Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Kepler 28HP TSMC

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μαλλον δεν μιλαει για την διπυρηνη.

Διπύρηνη; GTX 690; :-D

Με CORE 2 DUO E8500 και ανάλυση 1920x1200;

Η Intel θα έστελνε πράκτορες να τον δολοφονήσουν επειδή δεν αγοράζει τους καινούριους επεξεργαστές της για να αναδείξουν την καινούρια του κάρτα γραφικών.

Η AMD θα έστελνε και τους δικούς της επειδή μια μεσαία δικιά της κάρτα θα ήταν υπεραρκετή.

Η μόνη ελπίδα θα ήταν να στείλει η NVIDIA τους δικούς της να τον προστατέψουν επειδή τους χρηματοδοτεί (άσκοπα).

Η καλύτερη (και λογική) λύση μου φαίνεται αυτή του Δεινόσαυρος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον παιδες την εβαλα την 680 ,τα fps που παιρνω ειναι στο bf3 ultra settings (χωρις αntialiasing post που θολωνει την εικονα και motion blur) 16xAF ,4Xmsaa 70 fps average,οτι λενε και τα benchmarks στο anatech δηλαδη .Μου εκανε εντυπωση που κανει boost στα 1071 και οχι στα 1056 που περιμενα αν και απο οτι διαβασα αυτο αναλογα την εφαρμογη θα ποικιλει μεχρι τα 1100 mghz με step +13mghz .Εκει που πραγματικα ειδα αλλα γραφικα ηταν στο skyrim καμια σχεση με πριν ,αν και σε καποια σημεια του αυξομειωνεται η gpu usage χωρις ωστοσο να ειναι κατι σημαντικο .Ειμαι με τους 300.83 αυτη την στιγμη ,παντως πολυ δυνατη η καρτα και παιζεις smooth .Κριμα που δεν μπορω να ανεβασω images γιατι το imageshack κατι εχει παθει ...

Καλορίζικη !

Η διαφορά με την 295 που είχες πριν πρέπει να είναι τεράστια..

Τhanks man .H διαφορα οντως ειναι μεγαλη γιατι πχ με την 295 sto bf3 επαιζα high settings χωρις msaa και ημουν 50-55 fps αλλα με φοβερες διακυμανσεις και κατω απο 50 και κυριως εσπαγε πολυ η κινηση λογω stuttering ισως αλλα και σε σημεια με μαχες ετρωγε ζορια η καρτα.Τωρα ειναι τελειως smooth αλλα αποψη ποιοτητας γραφικων εκει που επαθα πλακα ηταν στο skyrim .Σαν να πηρα αλλο υπολογιστη ηταν .Ξερεις οι διαφορες ultra -high μπορει να ειναι ενα click only σε μια γενικη ματια αλλα ειναι ποιοτικη πολυ σε καποια games .

Έχω την MSI gtx580 twin frost με AMD PHENOM X6 1055T. Επειδή έχω το μικρόβιο σκέφτομαι για μια 680. Από την κάρτα (580) είμαι ευχαριστημένος και σκέφτομαι ότι πριν μερικούς μήνες την είχα αγοράσει περίπου 600€ και αν την πουλήσω δεν πιάνω πάνω από 350€. Από την άλλη επίκειται η κυκλοφορία της 690 και το φθινόπωρο του GF110 (685); Επίσης ο επεξεργαστής μου φαίνεται πλέον λίγος για κάτι παραπάνω από 580, ή κάνω λάθος; Άρα μάλλον χρειάζεται και αναβάθμιση CPU. Ίσως τελικά να περιμένω μέχρι το φθινόπωρο-χειμώνα και να προχωρήσω σε ολική αναβάθμιση CPU-MB-GPU πουλόντας πακέτο τα υπάρχοντα.

• Super Moderators

Από την κάρτα (580) είμαι ευχαριστημένος και σκέφτομαι ότι πριν μερικούς μήνες την είχα αγοράσει περίπου 600€ και αν την πουλήσω δεν πιάνω πάνω από 350€.

αν σκεφτείς ότι υπάρχουν άτομα που τις πουλάνε και κάτω από τα 300 euro, άστα να παν...

Η 690 θα ειναι τελικα mgpu με 2χ680 ή 2χ670 Ailuros? Εχω χαθει απο αναφορες σου τελευταια λιγο .

Oι προηγούμενοι αριθμοί ήταν για GK110.

Η GTX690 κατά πάσα πιθανότητα θα έχει 2 πυρήνες GK104. Τόσο η 680 όσο και η επερχόμενη 670 θα έχουν GK104 πυρήνα. Για την 690 δεν περιμένω να απενεργοποιήσουν τίποτα αξιοσημείωτο (όπως στην 670 ένα ολόκληρο SMX). Αυτό είναι το λιγότερο. Κάτσε να δεις αρχικές τιμές και διαθεσιμότητα για τις 690 και θα γελάσει κάθε πικραμένος.

Oι προηγούμενοι αριθμοί ήταν για GK110.

Η GTX690 κατά πάσα πιθανότητα θα έχει 2 πυρήνες GK104. Τόσο η 680 όσο και η επερχόμενη 670 θα έχουν GK104 πυρήνα. Για την 690 δεν περιμένω να απενεργοποιήσουν τίποτα αξιοσημείωτο (όπως στην 670 ένα ολόκληρο SMX). Αυτό είναι το λιγότερο. Κάτσε να δεις αρχικές τιμές και διαθεσιμότητα για τις 690 και θα γελάσει κάθε πικραμένος.

Για την διαθεσιμοτητα και για την τιμη πιστευω θα υπαρχουν θεματα με την 690 .Ειμαι επισης περιεργος να δω θερμοκρασιες που θα εχει .Σε τι ποσοστο πιστευεις η 690 θα ειναι κατω απο sli 2x680 ?Eιπες θα ειναι GK104 και δεν υποσημειωσες κατι για χρονισμους (αν το εχεις πει σε αλλο σου post sorry ) οποτε θεωρω εννοεις οτι θα εχει τους ιδιους με της 680 και για αυτο σου ανεφερα οτι θα εχουν ενδιαφερον οι θερμοκρασιες.

Διπύρηνη; GTX 690; :-D

Με CORE 2 DUO E8500 και ανάλυση 1920x1200;

Η Intel θα έστελνε πράκτορες να τον δολοφονήσουν επειδή δεν αγοράζει τους καινούριους επεξεργαστές της για να αναδείξουν την καινούρια του κάρτα γραφικών.

Η AMD θα έστελνε και τους δικούς της επειδή μια μεσαία δικιά της κάρτα θα ήταν υπεραρκετή.

Η μόνη ελπίδα θα ήταν να στείλει η NVIDIA τους δικούς της να τον προστατέψουν επειδή τους χρηματοδοτεί (άσκοπα).

Η καλύτερη (και λογική) λύση μου φαίνεται αυτή του Δεινόσαυρος.

Πάντως ο δυπήρινος μαζί με την 285 δεν έχει κολώσει πουθενά και παίζει άψογα και με υψηλά τα settings. Μάλλον θα αρχίσω σιγά σιγά ολική αναβάθμιση και σκεφτόμουν μήπως το άρχιζα ανάποδα από την κάρτα :P

Για την διαθεσιμοτητα και για την τιμη πιστευω θα υπαρχουν θεματα με την 690 .Ειμαι επισης περιεργος να δω θερμοκρασιες που θα εχει .Σε τι ποσοστο πιστευεις η 690 θα ειναι κατω απο sli 2x680 ?Eιπες θα ειναι GK104 και δεν υποσημειωσες κατι για χρονισμους (αν το εχεις πει σε αλλο σου post sorry ) οποτε θεωρω εννοεις οτι θα εχει τους ιδιους με της 680 και για αυτο σου ανεφερα οτι θα εχουν ενδιαφερον οι θερμοκρασιες.

Είτε ελαφρώς κάτω από 2*680 είτε ισοπαλία δεν αλλάζει κάτι στην υπερπεριορισμένη διαθεσιμότητα, υπερβολική τιμή, υπερβολική κατανάλωση ρεύματος και θερμοκρασίες. Συγγνώμη που κολλάει το CD αλλά επιμένω ότι οτιδήποτε σχετικό με AFR έχει περισσότερα μειονεκτήματα συνολικά παρά προτερήματα.

΄Οχι ότι θα φέρει οποιαδήποτε σωτηρία το GK110 για το παραπάνω γιατί υπάρχουν άλλα μειονεκτήματα που δεν σχετίζονται απαραίτητα με τα παραπάνω.

Το ζήτημα δεν είναι τι semi paper launches Θα καταφέρουν αμφότερες εταιρείες για να μεγαλώσει το εκάστοτε e-penis, αλλά πότε θα έχουμε λογικότερη διαθεσιμότητα και τιμές για 28nm GPUs.

http://www.geforce.com/whats-new/articles/its-coming-countdown/

Μαλλον θα εχει τα παρακατω χαρακτηριστικα/τιμη ...

Stream Processors : 2 x 1536

Texture Units : 2 x 128

ROPs : 2 x 32

Core Clock : ~ 700 MHz

Boost Clock : ~ 730MHz

Memory Clock : 6.008GHz GDDR5

Memory Bus Width: 2 x 256-bit

Frame Buffer : 4GB

TDP: ~ 380 W

Transistor Count : 6 Billion

Manufacturing Process : TSMC 28nm

Launch Price : ~ 799 USD

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...