Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Kepler 28HP TSMC

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ειναι γνωστο οτι η amd κατεβαζει τα παντελονια της και καλα κανει διοτι δεν εχει καμια τυχη

Αν δεν έχεις μετοχές, δεν βλέπω κάποιο λόγο για να χαίρεσαι.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

σου εχω νεα:

1. η απολυτη κυριαρχια της αρχιτεκτονικης amd στις κονσολες θα εχει τραγικα αποτελεσματα για την αποδοση των καρτων nvidia σε ολα τα next gen games

2. το διαγραμμα που εχεις κανει εικονισμα ειναι προφανωσ απο Laptop Discrete καρτες, εκει πλεον η AMD πουλαει APU... και συνολικα ειναι πανω απο την nvidia

αφου παει για φουντο τι μου λες τωρα

Δεν αφηνεις το Trolling λεω εγω και να γραψεις κατι ουσιαστικο για το θεμα??Αντι να κοιταμε να πεφτουν οι τιμες και να περνουμε μια χαρα καρτουλες..εσυ το βλεπεις οπαδικα..απαραδεκτο για μενα..

ατάκα Αλέφαντου όπου και καλά εξέφραζε βεβαιότητα :P

περιμένουμε κάποια επιβεβαίωση από Ailuro για το τερατάκι...

Στο επίπεδο που έχει πέσει η συζήτηση (αν μπορεί κανείς να την αποκαλέσει συζήτηση...) δεν νομίζω ότι έχω ιδιαίτερη όρεξη για οτιδήποτε. Είτε θα προσπαθήσουν τα αντίπαλα δέη να ανεβάσουν το επίπεδο συζήτησης και να σοβαρευτούν ή θα κλείσω την ενότητα για να ησυχάσουμε μια και καλή.

• Like 2

αν δεν επιβάλει τάξη κάποιος mod μην περιμένεις και πολλά...

Δεν έχω σκοπό να πλέξω πουλόβερ.

saiz,

Θεωρώ ότι εσκεμμένα προσπέρασες το προηγούμενο μήνυμά μου αλλά όσο και αν δεν το "είδατε" θεωρήστε το προειδοποίηση. ΄Εσβησα την προηγούμενη σου συμμετοχή γιατί παρά την προαναφερόμενη μου προειδοποίηση συνέχισες και να βρίσκεσαι εκτός θέματος και να προκαλείς έμμεσα. Και για εσένα και για τον savakis και για οποιονδήποτε άλλο συνεχίσει στο ίδιο κατάπτηστο μήκος κύματος όπως το πλέξατε το γαιτανάκι για τις προηγούμενες σελίδες δεν θα υπάρξει περαιτέρω προειδοποίηση. ΄Οποιος δεν καταφέρει να συγκρατηθεί θα αντιμετωπίσει άμεσο ban.

Kαι όχι η παραπάνω παράγραφος δεν διατίθεται προς συζήτηση ή οποιαδήποτε διαπραγμάτευση.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Για το θέμα: ότι επιδόσεις και να υπόσχεται το Titan αν η τιμή έναρξης είναι όντως στα $899 να με συγχωρεί η χάρη της NV αλλά δεν έχω ουδεμία πρόθεση να χρηματοδοτήσω τα πειράματα των 7.1 δις transistors τους.

Για να μην είναι στείρα η κριτική και να υπάρξει και θετική αντιπροσφορά: στα $599 με μια καλή διαφορά επιδόσεων της τάξης του 45% από την 680 (14 SMXs) και κατανάλωση ρεύματος κάτω από τα 240W το συζητάω.

Η διαφορά επιδόσεων του Titan σε σχέση με το επερχόμενο μεγαλύτερο SKU της AMD προβλέπεται να είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με το παρελθόν. ΄Εστω ότι η AMD χρησιμοποιήσει το ίδιο MSRP όπως και με την 7970 στα $599, η διαφορά σχέσης τιμής/απόδοσης σε σχέση με τον Τιτάνα (τρομάρα να του ρθει για Τιτάνας....) θα είναι γελοία.

΄Οπου εδώ βέβαια θα ανοίξω τον ίδιο ασκό του Αιώλου και είμαι σίγουρος ότι αρκετοί θα διαφωνήσουν: αν αμφότερες εταιρείες κρατήσουν και την δεύτερη δόση των 28nm GPUs υψηλές τιμές τότε μπορεί προσωρινά να έχουν μεγαλύτερα έσοδα ανά κάρτα γραφικών αλλά φοβάμαι ότι ο όγκος των πωλήσεων δεν θα μείνει ανεπηρέαστος.

Η πλειοψηφία των χρηστών που έχουν GK104 ή Tahiti δύσκολα μέσα σε ένα χρόνο να ξαναδώσουν υπέρογκα ποσά για μέτριες αυξήσεις επιδόσεων. Μακάρι να είναι όλα ή τα περισσότερα προιόντα παραπληροφόρησης και να δούμε ένα κύμα από 28nm GPUs σε τιμές που σέβονται την γενική σημερινή πραγματικότητα και τον καταναλωτή.

αν δεν βρει λογο η nvidia να ριξει τις τιμες,πολυ φοβαμαι οτι ο titan θα παιξει ψηλα

ενα προσφατο review στοκ vs στοκ

http://wccftech.com/review/asus-geforce-gtx-680-directcu-ii-2-gb-review/

σορρυ για το off topik

Αιλουρε του χρονου θα ερθει DIRECT X 12;

Θελω να πω αξιζει φετος να κανει μια αναβαθμιση ή του χρονου;

Tην τελευταία φορά που ρώτησα (δεν έχει περάσει ούτε χρόνος) δεν υπήρχαν καν κατευθυντήριες γραμμές για καινούργιο API. Υποθέτω ότι απέχει μερικά χρόνια ακόμα.

Το πότε θέλει να αναβαθμίσει ο καθένας είναι υποκειμενικό θέμα. Ωστόσο η κυκλοφορία ενός καινούργιου ΑPI για μένα τουλάχιστον δεν συνιστά λόγω αναβάθμισης κατά την κυκλοφορία του. Σαφώς και σήμερα τόσο διάστημα μετά την κυκλοφορία του 11 θα ήταν παράδοξο να πάρει κανείς DX10 κάρτα αν παίζει παιχνίδια.

Για του χρόνου οι περισσότεροι μάλλον θα περιμένετε 20nm οπότε οι περισσότεροι θεωρούν ότι θα φέρει και Χ περισσότερες επιδόσεις. Τα 20nm από ότι φαίνεται θα έχουν μεγαλύτερη καθυστέρηση από τα 28nm και αναμένεται το πρώτο κύμα του Maxwell (Kepler successor) να είναι πάλι στα 28nm μέχρι να ωριμάσουν τα 20nm.

Δεν μπορώ να σου πω ποιά θα είναι η κατάλληλη στιγμή να αναβαθμίσεις εσύ, γιατί εσύ ξέρεις τις ανάγκες σου και όχι οι άλλοι. Μπορώ να σου πω όμως ότι προσωπικά σκοπεύω να αναβαθμίσω όταν οι σημερινές 7970/680 ή επερχόμενες κάρτες με εφάμιλλες επιδόσεις πέσουν περίπου στα 300 ευρώπουλα. Αν δεν δω κάτι ανάλογο εντός της χρονιάς θα συνταξιοδοτήσω μια και καλή το PC gaming και θα πάρω μια "ταμπλέτα" να παίζω angry birds μέχρι να πάθω επιληψία.

αν δεν βρει λογο η nvidia να ριξει τις τιμες,πολυ φοβαμαι οτι ο titan θα παιξει ψηλα

΄Οταν λες ότι το Titan θα "παίξει ψηλά" τι εννοείς;

στην τιμη του!

και χαμηλα στις επιδοσεις!

Xαμηλά σε επιδόσεις σε σχέση με την τιμή σίγουρα, αλλά αφού ζητάνε ακόμα χιλιάρικο για την 690 και στην παρούσα φάση δεν θα μπορέσουν να καλύψουν την ζήτηση γιατί η παραγωγή των GK110 θα είναι εσκεμμένα περιορισμένη για να μειώσουν το κόστος η τιμή δεν μπορεί παρά να είναι υψηλή. Ελπίζω τουλάχιστον να έχουν την εντιμότητα να βάλουν 6 γίγα μνήμης. Με μόνο 3 και 9 κατοστάρικα ξεπερνάνε κάθε ξεφτίλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...