Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οταν θα βγαλει το New Zealand η AMD με 1000-1100ΜΗζ για να μην χανει απο το 2*104, θα θελω να μου πεις αν το New Zealand ειναι overclocked ή το Tahiti underclocked.

Πρώτα από όλα αν δούμε 1000 (πολύ χλωμό) ή 1100 (χλωμότατο) σε 7990 θα έχει χιονίσει στην Αθήνα τον Ιούλιο...

Δεύτερον... τι εμποδίζει την NVIDIA να βγάλει το 2*104 με clocks 1100 και αυτή ?

Το πρωταπριλιάτικο το πιστέψανε πολλοί βλέπω με την GHz Edition 7990 :D

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
This is going to be an exciting year in Oak Ridge as our users take advantage of our new XK6 architecture and get ready for the new NVIDIA Kepler GPUs in the fall,” Wells said. “A lot of work by many people is beginning to pay off.”

http://insidehpc.com/2012/03/02/jaguar-upgrades-to-3-3-petaflops-with-titan-upgrade/

για να βαλουν kepler στο jaguar ετοιμαστειτε για heavy computing power οχι 680 και κλαιν μαιν ^_^

as expected

Δημοσ.

Ρε παιδια τελικα δεν αντεξα παρολο την κολοτιμη που εχουν πηγα σημερα και πηρα την gigabyte 680 απο e-gate , ειχε ενα κομματι και την τσιμπησα. Το καρτονι παιδες ειναι απιστευτο μου βγαζει σε επιδοσεις οσο η 6990 που ειχα και χωρις ΘΟΡΥΒΟ !!! Η καρτα ειναι σαν να μην την εχω βαλει να δουλευει καν αφου ακομα και οταν ζοριζεται δεν ακουγεται κιχ. Επειδη περασε και η 7970 απο τα χερια μου κατεληξα οτι ειναι καλυτερη η 680 και πιο μικρη στο μεγεθος.

post-40059-0-43799300-1334225047_thumb.jpg

post-40059-0-03834700-1334225064_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλορίζικη φίλος.

Το ότι είναι πιο ήσυχη από την 6990 (πάρα πολύ) αλλά και από την 7970 (αρκετά) είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός.

Από clocks πως πάει η κάρτα σου ?

Είδες σε τι συχνότητες ανεβαίνει μόνη της σε μερικά games ?

Δημοσ.

Παιζοντας battlefield 3 - crysis 2 - dirt 3 πηγαινε μεχρι 1100 το clock βλεπωντας το απο το evga presision x.

εμενα εχει φτασει και 1150,καλοριζικη μεγαλε!

Δημοσ.

οταν θα βγαλει το New Zealand η AMD με 1000-1100ΜΗζ για να μην χανει απο το 2*104, θα θελω να μου πεις αν το New Zealand ειναι overclocked ή το Tahiti underclocked.

Οι αξιολογήσεις εκ μέρους των reviewers θα συνεχίσει να γίνεται με default χρονισμούς και ναι θα υπάρχουν και τμήματα αυτών αφιερωμένα σε υπερχρονισμούς, αλλά κανένας δεν θα συγκρίνει κατά κόρον υπερχρονισμένα με μη υπερχρονισμένα προιόντα.

Από εκεί και πέρα όταν θα κυκλοφορήσουν τα μελλοντικά mGPUs αμφότερων εταιρειών με τις πραγματικές τελικές προδιαγραφές της εκάστοτε λύσης το ξανασυζητάμε. Υπάρχει τίποτε άλλο άσχετο να προσθέσουμε στο θέμα ή ολοκληρώσαμε το off topic επιτέλους;

για να βαλουν kepler στο jaguar ετοιμαστειτε για heavy computing power οχι 680 και κλαιν μαιν ^_^

as expected

Kαλώς εχόντων των πραγμάτων μπορεί να ξεπερνάει και τα 2 TFLOP μια Kepler/Tesla (μην ξεχνάς ότι ο χρονισμός για desktop GK110 θα είναι χαμηλότερος από GK104 και ακόμα χαμηλότερος από το πρώτο για Tesla GK110).

Δημοσ.

Ρε παιδια τελικα δεν αντεξα παρολο την κολοτιμη που εχουν πηγα σημερα και πηρα την gigabyte 680 απο e-gate , ειχε ενα κομματι και την τσιμπησα. Το καρτονι παιδες ειναι απιστευτο μου βγαζει σε επιδοσεις οσο η 6990 που ειχα και χωρις ΘΟΡΥΒΟ !!! Η καρτα ειναι σαν να μην την εχω βαλει να δουλευει καν αφου ακομα και οταν ζοριζεται δεν ακουγεται κιχ. Επειδη περασε και η 7970 απο τα χερια μου κατεληξα οτι ειναι καλυτερη η 680 και πιο μικρη στο μεγεθος.

Τι ειναι αυτα ρε φιλε με πεθανες μεγειεςgrin.png

Δημοσ.

Τι εννοεις;

Εννοεί ότι δεν του αρέσει η λύση software SLI ή Crossfire με την μέθοδο του AFR (alternate frame rendering).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...