Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Kepler 28HP TSMC

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τα καπνιστά είναι τα καλύτερα (lagavulin, talisker)..έχουν τόσο έντονη μυρωδιά για τις γκόμενες που αρνούνται να σε πλησιάσουν...then again έτσι και αλλιώς δεν πλησιάζουν, οπότε έχεις και μια καλή δικαιολογία λέγοντας ότι είναι ξενέρωτες (αν είναι δυνατόν να τους μυρίζει άσχημα ένα καπνιστό ουίσκι...)

Nα και κάποιος που ξέρει τι πίνει ;) Για φτηνό αλλά ευκολόπιοτο mainstream malt = Glenfiddich. Και πριν δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις πίνω πολύ σπάνια. Αν δεν είναι πραγματικά καλό ακόμα και το κρασί αρκούμαι σε χυμό βρύσης. Μην το επεκτείνουμε τώρα και στη μάσα και αρχίσει ο konstantinos77 να μου πετάει πέτρες.... :D Kαλύτερα πάντως να πάρω κάμποσα κιβώτια Lagavulin και να έχω να πίνω μέχρι να τα τινάξω παρά Τιτάνα.

back on topic...σκέφτομαι και λέω..αν αγοράσεις το titan και μετά από κανά μήνα σου καεί...υπάρχει περίπτωση να βρεθεί και δεύτερη κάρτα να στην αντικαταστήσουν?

Λες να σταματήσουν την παραγωγή των GK110 έτσι ξαφνικά; ΄Εχουν ακόμα κοροίδα να ταίσουν για Quadros & co που θα πάει σύννεφο. Για τον χρόνο αντικατάστασης τώρα από τους κατασκευαστές δεν έχω ιδέα αν κολλήσει πουθενά σε θέμα διαθεσιμότητας αρχικά. Πάντως τυχαίο δεν είναι που διάλεξαν Asus & EVGA για την αρχική κυκλοφορία.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Διάολε, υπάρχει και 18άρι; Έχω χάσει χρόνια μάλλον. 

Την τελευταία φορά το 12άρι chivas ήταν το απόλυτο. Το είχαν σαν προαπαιτούμενο στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Μαργαρίτης και περίσσεψε στο τέλος ένα μπουκάλι.

(Όχι δεν συχνάζω σε συναυλίες του Μεγάλου, απλώς ήμουνα τεχνικός στην εγκατάσταση των μηχανημάτων)

Εχουμε και λεμε

Chivas 12 ετων = 30 ευρω

Chivas 18 ετων = 70 ευρω,

Royal Chivas 21 ετων και Regal 25 = 230+ ευρω,

Chivas 50 ετών συλλεκτικό (200 μπουκάλια το ετος) = 10.000 δολαρια :P

και εσείς κολλάτε στο 1000αρικο του Titan!!!!

Για τον χρόνο αντικατάστασης τώρα από τους κατασκευαστές δεν έχω ιδέα αν κολλήσει πουθενά σε θέμα διαθεσιμότητας αρχικά. Πάντως τυχαίο δεν είναι που διάλεξαν Asus & EVGA για την αρχική κυκλοφορία.

Η πλακα ειναι οτι αν σου χαλασει με πιστωτικο απο το πλαισιο (επειδη αποκλειεται να εχει ραφι ) θα αγοραζεις καινουργιο υπολογιστη χαχαχαχα...

Παντως μου ακουστηκε λιγο ασχημο αυτο οτι στην Ελλαδα θα ερθουν 10-20 κομματια .Τοσο υποαναπτυκτοι ειμαστε πια ?

Αsus και ειδικα evga ειναι εγγυηση για RMA παντως ,και αν χρειαστει .

Asus θα το σκεφτώ πολύ να ξαναπάρω, η Asus GTX480 είχε θέμα με τις μνήμες και δεν σήκωνε υπερχρονισμό και 'γω δεν το είχα διαβάσει και πήγα και την πήρα και η 6950 ήταν πάλι Asus και δεν ανέβαινε Mhz..

Nα και κάποιος που ξέρει τι πίνει ;) Για φτηνό αλλά ευκολόπιοτο mainstream malt = Glenfiddich. Και πριν δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις πίνω πολύ σπάνια. Αν δεν είναι πραγματικά καλό ακόμα και το κρασί αρκούμαι σε χυμό βρύσης. Μην το επεκτείνουμε τώρα και στη μάσα και αρχίσει ο konstantinos77 να μου πετάει πέτρες.... :D Kαλύτερα πάντως να πάρω κάμποσα κιβώτια Lagavulin και να έχω να πίνω μέχρι να τα τινάξω παρά Τιτάνα.

Λες να σταματήσουν την παραγωγή των GK110 έτσι ξαφνικά; ΄Εχουν ακόμα κοροίδα να ταίσουν για Quadros & co που θα πάει σύννεφο. Για τον χρόνο αντικατάστασης τώρα από τους κατασκευαστές δεν έχω ιδέα αν κολλήσει πουθενά σε θέμα διαθεσιμότητας αρχικά. Πάντως τυχαίο δεν είναι που διάλεξαν Asus & EVGA για την αρχική κυκλοφορία.

Από την εμπειρία μου με την EVGA, αν σου καεί η κάρτα και δεν υπάρχει πλέον διαθέσιμη, πας στην επόμενη αντίστοιχη. Η λογική λέει ότι θα πασάρουν GTX690 (καθώς η EVGA δεν φοβάται να δώσει καλύτερη κάρτα από αυτήν που πήρε κάποιος. Συνήθως την τιμή και τις επιδόσεις της Χ κάρτας κοιτάνε κι η πιο 'κοντινή' θα είναι η 690) ή κάρτα γενιάς 7xx με επιδόσεις αντίστοιχες της Titan.

Για το bottleneck, θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τις κονσόλες νέας γενιάς. Μην ξεχνάτε ότι σε πολλά παιχνίδια που βλέπετε να είναι CPU bound, έχει γίνει και μ@λακία στον κώδικα. Ζήτημα να έχουμε 10 παιχνίδια που να υπάρχει διαφορά από tri-core σε quad-core. Τα περισσότερα - για να μην πω όλα - τα παιχνίδια δεν εκμεταλλεύονται τον τέταρτο πυρήνα οπότε τι να κλάσει ο I7 στα 4.2 αν το παιχνίδι αρμέγει μόνο τους 2 πυρήνες. Τα πράγματα λογικά θα αλλάξουν αν ισχύει το ότι τα PS4/X720 θα είναι με οκταπύρηνο CPU στα 1.6Ghz. Βάση καθαρών αριθμών και μόνο, ένας quad-core στα 4.2Ghz θα πατάει τον οκταπύρηνο των 1.6Ghz. Μην ξεχνάμε επίσης ότι όσο μεγαλώνει ο αριθμός των παράλληλων επεξεργαστών, τόσο πέφτουν κι οι επιδόσεις (θα γίνει της πόπης το κάγκελο στον κώδικα με τον Χ πυρήνα να περιμένει δεδομένα από τον Ψ πυρήνα. Ειδικά στην αρχή της γενιάς θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι). Από την άλλη, οι κονσόλες είναι κλειστό κύκλωμα οπότε ενδέχεται να δούμε ένα CPU ζόρισμα στα console ports. Το θέμα είναι ότι θα έχουμε καλύτερο multi-core support απ' ότι τώρα, οπότε μην κρίνετε το CPU bottleneck που βλέπουμε στα τωρινά παιχνίδια με αυτό που ίσως συναντήσουμε σε 2 χρόνια.

η evga ειναι πολυ καλη και ποιοτηκη εταιρεια!!!

με χαλαει ομως που στις καρτες της πολλες φορες εχει ενα φαν

αυτη τα σπαει ομως!!

http://www.techpowerup.com/reviews/EVGA/GTX_670_FTW_Signature_2/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...