Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Kepler 28HP TSMC

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι οκ το ξερω αυτο ,εγω μιλησα για την υψηλοτερη τιμη της 680 που βλεπεις μεχρι και σημερα .Οτι τιμολογειται εξαρχης ειναι εκ των ων ουκ ανευ,απλα πιστευω οτι  η 780 θα εχει παραπανω απο την αρχικη τιμη που ειχε η 680  λογω πιο υψηλου κατασκευαστικου κοστους (die size,transistors ,memory interface ) ...Eπισης μην ξεχνας οτι την 690 μου την βγαλανε 2χ την τιμη της 680 στο νερο ...

Στην τιμή της 680 πιστεύω θα είναι, δηλαδή ~499.

Μην ξεχνάς ότι το GK104 η NV το πουλάει ως High-End με βάση τιμής την στιγμή που είναι η 560Ti σε Kepler.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχω καμία ένδειξη για το θέμα τιμής αλλά το $499 ακούγεται too good to be true. Μακάρι βέβαια να είναι έτσι αλλά προσωπικά θα πόνταρα τουλάχιστον σε $599 και ακόμα και αυτό ακούγεται αισιόδοξο.

Και εγω χαλαρα 600+ την βλεπω.

Ήδη η 7970gh και η gtx680 με ανεβασμενα ρολογια χτυπανε τις gtx 590 και 6990..αρα γιατι να μην ειναι ακομα παραπανω απο 2 gtx 580?

άνετα 600 είχα γράψει από ότι θυμάμαι...

Nαι ακριβως αυτο ειχες γραψει ,αλλα δεν παυει να σημαινει οτι ειπες 600 .Ανετα σημαινει οτι μπορει να κανει 600 ακριβως και να τα εχει πιασει με ανεση χαχαχα Παλι 600 ειναι ομως ....Αν θες να πεις 600+ πες το τωρα που γυριζει ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...