savakis Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Αμα ειναι ετσι οπως τα λες ειμαστε set για next gen..μακαρι.. Οσο για τα 1100 δεν εχω σκοπο να κανω oc το τερατακι ακομα ουτε για δοκιμη οτι κανει μονο του με το gpuboost (μεχρι τωρα που το παρακολουθω max 1150 εχει φτασει.) Αν του ανεβάσεις τον ανεμηστήρα και έχει χαμηλότερες θερμοκρασίες θα ανέβει και άλλο! (ή αν βάλεις ένα 12αρι να της ρίχνει αέρα) ανεβαίνει λέει ανάλογα με την θερμοκρασία και το ζόρι που τρώει. Αν το ζορίζεις και είναι κρύο ανεβάζει mhz. πιστεύω αν φροντίσεις λίγο την ψύξη και την ζορίσεις με κανα metro θα δεις φοβερά νούμερα! Υ.Γ. Ο Ailuros όταν είχα γράψει ότι οι κάρτες περνούν σε στοκ settings τα 1200 Mhz μου είχε πει ότι αυτά αναφέρονται σε μπουρδο-σελίδες.... ήδη είδες 1150 και δεν νομίζω να την ελέγχεις όλη την ώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fluke Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Η δικιά μου πάντως με τον ανεμιστήρα στο 85% θερμοκρασία σε πλήρες φορτίο το πολύ 57C με απείραχτα τα πάντα δεν ανεβαίνει πάνω από τα 1084MHz στο heaven 3.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Εδω στο λογαρισμο της ΔΕΗ πληρωνουμε: χαρατσια, χρεη απο απληρωτους λογαρισμους των κομματων, εκατομμυρια για να πανε οι ΓΕΝΟΠατζηδες ταξιδακια αναψυχης κλπ κλπ και δεν μασαμε. και εσυ θελεις να μας πεις τί για το διφραγκο παραπανω στην καταναλωση? οτι θα σκοτωσει τις πολικες αρκουδες και τους πιγκουινους? Πολύ ευχαρίστως να ανοίξεις συζήτηση πολιτικής κατεύθυνσης σε ανάλογο forum αλλά λυπάμαι εδώ είσαι εκτός θέματος με το παραπάνω. ΄Η θα μου συγκρίνεις 2 διαφορετικές κάρτες με default χρονισμούς ή και τις δύο υπερχρονισμένες για να έχουμε μια δίκαιη σύγκριση μεταξύ των δύο. Από την στιγμή που η 680 δεν καταναλώνει παραπάνω ρεύμα από μια 7970 σε default (αδιάφορο αν η πρώτη turbo ξε-turbo) δεν συντρέχει κανένας λόγος να συγκρίνω την μια σε default χρονισμούς και την άλλη υπερχρονισμένη όποια από τις δύο και αν είναι. Από το παραπάνω μέχρι το γαιτανάκι που έπλεξες με την μικροπολιτική και άσχετή του προς την συζήτηση παράμετρο υπάρχουν μερικά χιλιόμετρα διαφορά. Ακόμη περισσότερο μιας και προφανώς κανείς μας δεν είναι πολιτικός και λίγο ή πολύ πληρώνουμε την λυπήτερη για άλλους. Ειλικρινης απαντηση. Παρακαλουνται οι κατοχοι καρτων 680 να μην παιζουν πολλες ωρες Deus Ex: Human Revolution. Συγκρίνοντας 680 & 7970 default (πρώτη και τέταρτη στήλη) η πρώτη έχει μέσο όρο 339,5W κατανάλωση συστήματος και η δεύτερη 348W. H δεύτερη και η τρίτη καλή και άγια αλλά λείπουν τα αποτελέσματα μιας υπερχρονισμένης 7970 και μιας υπερχρονισμένης undervolted 7970 για να υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Συγκρίνοντας 680 & 7970 default (πρώτη και τέταρτη στήλη) η πρώτη έχει μέσο όρο 339,5W κατανάλωση συστήματος και η δεύτερη 348W. πως γινεται με χαμηλοτερη καταναλωση να βγαζει υψηλοτερη θερμοκρασια? το εχω απορια γιατι το εχω συναντησει και αλλου. μηπως ειναι σφαλμα στις μετρησεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fluke Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 πως γινεται με χαμηλοτερη καταναλωση να βγαζει υψηλοτερη θερμοκρασια? το εχω απορια γιατι το εχω συναντησει και αλλου. μηπως ειναι σφαλμα στις μετρησεις? Αφού το ανεμιστηράκι της είναι ρυθμισμένο να στροφάρει λιγότερο, δώσανε έμφαση στο να είναι ήσυχη, όχι κρύα. Στις περισσότερες μετρήσεις από ιστοσελίδες την έχουνε πως είναι 4-5 db πιο ήσυχη σε gaming από την 7970. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 α ναι μωρε το ξεχασα αυτο. thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Πολύ ευχαρίστως να ανοίξεις συζήτηση πολιτικής κατεύθυνσης σε ανάλογο forum αλλά λυπάμαι εδώ είσαι εκτός θέματος με το παραπάνω. ΄Η θα μου συγκρίνεις 2 διαφορετικές κάρτες με default χρονισμούς ή και τις δύο υπερχρονισμένες για να έχουμε μια δίκαιη σύγκριση μεταξύ των δύο. Από την στιγμή που η 680 δεν καταναλώνει παραπάνω ρεύμα από μια 7970 σε default (αδιάφορο αν η πρώτη turbo ξε-turbo) δεν συντρέχει κανένας λόγος να συγκρίνω την μια σε default χρονισμούς και την άλλη υπερχρονισμένη όποια από τις δύο και αν είναι. Από το παραπάνω μέχρι το γαιτανάκι που έπλεξες με την μικροπολιτική και άσχετή του προς την συζήτηση παράμετρο υπάρχουν μερικά χιλιόμετρα διαφορά. Ακόμη περισσότερο μιας και προφανώς κανείς μας δεν είναι πολιτικός και λίγο ή πολύ πληρώνουμε την λυπήτερη για άλλους. για να σου τα κανω πενηνταρακια, οι καρτες ειναι παρομοιες, κλοκαρουν παρομοια, και η nvidia εκμεταλλευτηκε το γεγονος οτι ηξερε τι αντιμετωπιζει, ωστε (αφου μπορουσε) να την κατεβασει στο γηπεδο με τα ΜΗz ακριβως που επρεπε για να κερδιζει στο νημα. Ακριβως οπως σου ειχα πει οτι θα εκανε αν το μπορουσε, και δεν θα το εκανε μονο αν δεν το μπορουσε, γιατι ετσι ελεγε η λογικη. Ρεμέμπερ? Μερβεγιέ. Συγκρινε τες λοιπον στα 1000, στα 1100 ή στα 1200, ετσι κι αλλιως παρομοια πανε και παρομοια αποδιδουν και οι 2. Να μιλησουμε για καλυτερο nv driver, καλυτερη διαχειριση οθονων, αυτο ειναι σαφως λογικοτερο επιχειρημα. Να μιλησουμε για τα ελαφρως χαμηλοτερα W, ή αλλιως ελαφρως καλυτερο performance/W ειναι δευτερευον και επουσιωδες για τους μη πιγκουινους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savakis Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 για να σου τα κανω πενηνταρακια, οι καρτες ειναι παρομοιες, κλοκαρουν παρομοια, και η nvidia εκμεταλλευτηκε το γεγονος οτι ηξερε τι αντιμετωπιζει, ωστε (αφου μπορουσε) να την κατεβασει στο γηπεδο με τα ΜΗz ακριβως που επρεπε για να κερδιζει στο νημα. Ακριβως οπως σου ειχα πει οτι θα εκανε αν το μπορουσε, και δεν θα το εκανε μονο αν δεν το μπορουσε, γιατι ετσι ελεγε η λογικη. Ρεμέμπερ? Μερβεγιέ. Συγκρινε τες λοιπον στα 1000, στα 1100 ή στα 1200, ετσι κι αλλιως παρομοια πανε και παρομοια αποδιδουν και οι 2. Να μιλησουμε για καλυτερο nv driver, καλυτερη διαχειριση οθονων, αυτο ειναι σαφως λογικοτερο επιχειρημα. Να μιλησουμε για τα ελαφρως χαμηλοτερα W, ή αλλιως ελαφρως καλυτερο performance/W ειναι δευτερευον και επουσιωδες για τους μη πιγκουινους. έχεις απόλυτο δίκιο. Ακριβώς αυτό έγινε και το είχαμε επισημάνει πολοί , μεταξύ των οποίων και εγώ. Οτι δηλαδή αν η κάρτα είχε τη δυνατότητα να περάσει την 7970 θα χρονίζονταν τόσο ώστε να βγεί πρώτη. (και όχι δεύτερη με χαμηλή τιμή και με μεγάλο o/c headroom όπως λεγόταν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 για να σου τα κανω πενηνταρακια, οι καρτες ειναι παρομοιες, κλοκαρουν παρομοια, και η nvidia εκμεταλλευτηκε το γεγονος οτι ηξερε τι αντιμετωπιζει, ωστε (αφου μπορουσε) να την κατεβασει στο γηπεδο με τα ΜΗz ακριβως που επρεπε για να κερδιζει στο νημα. Ακριβως οπως σου ειχα πει οτι θα εκανε αν το μπορουσε, και δεν θα το εκανε μονο αν δεν το μπορουσε, γιατι ετσι ελεγε η λογικη. Ρεμέμπερ? Μερβεγιέ. Συγκρινε τες λοιπον στα 1000, στα 1100 ή στα 1200, ετσι κι αλλιως παρομοια πανε και παρομοια αποδιδουν και οι 2. Να μιλησουμε για καλυτερο nv driver, καλυτερη διαχειριση οθονων, αυτο ειναι σαφως λογικοτερο επιχειρημα. Να μιλησουμε για τα ελαφρως χαμηλοτερα W, ή αλλιως ελαφρως καλυτερο performance/W ειναι δευτερευον και επουσιωδες για τους μη πιγκουινους. Η μόνη μου διαφωνία ήταν στο σημείο του να συγκρίνεις υπερχρονισμένη με μη υπερχρονισμένη GPU. Αν ακόμα δεν μπόρεσες να καταλάβεις αυτή την τόσο απλή και απόλυτα λογική λεπτομέρεια λυπάμαι δεν μπορώ να βοηθήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Η μόνη μου διαφωνία ήταν στο σημείο του να συγκρίνεις υπερχρονισμένη με μη υπερχρονισμένη GPU. Αν ακόμα δεν μπόρεσες να καταλάβεις αυτή την τόσο απλή και απόλυτα λογική λεπτομέρεια λυπάμαι δεν μπορώ να βοηθήσω. SPACE RESERVED μεχρι να βγει το NEW ZEALAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 η διαθεσιμότητα πάντως είναι τραγική...είμαι αμερική, η καρτούλα είνα στα 500 δολλάρια aka λιγότερα από 400 ευρά και δε μπορώ να τη βρω πουθενά...μόνο με παραγγελία και κάπου ανάμεσα σε 7 με 21 μέρες...τόσο πολύ όμως δε θα κάτσω, οπότε με βλέπω να χτυπάω ένα tablet με 200 dollars και τα υπόλοιπα να τα τρώω σε burgers.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fluke Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 η διαθεσιμότητα πάντως είναι τραγική...είμαι αμερική, η καρτούλα είνα στα 500 δολλάρια aka λιγότερα από 400 ευρά και δε μπορώ να τη βρω πουθενά...μόνο με παραγγελία και κάπου ανάμεσα σε 7 με 21 μέρες...τόσο πολύ όμως δε θα κάτσω, οπότε με βλέπω να χτυπάω ένα tablet με 200 dollars και τα υπόλοιπα να τα τρώω σε burgers.... Έχει κάνει κάμποσες φορές re-stock το Newegg και το Amazon, αν δεν είσαι γρήγορος και μπαίνεις 2-3 φορές την μέρα στο site καλή σου τύχη (φέξε μου και γλίστρησα που λένε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Έχει κάνει κάμποσες φορές re-stock το Newegg και το Amazon, αν δεν είσαι γρήγορος και μπαίνεις 2-3 φορές την μέρα στο site καλή σου τύχη (φέξε μου και γλίστρησα που λένε) νταξ θα ζησω και με την 6950...δε πειραζει του χρονου που θα ξαναρθω τετοια εποχη θα παρω το gf110...χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 SPACE RESERVED μεχρι να βγει το NEW ZEALAND Aπό την πόρτα σου περνώ και τι τηγανίζεις ψάρια και μου πετάς έναν κεφτέ και σου λέω ευχαριστώ δεν καπνίζω. ΄Οχι για να μην χάνουμε και τον λογικό συνειρμό των πραγμάτων. ΄Οσων αφορά το παντελώς άσχετο παραπάνω τι τον κρέμασες τι τον παλούκωσες θα'ναι σε σχέση με το 2*GK104 mGPU από άποψη τιμής/απόδοσης/κατανάλωσης ρεύματος. Το μόνο πιθανόν προτέρημα που ίσως έχει η ΑΜD θα είναι καλύτερη διαθεσιμότητα και άντε να δούμε αν το πολυδιαφημιζόμενο adaptive vsync της NV βοηθάει και κάτα πόσο στο microstuttering στις mGPU. Στο δικό μου μενού οτιδήποτε βασίζεται σε AFR software hack παραμένει αμφίβολη επένδυση. νταξ θα ζησω και με την 6950...δε πειραζει του χρονου που θα ξαναρθω τετοια εποχη θα παρω το gf110...χαχαχα http://www.xbitlabs.com/news/other/display/20120406121534_TSMC_Faces_Shortage_of_28nm_Production_Capacities_Report.html Η AMD για ένα μέρος του Sea islands μάλλον θα χρησιμοποιήσει Glofo και άντε να δω για πόσο καιρό ακόμα θα παραμείνει "πιστή" η NV στην TSMC. ΄Επρεπε να είχαν διασφαλίσει εναλλακτικό foundry προ πολλού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Aπό την πόρτα σου περνώ και τι τηγανίζεις ψάρια και μου πετάς έναν κεφτέ και σου λέω ευχαριστώ δεν καπνίζω. ΄Οχι για να μην χάνουμε και τον λογικό συνειρμό των πραγμάτων. ΄Οσων αφορά το παντελώς άσχετο παραπάνω τι τον κρέμασες τι τον παλούκωσες θα'ναι σε σχέση με το 2*GK104 mGPU από άποψη τιμής/απόδοσης/κατανάλωσης ρεύματος. οταν θα βγαλει το New Zealand η AMD με 1000-1100ΜΗζ για να μην χανει απο το 2*104, θα θελω να μου πεις αν το New Zealand ειναι overclocked ή το Tahiti underclocked. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα