Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Kepler 28HP TSMC

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι αγορινα μου ,εννοω αν ηταν να δωσω κοντα στα 1000 για το Τitan καλυτερα να τα εδινα στην 690...

Μια χαρα τερας ειναι η 690 καρτα για 5 χρονια θα εχεις ,δες τα benchmarks ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 χρόνια ;

Ούτε καν, σε 2 χρόνια η 690 θα είναι στον πάτο των Benchmarks, τώρα που θα βγουν και οι νέες κονσόλες..

Ο Τιτάνας από την άλλη είναι πιο Future proof με τα 6GB Vram και πιο σωστή VGA για υψηλές αναλύσεις..

Kαλα υπερβολες ,στον πατο ...Sli 680 θα αντεξει με ανεση 3 χρονια και αν θες αλλαζεις .Μετα τα 3 ειναι στην υποκειμενικη κριση του καθενος τι θα κανει και της τσεπης του ..Πιστευω οτι ανετα καποιος θα την βγαλει 5 χρονια ...Εγω με την 295 ημουν βασιλιας απο το 2009 που την πηρα και θα μπορουσα να την κρατησω και αλλο, το dx11 με εκοβε .

Αν δεν σου φτανουν τα 2gb βαλε 2 680 των 4 gb ...

Οσο για αυτο που λες με τις νεες κονσολες περιμενε πρωτα να δουμε μην βιαζεσαι ...

Αν δεν σου φτανουν τα 2gb βαλε 2 680 των 4 gb ...

Οσο για αυτο που λες με τις νεες κονσολες περιμενε πρωτα να δουμε μην βιαζεσαι ...

Με τον δίαυλο να βρίσκεται στα 256 bit , οι 680 δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν τα 4gb νομίζω.

Γιατί να βάλω 2*680 και να μην βάλω έναν Τιτάνα με 6GB ;

Αν είχα Surround και ήμουν μεταξύ mGPU/SLI ή Τιτάνα, θα επέλεγα το δεύτερο..

Γιατί πρώτον δεν θα είχα τα θέματα που έχουν οι διπλές λύσεις και θα είχα και 2GB έξτρα μνήμη για ένα Skyrim Modded που θέλει 4GB +

Γιατί να βάλω 2*680 και να μην βάλω έναν Τιτάνα με 6GB ;

Αν είχα Surround και ήμουν μεταξύ mGPU/SLI ή Τιτάνα, θα επέλεγα το δεύτερο..

Γιατί πρώτον δεν θα είχα τα θέματα που έχουν οι διπλές λύσεις και θα είχα και 2GB έξτρα μνήμη για ένα Skyrim Modded που θέλει 4GB +

Ενταξει εγω το εξεταζω σε πιο γενικο πλαισιο εσυ πας στην μνημη των 6gb που για μενα αυτη την στιγμη ειναι δωρο αδωρο .Τι να τα κανω τα 6gb ? Οκ να παιξω στο mod που αναφερεσαι ,αντε και σε αλλα 2 .Σιγα το πραγμα ...Για αυτο θα εχεις τοση πολυ μνημη ?Αν οπως σωστα λες με την ελευση των κονσολων οι εταιρειες αποφασισουν και βγαζουν παιχνιδια σοβαρα και χρειαζεται τοτε πασο ,αυτα ομως ειναι ακομα σε πρωιμο σταδιο ,μονο θεωριες ...

Εγω επειτα δεν σου λεω οτι θα εδινα τοσα λεφτα,σιγα μην δωσω 1000 ευρω ή 800-900 για τον τιτανα ...Καταρχην κατσε να δουμε που θα παγιωθουν οι τιμες και οι επιδοσεις και μετα θα εχουμε πιο ξεκαθαρη εικονα .

6 κατοστάρικα για τον Τιτάνα, έστω 7 θα ήταν πολύ καλή τιμή.

Αλλά εφόσον τα νέα Refresh θα έχουν τα μισά του λεφτά και σχεδόν ίδιες επιδόσεις, τα 20nm(Maxwell) λογικά θα τον στέλνουν για τσάι..

5 χρόνια ;

Ούτε καν, σε 2 χρόνια η 690 θα είναι στον πάτο των Benchmarks, τώρα που θα βγουν και οι νέες κονσόλες..

Ο Τιτάνας από την άλλη είναι πιο Future proof με τα 6GB Vram και πιο σωστή VGA για υψηλές αναλύσεις..

Στον πάτο?? Γιατί τι θα χουν οι νέες κονσόλες?  :-D

Futureproof?? Αναλόγως αν σκοπεύεις να παίζεις το 2018 με titan.

Με τις νέες κονσόλες οι απαιτήσεις θα αυξηθούν απότομα, όπως πάντα αλλά τουλάχιστον θα δούμε γραφικά σε επίπεδο Samaritan..

Τα 2GB δεν είναι αρκετά ούτε τώρα για 2560*1600/AA, οπότε για ποιο 2018 μου μιλάς ;

Το Skyrim με τα Mod θέλει 4GB Vram + και τα τελευταία παιχνίδια Max-άρουν τα 2GB σε 1080P/AA για πλάκα..

Σιγά μη χρειαστείς Titan ή Ares II επειδή θα βγουν οι νέες κονσόλες.

Τα περισσότερα παιχνίδια αξιοποιούν ακόμα 1gb.Τα 2gb είναι πλέον sweet spot.Τα υπόλοιπα είναι θέμα marketing και ακραίων περιπτώσεων.Ώσπου να αξιοποιηθούν τα 6gb θα χουν περάσει χρόνια.Δεν είναι κριτήριο επιλογής για μένα,θα χει αλλάξει πόσες κάρτες κανείς.

1) 690 vs ΤΙΤΑΝ (ακόμα και με μόνο +40% από την 680) σίγουρα ΤΙΤΑΝ

διότι:

α) 6gb

b)384 bit

c)Single GPU

2) 2GB είναι οριακά σε πολλά παιχνίδια μόλις ανεβάσεις τα εφέ τα φίλτρα και κυρίως το ΑΑ. Τσέκαρε BF3, Metro 2033, The witcher 2 κ.α.

Είναι εξαιρετικά πιθανό ότι προς το τέλος του 2013 τα 2gb θα μπουκώσουν..... και τέλος πάντων δεν λέει να δίνεις 500 ευρώ και να τσιγκουνεύονται την μνήμη

3) Νέες Κονσόλες με κάρτες επιπέδου 7850-7870 = Οι 7970/680 θα τα βρίσκουν σκούρα σε ΟΛΑ τα ports (δηλαδή το 80-90% των παιχνιδιών)

Μιλάμε ότι θα βλέπουμε 60fps Και θα κάνουμε πάρτυ, φυσικά αυτό θέλει 1,5 χρόνο ακόμα

4) 3 Κονσόλες με AMD GPU + την προσπάθεια AMD να καπαρώσει Developers βλέπω αναστοφή του κλίματος με τις κάρτες της Nvidia να μην μπορούν μελλοντικά να αποδώσουν τα μέγιστα λόγω του ότι τα παιχνίδια θα είναι γραμμένα για να εκμεταλεύονται την αρχιτεκτονική της AMD.....

Βρε παιδιά μη λέμε οτι θέλουμε...Ποιά 2gb να μπουκώσουν τέλη 2013...Και γιατί τέλη?Τι θα γίνει τέλος του χρόνου?

Οι κονσόλες δε θα χουν gpu τέτοιου επιπέδου... :rolleyes:

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...