Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Kepler 28HP TSMC

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

γιατί να μην βάλει? προσωπικά το βρίσκω χρησιμότατο...

Νομιζω σε high end gpus  το αποφευγουν γιατι προσθετει βαρος στο pcb ενω ισως δεν διευκολυνει την ψυξη της καρτας κατα καποιο τροπο ..Εκτος των αλλων ειναι και προσθετο κοστος σε μια ηδη υψηλη τιμη .

Aπο την αλλη τωρα που το σκεφτομαι θα ηταν χρησιμο γιατι προστατευει την ακριβη gpu...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν του βάλουν backplate και στο πλάι γράφει GTX TITAN (με ένα ελαφρύ led φωτισμό) θα έλεγα ότι θα είναι φοβερή υλοποίηση :-D

τώρα χωρίς πλάκα με όλα αυτά τα τσιπάκια μνήμης πίσω θέλει backplate... 

σαφώς και θέλει backplate , αλλά μάλλον δεν πρόκειται να βγει έτσι , έτσι λέει και το hardwareluxx.de  Οπότε πριν την τοποθέτηση , φοράς τα χειρουργικά γάντια , κάνεις πεντε έξι σταυρούς μη χτυπήσει δεξιά αριστερά  , κάνεις και ένα ευχέλαιο συμπληρωματικά και ξεκινάς την τοποθέτηση . Μόλις την τοποθετήσεις , εννοείται ότι κανείς δεν βάζει χέρι μέσα γιατί του το κόβεις , 1000 euros είναι αυτά !!!!!!

NVIDIA GeForce GTX Titan With GK110 GPU Unleashed – Decimates All Single Chip GPUs

Πιο αδύναμο είναι από ότι έλεγαν..Μούφα, 1000 ευρώ για 30% πάνω από την 680 δεν δίνω..

erphoto18483452.png

NVIDIA GeForce GTX Titan With GK110 GPU Unleashed – Decimates All Single Chip GPUs

Πιο αδύναμο είναι από ότι έλεγαν..Μούφα, 1000 ευρώ για 30% πάνω από την 680 δεν δίνω..

erphoto18483452.png

αν ισχύουν αυτά οι 780/8970 θα είναι δίπλα της και με o/c θα την περνούν κιόλα...

O μέσος όρος ξεπερνάει το 40% (ανάλογα βέβαια πάντα και το benchmark set) σε σχέση με την 680. Τώρα τι σκατά ακριβώς κάνει το Crysis3 δεν είμαι σε θέση να ξέρω παρότι τις ώρες που ΔΕΝ πέρασα παίζοντάς το :D

Kαι πιο γρήγορος να ήταν ο Τιτάνας θέλει αρκετή αρετή και τόλμη για να πληρώσεις την υπερφουσκωμένη τιμή του. Στα 6 κατοστάρικα αρκετοί θα το συζητάγαμε, με την σημερινή τιμή όπως και να το στριφογυρίσεις είναι υπερβολικά. Οι υπερχρονισμένες εκδόσεις θα δώσουν μια ελαφρώς καλύτερη εικόνα με καθόλου ελαφρώς μεγαλύτερη τιμή.

αν ισχύουν αυτά οι 780/8970 θα είναι δίπλα της και με o/c θα την περνούν κιόλα...

Πότε πρόλαβες και το έπαιξες το Crysis3, πόσο μάλλον να ξέρεις ήδη πως θα συμπεριφέρεται σε υποθετικές ακυκλοφόρητες κάρτες;

O μέσος όρος ξεπερνάει το 40% (ανάλογα βέβαια πάντα και το benchmark set) σε σχέση με την 680. Τώρα τι σκατά ακριβώς κάνει το Crysis3 δεν είμαι σε θέση να ξέρω παρότι τις ώρες που ΔΕΝ πέρασα παίζοντάς το :D

Kαι πιο γρήγορος να ήταν ο Τιτάνας θέλει αρκετή αρετή και τόλμη για να πληρώσεις την υπερφουσκωμένη τιμή του. Στα 6 κατοστάρικα αρκετοί θα το συζητάγαμε, με την σημερινή τιμή όπως και να το στριφογυρίσεις είναι υπερβολικά. Οι υπερχρονισμένες εκδόσεις θα δώσουν μια ελαφρώς καλύτερη εικόνα με καθόλου ελαφρώς μεγαλύτερη τιμή.

Πότε πρόλαβες και το έπαιξες το Crysis3, πόσο μάλλον να ξέρεις ήδη πως θα συμπεριφέρεται σε υποθετικές ακυκλοφόρητες κάρτες;

+15-20% από την νέα γενιά στοκ vs στοκ, + 15-20% από το o/c  . 

Που είναι το παράλογο;

Αν είναι 40% πάνω κατά μέσον όρο από την 680 το TITAN , Δηλαδή 25-30% από μια 7970 GHZ τότε...

...είμαι βέβαιος ότι οι Ναυαρχίδες από την επόμενη γενιά με O/C θα τον φτάνουν και θα ξεπερνούν τις στοκ επιδόσεις του.

φυσικά ας δούμε κανένα review γιατί με αυτά τα specs το +40% φαίνεται πολύ λίγο.

Μου αρεσει που λεμε κατι και ο καθενας εστιαζει οπου θελει ...Ειπε ο Ailuros οτι ο μεσος ορος θα ειναι πανω απο 40% ,νομιζω και παλιοτερα αυτο ειχε πει καπου εκει θα ηταν .Τοσο το περιμεναμε εξαλλου..Εκει που χαλαει ως φαινεται η μαγιονεζα ειναι στην τιμη η οποια ειναι αισχροκερδεια ..Προτιμω να αγορασω μια 690 ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...