίνει άκρη αλλά μου ακούγετε πολύ και πάλι. Πιθανά σε μεγάλες αναλύσεις !? Γιατί το 1080p και πάλι είναι λίγο για αντίστοιχη υλοποίηση, ελπίζω να κόψουν τις 1024χ768 αναλύσεις στα συγκριτικά που μας έρχονται. Θεωρώ ότι όποιος την πάρει για χαμηλές αναλύσεις, θα κάνει σφάλμα… και όποιος τρέχει Benchmarks απλά για να τρέχει … πάλι σφάλμα θα κάνει… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 έχω ps3 και πραγματικά με το hardware που έχει κάνει θαύματα! όταν παίζω 3D τίτλους 2012 με hardware 2006 εσύ πως το ονομάζεις; όσον αφορά την μνήμη το bf3 ultra 4*AA μου έτρωγε 3800 ram (δηλ 1900 έκαστη) όταν είχα 6970cf, τώρα έχω μόνο μία και κατέβασα settings... στην μνήμη δεν σε νοιάζει πόσο έχει κατά μέσο όρο σε νοιάζει το max, αν τερματίσει μια στιγμή πέφτεις στα μισά fps. Εχω και εγω ps3 ,το οτι παιζεις 3D τιτλους το 2012 τι εχει να λεει ?Που ειναι δηλαδη το θαυμα δεν καταλαβα... Οσο για το bf3 σου απαντησα ποση μνημη τρωει και φυσικα εννοειται οτι μιλαω για max αφου οντως αν περασεις το οριο οπως λες θα φας μεγαλο drop.. Το bf3 τρωει ξαναλεω στα 1080p γυρω στο 1.3 gb μνημης gpu στo ultra,οσα και σε μενα.Που τα ειδες τωρα εσυ τα 3gb δεν καταλαβαινω .. http://www.overclock.net/t/1176060/does-bf3-need-over-1gb-of-vram-with-settings-on-ultra-but-msaa-set-off/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Χμμμμ το >+40% από πού προκύπτει ? Στα παραπάνω slides που είδα στην καλύτερη +35% με ευνοϊκό άνεμο Φυσικά με δυο slides δε βγαίνει άκρη αλλά μου ακούγετε πολύ και πάλι. Πιθανά σε μεγάλες αναλύσεις !? Γιατί το 1080p και πάλι είναι λίγο για αντίστοιχη υλοποίηση, ελπίζω να κόψουν τις 1024χ768 αναλύσεις στα συγκριτικά που μας έρχονται. Θεωρώ ότι όποιος την πάρει για χαμηλές αναλύσεις, θα κάνει σφάλμα… και όποιος τρέχει Benchmarks απλά για να τρέχει … πάλι σφάλμα θα κάνει… καλά κάτσε να βγουν και drivers της προκοπής, να δούμε benchmarks από ποικιλία παιχνιδιών και σίγουρα σε 1440/1600p με ΑΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 καλά κάτσε να βγουν και drivers της προκοπής, να δούμε benchmarks από ποικιλία παιχνιδιών και σίγουρα σε 1440/1600p με ΑΑ... Ε ναι αυτά περιμένουμε , Είπα μη και μας έρθουν και τίποτα άλλα στοιχειά από το πουθενά ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savakis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Εχω και εγω ps3 ,το οτι παιζεις 3D τιτλους το 2012 τι εχει να λεει ?Που ειναι δηλαδη το θαυμα δεν καταλαβα... Οσο για το bf3 σου απαντησα ποση μνημη τρωει και φυσικα εννοειται οτι μιλαω για max αφου οντως αν περασεις το οριο οπως λες θα φας μεγαλο drop.. Το bf3 τρωει ξαναλεω στα 1080p γυρω στο 1.3 gb μνημης gpu στo ultra,οσα και σε μενα.Που τα ειδες τωρα εσυ τα 3gb δεν καταλαβαινω .. http://www.overclock.net/t/1176060/does-bf3-need-over-1gb-of-vram-with-settings-on-ultra-but-msaa-set-off/10 ρε συ πλάκα κάνεις; Παίζω τίτους ΤΟΥ 2012 όχι το 2012, και μάλιστα σε 3d με hardware 2006 και με αποδεκτό framerate. Επιπλέον η κάρτα του ps3 δεν έχει καν Unified Shader Architecture. Δηλαδή βγήκε αμέσως πριν την μεγαλύτερη επανάσταση στο χώρο των γραφικ΄ψν, και πάλι κράτησε. Δεν έχει καμμία σχέση το gracimo για κονσόλες με το γράψιμο για PC. BF3: Online 64 άτομα ULTRA MSAA 4x σε ανοιχτό χάρτη είχα δει μέχρι 1900mb ανά GPU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Παίζω τίτους ΤΟΥ 2012 όχι το 2012, και μάλιστα σε 3d με hardware 2006 και με αποδεκτό framerate.όταν είναι με το ζόρι 720p τι περιμένεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα