Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Kepler 28HP TSMC

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

https://registration.gputechconf.com/?form=schedule

S0642 - Inside Kepler

Stephen Jones ( CUDA Developer, NVIDIA )

Lars Nyland ( Senior Architect, NVIDIA )

In this talk, individuals from the GPU architecture and CUDA software groups will dive into the features of the compute architecture for “Kepler” – NVIDIA’s new 7-billion transistor GPU. From the reorganized processing cores with new instructions and processing capabilities, to an improved memory system with faster atomic processing and low-overhead ECC, we will explore how the Kepler GPU achieves world leading performance and efficiency, and how it enables wholly new types of parallel problems to be solved.

Μέχρι στιγμής επικρατέστερη θεωρία:

4*32SPs/SMX

8 TMUs/SMX (2*32SPs <-> 1 quad-TMU)

4 SMXs/GPC

6 GPCs

64 ROPs

Πυκνότητα transistors ελαφρώς υψηλότερη από ότι GK104.

Είτε πρόκειται για 670 είτε για 690 την ίδια σκατο-διαθεσιμότητα (και χειρότερη) αναμένεται να έχουν σε σύγκριση με την 680.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να σαι καλα aslan ...Εχω βεβαια μια επιφυλαξη με πλαισιο αλλα οκ.

https://registration.gputechconf.com/?form=schedule

Μέχρι στιγμής επικρατέστερη θεωρία:

4*32SPs/SMX

8 TMUs/SMX (2*32SPs <-> 1 quad-TMU)

4 SMXs/GPC

6 GPCs

64 ROPs

Πυκνότητα transistors ελαφρώς υψηλότερη από ότι GK104.

Είτε πρόκειται για 670 είτε για 690 την ίδια σκατο-διαθεσιμότητα (και χειρότερη) αναμένεται να έχουν σε σύγκριση με την 680.

Η 690 θα ειναι τελικα mgpu με 2χ680 ή 2χ670 Ailuros? Εχω χαθει απο αναφορες σου τελευταια λιγο .

Να σαι καλα aslan ...Εχω βεβαια μια επιφυλαξη με πλαισιο αλλα οκ.

Η 690 θα ειναι τελικα mgpu με 2χ680 ή 2χ670 Ailuros? Εχω χαθει απο αναφορες σου τελευταια λιγο .

Αγορά από http://www.overclockers.co.uk/productlist.php?groupid=701&catid=1914&subid=2255 δεν λέει;

Ρε παιδιά αξίζει αν την πετάξω πάνω σε επεξεργαστή 8500 της intel η θα την χαντακώσει. Τώρα έχω την 285gtx αλλά παίζω σε μεγάλες αναλύσεις 1920x1200. αν και το καλοσκέφτομαι να ξαναγυρίσω σε ati με 7970 μια και πάνω κατω ίδια δυναμικότητας είναι

Ρε παιδιά αξίζει αν την πετάξω πάνω σε επεξεργαστή 8500 της intel η θα την χαντακώσει. Τώρα έχω την 285gtx αλλά παίζω σε μεγάλες αναλύσεις 1920x1200. αν και το καλοσκέφτομαι να ξαναγυρίσω σε ati με 7970 μια και πάνω κατω ίδια δυναμικότητας είναι

Με τα μισά σχεδόν απ όσο ζητάει παιρνεις σετάκι καινούριο 2500K + z68 + μνήμες και με τα άλλα μισα μια 7950 που θα πετάει στην ανάλυσή σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...