Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Kepler 28HP TSMC

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

9 κατοστάρικα και ...G3.... effect να είχε πάλι πολλά θα ήταν....μην τρελαθούμε κιόλας υπάρχουν και κάποια όρια....αμφιβάλλω αν θα φτάσουν πάνω από 10 κομμάτια σε Ελληνικά μαγαζιά...και αν..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 κατοστάρικα και ...G3.... effect να είχε πάλι πολλά θα ήταν....μην τρελαθούμε κιόλας υπάρχουν και κάποια όρια....αμφιβάλλω αν θα φτάσουν πάνω από 10 κομμάτια σε Ελληνικά μαγαζιά...και αν..

Άμα δεν την αγοράσεις εσύ

Τότε θα είναι FAIL η κάρτα :P

Είμαι αισιόδοξος θα έρθουν παραπάνω … η τρέλα δε πάει στα βουνά

Προφανώς αν δει ότι αυτά τα 10.000 θα φύγουν μπαμ, θα βγάλει πιο πολλές..

Δεν είναι θέμα ζήτησης της αγοράς Desktop, είναι θέμα διαθεσιμότητας και ζήτησης από την αγορά Server.

Την αντίστοιχη κάρτα πόσο την πουλάει σαν Tesla ; 3 φορές πάνω; περισσότερο; Γιατί να την πουλήσει ως desktop;;

Δεν είναι θέμα ζήτησης της αγοράς Desktop, είναι θέμα διαθεσιμότητας και ζήτησης από την αγορά Server.

Την αντίστοιχη κάρτα πόσο την πουλάει σαν Tesla ; 3 φορές πάνω; περισσότερο; Γιατί να την πουλήσει ως desktop;;

Για βάλε και τις Quadro (και σε τι τιμές πωλούνται αυτές) στην οποία workstation αγορά έχουν σχεδόν μονοπώλιο με μερίδιο μεγαλύτερο του 80%.

Άμα δεν την αγοράσεις εσύ

Τότε θα είναι FAIL η κάρτα :P

Είμαι αισιόδοξος θα έρθουν παραπάνω … η τρέλα δε πάει στα βουνά

συμφωνώ η τρέλα πάει σε αυτούς με γεμάτες τσέπες...γι αυτό και εγώ είμαι ένα πολύ ...λογικό.. άτομο.. :P ...πάντως μέχρι 6 κατοστάρικα και με τις επιδόσεις που φημολογείται ότι θα έχει τα έδινα και ας το γύριζα σε ..κροταλία (johnny κόκκινο δηλαδή) από cardhu για κανά 2 χρόνια..

συμφωνώ η τρέλα πάει σε αυτούς με γεμάτες τσέπες...γι αυτό και εγώ είμαι ένα πολύ ...λογικό.. άτομο.. :P ...πάντως μέχρι 6 κατοστάρικα και με τις επιδόσεις που φημολογείται ότι θα έχει τα έδινα και ας το γύριζα σε ..κροταλία (johnny κόκκινο δηλαδή) από cardhu για κανά 2 χρόνια..

To johnny το ριχνω στη τουαλέτα για tuboflo! Δεν πίνεται αλλά χύνεται!

chivas regal 12 & 18αρι ;) αλλα και το cardhu μια χαρα ειναι!

To johnny το ριχνω στη τουαλέτα για tuboflo! Δεν πίνεται αλλά χύνεται!

chivas regal 12 & 18αρι ;) αλλα και το cardhu μια χαρα ειναι!

ΟΤ αλλά αν θέλεις να πετάξεις λεφτά σε κοριόζουμο είναι μάλλον καιρός να ανακαλύψεις τα Malt :P

Διάολε, υπάρχει και 18άρι; Έχω χάσει χρόνια μάλλον. 

Την τελευταία φορά το 12άρι chivas ήταν το απόλυτο. Το είχαν σαν προαπαιτούμενο στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Μαργαρίτης και περίσσεψε στο τέλος ένα μπουκάλι.

(Όχι δεν συχνάζω σε συναυλίες του Μεγάλου, απλώς ήμουνα τεχνικός στην εγκατάσταση των μηχανημάτων)

ΟΤ αλλά αν θέλεις να πετάξεις λεφτά σε κοριόζουμο είναι μάλλον καιρός να ανακαλύψεις τα Malt :P

τα καπνιστά είναι τα καλύτερα (lagavulin, talisker)..έχουν τόσο έντονη μυρωδιά για τις γκόμενες που αρνούνται να σε πλησιάσουν...then again έτσι και αλλιώς δεν πλησιάζουν, οπότε έχεις και μια καλή δικαιολογία λέγοντας ότι είναι ξενέρωτες (αν είναι δυνατόν να τους μυρίζει άσχημα ένα καπνιστό ουίσκι...)

Διάολε, υπάρχει και 18άρι; Έχω χάσει χρόνια μάλλον. 

Την τελευταία φορά το 12άρι chivas ήταν το απόλυτο. Το είχαν σαν προαπαιτούμενο στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Μαργαρίτης και περίσσεψε στο τέλος ένα μπουκάλι.

(Όχι δεν συχνάζω σε συναυλίες του Μεγάλου, απλώς ήμουνα τεχνικός στην εγκατάσταση των μηχανημάτων)

το δωδεκάρι chivas στην Ελλάδα είναι κάτι σαν τη Κόκα Κόλα..είχα διαβάσει συνέντευξη ενός στελέχους της εταιρίας που έλεγε πόσο αγαπητό είναι στους Έλληνες...ουστ αλκοόλες όλοι σας.. :P

back on topic...σκέφτομαι και λέω..αν αγοράσεις το titan και μετά από κανά μήνα σου καεί...υπάρχει περίπτωση να βρεθεί και δεύτερη κάρτα να στην αντικαταστήσουν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...