jonis Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δεν το ξερα,θα το τρεξω μια οπως λες και θα ξαναpostarw! Εχεις κανενα με default clock να κανω καμια συγκριση? Η 7970 ξεκιναει απο αυτα τα νουμερα στα μαμα της. Εσυ πρεπει στα μαμα της να παιρνεις 46 με 47 avg. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Βλέπω οι μετρήσεις σου Zpaf είναι πολύ αξιόπιστες. Catalyst 12.4 Oc'ed, Catalyst 11.12 Stock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonis Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Βλέπω οι μετρήσεις σου Zpaf είναι πολύ αξιόπιστες. Catalyst 12.4 Oc'ed, Catalyst 11.12 Stock. Αν δεν εχεις κατι ποιο σοβαρο να μας πεις καλυτερα να κοιτας μονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Ναι, άστα αυτά και τρέξε με τους ίδιους οδηγούς ειδάλλως μην ποστάρεις τέτοια Results γιατί δεν είναι αξιόπιστα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonis Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Ναι, άστα αυτά και τρέξε με τους ίδιους οδηγούς ειδάλλως μην ποστάρεις τέτοια Results γιατί δεν είναι αξιόπιστα.. Αγορινα μου και τα δυο αποτελεσματα αξιοπιστα ειναι. Στην 1η εικονα ηθελα να δειξω απλα τα settings που ζητησε το παλικαρι και στην 2η εικονα ετρεξα ενα μολις τωρα και το ποσταρα. Σου ειπε κανεις να βγαλεις συμπερασματα συνδυαζοντας τα δυο screenshots; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Εγώ έτσι το βλέπω. Stock Vs Oc'ed και περιμένω να δω ίδιους οδηγούς τουλάχιστον αν όχι ίδιο χρονισμό στον επεξεργαστή. Σου είναι δύσκολο να τρέξεις Stock με τον 8.961.2 ; Που ξέρεις, μπορεί να έχεις τα ίδια FPS με την 680, ίσως και παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrest Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 παντως με τον παλιο 8.950 που μολις ετρεξα σε xtreme heaven σε στοκ εδωσε 43.4 και oc απο catalyst 51.8.για καποιο λογο οι 12.4 μου κρασαρουν.τεσπα θανο δωσε στον κοσμο τροφη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savakis Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 ...μιας και μου έγινες και οικονομολόγος; δεν έγινα τώρα, είμαι εδώ και πολύ καιρό... thanos με υγείες το μηχάνημα, έχεις το battlefield να μας πείς τι γίνεται Online σε δύσκολους χάρτες;;; τι cpu έχεις;;; έχεις παρακολουθήσει καθόλου το dynamic clocking να δεις μέχρι που φτανει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 δεν έγινα τώρα, είμαι εδώ και πολύ καιρό... thanos με υγείες το μηχάνημα, έχεις το battlefield να μας πείς τι γίνεται Online σε δύσκολους χάρτες;;; τι cpu έχεις;;; έχεις παρακολουθήσει καθόλου το dynamic clocking να δεις μέχρι που φτανει; Σε ευχαριστω φιλε! Οχι δυστυχως δεν το εχω ακομα,μεσα στην βδομαδα ελπιζω,cpu εχω τον i5 2500k stock για dynamic clocking δεν κοιταξα ακομα μιας και δεν εχω κατεβασει το evga precision x. Οταν τα φτιαξω ολα θα σας ενημερωσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 http://www.obr-hardware.com/2012/04/what-will-be-big-kepler.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 1110 to gpu clock στο tribes ascend... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Ναι ThReSh σίγουρα ΙΜΗΟ Μια καλή αρχιτεκτονική μετά από ένα χρόνο επισταμένης ανάλυσης μπορείς να τη βελτιώσεις στα σημεία, με θεαματικά αποτελέσματα για το κόστος. Kepler και GCN μπορούν να βελτιωθούν στα σημεία. Κρίμα που δεν υπήρχε 110 tape out από πέρσι, που και εγώ έτσι νόμιζα. Σίγουρα συζητάμε δηλαδή και για αλλαγή στρατηγικής Σοφότερη ΙΜΗΟ η νέα στρατηγική να βγάλουν μικρότερο πυρήνα για αρχή. Σοφότερη στρατηγική ναι μεν, αλλά δεν σώνεται η κατάσταση. ΄Η θα καταλήξουν οι 2 εταιρείες να περιμένουν λίγο με την κυκλοφορία καινούργιων πυρήνων με κάθε νέο πρωτόκολλο παρασκευής ή θα πρέπει και η NV να αρχίσει να σκέφτετε να πάψει να είναι τόσο πιστή στην TSMC. Η AMD έχει την Globalfoundries αλλά για την ώρα τόσο η κατασκευή εκεί των δικών της SoCs όσο και η κατασκευή μελλοντικών console SoCs από τρίτους δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για την ώρα για μεταβολές. Τουλάχιστον με το πρώτο Tahiti refresh δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση αν ένα μέρος της παρασκευής πάει σε Glofo. Η NV από την άλλη έστειλε test SoC (Tegra) σε foundry της Samsung, που ίσως να σημαίνει και το τέλος της μεγάλης αποκλειστικότητας που είχε τα τελευταία χρόνια η NV στην TSMC. H πρόσφατη δήλωση του Jensen ότι υπεραπλουστευμένα όλα μέλι γάλα με την TSMC μου ακούστηκε περισσότερο σαν στάχτι στα μάτια παρά οτιδήποτε άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsp Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Καλα σιγα το τερας να μην ειναι μονο 20-25% παραπανω απο την 680 40-50% παραπανω την κοβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telarin Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 αν έχει ~40% παραπάνω τρανζιστορς και 512bit δίαυλο, συντηρητικό ακούγεται το 20-25.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 αν έχει ~40% παραπάνω τρανζιστορς και 512bit δίαυλο, συντηρητικό ακούγεται το 20-25.. Ο χρονισμος θα ειναι ο ιδιος ομως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα